E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο γάμος Γουλανδρή‑Λαιμού στο Λονδίνο και το τρελό πάρτι στην Ίμπιζα

Η πανέμορφη εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη παντρεύτηκε και ανέβασε εικόνες στο Instagram

Δημοσίευση 7/12/2016 | 23:01

Ο γάμος Γουλανδρή‑Λαιμού στο Λονδίνο και το τρελό πάρτι στην Ίμπιζα

Σέ έναν στενό οικογενειακό κύκλο, στο δημαρχίο του Λονδίνου, η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Γουλανδρή, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Φίλιππο Λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση είχε παρθεί από τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ είχαν φροντίσει να επισφραγίσουν της απόφασή τους με τους αρραβώνες τους στις Σπέτσες αλλά και με δυο επίσημα πάρτι στις Μαλβίδες και στην Ίμπιζα.

Παρ' όλο που τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να παντρεύονται με το νέο έτος, η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός ενώθηκαν τελικά με τα δεσμά του γάμου την περασμένη Κυριακή στο Λονδίνο. Αν και ο γάμος ήταν μυστικός, η πανέμορφη εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη ανέβασε φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το νυφικό της χτένισμα.Η ίδια βρέθηκε σε γνωστό σαλόνι ομορφιάς της Βρετανικής πρωτεύουσας και προτίμησε ένα wavy look χτένισμα.







Η πανέμορφη κληρονόμος, κόρη της Χριστίνας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή, και ο εφοπλιστής, δευτερότοκος γιος του Νίκου Σ. Λαιμού και της Ειρήνης Λαιμού, πριν ένα μήνα περίπου κάλεσαν τους φίλους τους στην Ιμπιζα και συγκεκριμένα στο πολυτελέστατο στέκι της παγκόσμιας ελίτ, το κλαμπ Blue Marlin, για ένα τριήμερο ξεφάντωμα.

Παρότι το ζευγάρι και οι οικογένειές τους φροντίζουν να μη διαρρέουν πληροφορίες από δεξιώσεις, φίλοι τους πλημμύρισαν το Instagram με φωτογραφίες από το απίθανο αυτό τριήμερο πάρτι. 

Όπως φαίνεται από τις εικόνες αυτές, η παρέα απόλαυσε παγωμένα κοκτέιλ και ακριβές σαμπάνιες, βουτιές στην πριβέ πισίνα παίζοντας με τους λευκούς και χρυσούς φουσκωτούς κύκνους, ενώ  διοργάνωσε και νυχτερινά πάρτι στα οποία έδωσαν το «παρών» χορεύτριες με μικροσκοπικά κίτρινα μπικίνι και 20ποντες γόβες! Μάλιστα, τα dance girls στο τέλος της βραδιάς σχημάτισαν με φουσκωτά γράμματα το επώνυμο «Lemos!». 



Το ζευγάρι, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες έκανε και κάποιο event στην παραλία του κλαμπ, με τέσσερις άνδρες ντυμένους «Αρχαίοι Ελληνες» να μεταφέρουν στους ώμους τους την Μαριάννα Γουλανδρή. 



Το ζευγάρι στο πάρτι που έδωσε στην Ίμπιζα



Η παρέα του πάρτι απόλαυσε παγωμένα κοκτέιλ και ακριβές σαμπάνιες, βουτιές στην πριβέ πισίνα παίζοντας με λευκούς και χρυσούς φουσκωτούς κύκνους




To ζευγάρι σε παλαιότερη εμφάνιση του




ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μερικά από τα πιο κορυφαία γαμήλια φιλιά στην ιστορία του Hollywood

Tabloid 28.04.2024
Όταν celebrities φίλησαν την αγαπημένη τους σταρ στα σκαλιά της εκκλησίας

Πάρις Χίλτον: Ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο τα αξεσουάρ της

Tabloid Χτες
Τι είπε η χρυσή κληρονόμος για τα παιδιά και τον σύζυγό της

Αυτοί είναι οι κούκλοι αδερφοί της Ζέτας Μακρυπούλια

Tabloid Χτες
Γόης γκριζομάλλης ο ένας, μελαχρινός κούκλος ο άλλος

Αγνώριστος πασίγνωστος ηθοποιός για γυρίσματα ταινίας

Celebrity Stories Χτες
Ο ηθοποιός υποδύεται έναν προπονητή πυγμαχίας στο Giant

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει προφανώς περισσότερο IQ από μένα»

TV Buzz Χτες
«Κάποιοι που είμαστε παλιοί δημοσιογράφοι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στο να παίρνουμε τον παχυλό μισθό μας» υπογράμμισε ο Νίκος Μάνεσης

Λάτεξ, δαντέλα και «καυτό» μίνι: Σκέτη «πυρκαγιά» η Λιζ Χάρλεϊ στα 58 της

Social Χτες
Η ηθοποιός πόζαρε με δαντελωτή μπλούζα και κόκκινη φούστα

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου: Ηθοποιοί του «Σασμού» και του «Ήλιου» παντρεύτηκαν

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου την Παρασκευή 26 Απριλίου