E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

14ο Thessaloniki Hip Hop Festival

Δημοσίευση 9/12/2016 | 00:14

14ο Thessaloniki Hip Hop Festival
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Principal Club Theater
Ανδρέα Γεωργίου 56, Tηλέφωνο: 2310428088
http://www.principalclub.com
http://www.facebook.com/principalclub
Ημερομηνία: 17/12/2016
ΔΕΚ 2016
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Ωρα προσέλευσης: 15:00

Προπώληση: 16€/18€
Ταμείο: 20€

Η μεγαλύτερη γιορτή της Hip Hop Κουλτούρας, το “Thessaloniki Hip Hop Festival 2016”, γνωστό στους φίλους και ως THHF, συνεχίζει να δίνει ρυθμό και χρώμα στην πόλη της Θεσσαλονίκης για 14η συνεχόμενη χρονιά, και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater (στον πολυχώρο του Μύλου).

 

Η ετήσια συνάντηση-θεσμός που έχει πλέον καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο αλλά και το μακροβιώτερο Hip Hop φεστιβάλ στη χώρα, θα ενώσει όλα τα στοιχεία της Hip Hop κουλτούρας. MCs, DJs, Graffiti writers, B-boys και Beatboxers σε ένα ολοήμερο καθηλωτικό πρόγραμμα με δυνατά beats και κοφτερές ρίμες. Επίκεντρο όπως πάντα οι ζωντανές εμφανίσεις από την αφρόκρεμα του είδους που θα πλαισιωθούν από μια πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων όπως το THHF MC Battle, ομιλίες , stand-up comedy, το Blackbook Sessions και φυσικά graffiti action με εκλεκτούς καλεσμένους. Η φετινή θεματική του Thessaloniki Hip Hop Festival είναι το “FLOW” (Η Ροή), αναπόσπαστο κομμάτι της δημιουργικής διαδικασίας όλων των καλλιτεχνών που θα περάσουν πάνω, αλλά και κάτω από τη σκηνή .

 
Αναλυτικά οι καλλιτέχνες: KINGPIN (UK) / RAZASTARR / ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ (ΜΑΝΙ-RΙΟ-DJ MODE) / 12ος ΠΙΘΗΚΟΣ / ΘΥΤΗΣ / ΝΕΓΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ / HAWK-SAPRANOV-PEPE FRANTIK (ABOVE THE HOOD) / TWINSANITY / ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ / CHEMICAL B / ZORO & BUZZ / AFEZZ / YONKA MAYONKA / RAEM / RASCAL BRONX /

 

NEWCOMER OF THE YEAR: MAS ID


HOSTED BY: SIFU VERSUS & DJ D-MICE
MC BATTLE HOSTED BY: MARCO BARTOLI
ON DECKS: DJ SHORTY (UK) / DJ WAIF / DJ MICRO / DJ WHEEL M
GRAFFITI ACTION BY: DEM / FAIKE / PRIZE / SURAS
BEATBOX BY: PE4ENKATA (BG / FEMALE BEATBOX BATTLE WORLD CHAMPION)
STAND UP COMEDY: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΙΤΚΩΒ
SIDE EVENTS: THHF MC BATTLE 2016 / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ / BLACKBOOK SESSIONS / CHILLOUT STAGE & SURPRISE ACT
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ “C’EST LA VIE” (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)


“C’est la vie – Έτσι είναι η ζωή”. Αυτό είναι το μήνυμα του εικοσιεξάχρονου Αντωνίου Δημήτρη που δέκα χρόνια πριν είδε τη ζωή του να αλλάζει με τον χειρότερο τρόπο όταν ένα αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τον τραυμάτισε σοβαρά καθηλώνοντας τον σε αναπηρικό αμαξίδιο για την υπόλοιπη ζωή του. Δε το έβαλε όμως κάτω ούτε στιγμή. Αντιθέτως, βάλθηκε μαζί με τους φίλους του να διασκορπίσουν απλόχερα αισιοδοξία, ζωγραφίζοντας με γκραφίτι τους τοίχους σχολείων και πάρκων, γεμίζοντας τους με όμορφα χρώματα και θετικά μηνύματα. Δε σταμάτησε όμως εκεί. Σαν να μην έφταναν οι χρωματιστές “ενέσεις” αισιοδοξίας, ο Δημήτρης έγραψε και προχώρησε στην έκδοση ενός βιβλίου με τίτλο “Έτσι είναι η ζωή” όπου με 10 αυτοτελείς ιστορίες προσπαθεί να συγκινήσει και να προβληματίσει δίνοντας μαθήματα ζωής που για τον ίδιο είχαν τεράστιο τίμημα αλλά για όλους εμάς μπορούν να αποτελέσουν έναν ακόμη λόγο για να χαμογελάμε λιγάκι πιο συχνά. Έτσι είναι η ζωή λοιπόν θα μας πει ο Δημήτρης στο THHF 2016 και όλοι μαζί θα το βροντοφωνάξουμε με τον τρόπο μας όσο πιο δυνατά μπορούμε.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

#JobDay Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης

Cityλάιφ Χτες
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ09/05

Ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Μουσική 30.04.2025
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ07/0717

TEDxAUTH 2025: «Εντελέχεια»

Cityλάιφ 29.04.2025
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ18/0513

#JobDay Δήμος Κορδελιού ‑ Ευόσμου

Cityλάιφ 28.04.2025
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ29/04

TEDxNTUA 2025: Synelixis

Cityλάιφ 28.04.2025
ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ10/05

Sonic Dance: Ένα έργο για την ηχώ, την αντήχηση και τη δόνηση

Θέατρο+Χορός 25.04.2025
ΑΘΗΝΑαπό 05/05 έως 08/05

D3lta Live στο Eightball Club & Live Stage

Μουσική 24.04.2025
EIGHTBALL CLUB22/05

TEDxAUTH 2025: «Εντελέχεια»

Cityλάιφ 18.04.2025
Μην το χάσεις!

Το Navarino Challenge επιστρέφει στις 9‑11 Μαΐου 2025!

Φεστιβάλ 18.04.2025
Νέες δράσεις, νέα fitness trends και Navarino Challenge Talks!