ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμηχανία από τεχνικό πρόβλημα on air που εξέθεσε την Καίτη Γαρμπή

Το playback έπεσε και συνεχίστηκε όταν η τραγουδίστρια δεν κρατούσε πια μικρόφωνο

 
Δημοσίευση 2/12/2016 | 16:15
Αμηχανία από τεχνικό πρόβλημα on air που εξέθεσε την Καίτη Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή μια ημέρα πριν την πρεμιέρα της με τη Στέλλα Καλλή βρέθηκε στην εκπομπή Ελένη για να μιλήσουν, να τραγουδήσουν και να διασκεδάσουν το τηλεοπτικό κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ορχήστρα ξεκίνησε να παίζει και η Καίτη Γαρμπή να τραγουδά τις επιτυχίες της. Λίγα λεπτά μετά ένα τεχνικό πρόβλημα ανάγκασε την τραγουδίστρια να σταματήσει με την παρουσιάστρια να αγχώνεται και να προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη. «Ωπ ωπ ωπ ωπ stop χάσαμε το μικρόφωνο, γιατί; Θα σταματήσουμε για να μαστε σίγουροι ότι θα δουλεύει το μικρόφωνο», είπε η Ελένη αν και το playback είχε… αντίθετη άποψη!

Η Καίτη Γαρμπή πήγε προς τους μουσικούς της προσπαθώντας να σώσει την κατάσταση και η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε να περάσουν αμέσως σε διαφημίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν επέστρεψαν η παρουσιάστρια εξήγησε στο κοινό τι είχε συμβεί, ο μουσικός επιμελητής ζήτησε συγνώμη και η Καίτη Γαρμπή ανέφερε πως στις ζωντανές εκπομπές συμβαίνουν αυτά και πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ