E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα ρεαλιστικά ρομπότ του σeξ που ανταποκρίνονται στα χάδια

Θα απαντούν σε κάθε άγγιγμα και εpωτική φράση

Δημοσίευση 5/12/2016 | 10:23

Τα ρεαλιστικά ρομπότ του σeξ που ανταποκρίνονται στα χάδια

Φαίνεται ότι μια νέα σειρά ρομπότ για... σeξ θα εμφανιστεί πολύ σύντομα στην αγορά, τα οποία μάλιστα θα διαθέτουν και ζεστά γεννηtικά όργανα, ώστε να μοιάζουν ακόμα πιο ρεαλιστικά.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ειδικός ρομποτικής David Levy στη Daily Mail, τα ρομπότ του σeξ θα έχουν τη δυνατότητα ομιλίας, αλλά και απάντησης στο κάθε άγγιγμα που θα δέχονται και μάλιστα θα είναι διαθέσιμα προς απόκτηση μέσα στο 2017.

Επιπλέον, αυτά τα κατασκευάσματα εκτός από την ανθρώπινη εμφάνιση, θα έχουν και κανονικό μέγεθος, όπως και γεννηtικά όργανα και θα συνουσιάζονται ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα γούστα τον ιδιοκτητών τους.

Όπως λέει ο Levy, τα ρομπότ αυτά θα μοιάζουν με τις κλασικές πλαστικές κούκλες του σtξ, μόνο που θα λειτουργούν ακόμα πιο "πραγματικά". Οι RealDolls, είναι κατασκεύασμα μιας εταιρείας από την Καλιφόρνια και προβλέπεται ότι όσο περνάει ο καιρός θα βγαίνουν όλο και πιο βελτιωμένα μοντέλα τους. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να αποκτήσει μια τέτοια κούκλα, θα πρέπει να πληρώσει 15.000 δολάρια.

Εκτός από το συνθετικό δέρμα με το οποίο είναι καλυμμένη, μπορεί να απαντήσει με αισθησιακή φωνή και με τη βοήθεια των αισθητήρων της να ζεσταθεί παντού.

Η Abyss Creations, όπως ονομάζεται η εν λόγω εταιρεία παραγωγής δηλώνει ότι το όραμα της σχετικά με τα ρομπότ του σεtξ για το μέλλον είναι η συναισθηματική σχέση με τους ιδιοκτήτες τους.

Βέβαια αυτό προφανώς και είναι κάτι δύσκολο, ίσως όμως τα αποτελέσματα του φανούν στο κοντινό μέλλον. Άλλωστε, είναι προφανές ότι τα ρομπότ του σtξ θα προκαλέσουν τεράστιες αλλαγές στον κόσμο με την έλευση τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 1.Hero 26.04.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Το ζευγάρι που έχει βγάλει μια περιουσία από τα σκουπίδια

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Σκέψου το καλά πριν πετάξεις κάτι...

Cher: Το δικαστήριο απέρριψε ξανά αίτημά της για να αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία του γιου της

E-Daily 3.Left Χτες
Η δικαστής έκρινε ότι δεν υπήρχε «επείγουσα ανάγκη»

Γκουντάρας – Κάκκαβα για το τέλος του ΕδώTV: «Πληγωθήκαμε, το θεωρήσαμε αδικία, δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή επαγγελματική τους εξέλιξη αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του σταθμού

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πότε έγινε επιτυχία το τραγούδι «Λογαριασμός»: Μεταξύ μας να λέμε αλήθειες

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όλα άλλαξαν μετά από μία συγκεκριμένη συναυλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Προχτές
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Προχτές
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!