Στον Κορυδαλλό η Βίκυ Σταμάτη
Χωρίς χειροπέδες, όπως και ο ¶κης...
Δημοσίευση 28/4/2012 | 00:00

Χωρίς χειροπέδες, όπως και ο σύζυγος της ¶κης Τσοχατζόπουλος, η Βίκυ Σταμάτη μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση της.
Σύμφωνα με πληροφορίες η διεύθυνση των φυλακών ειδοποιήθηκε να αναμένει τη μεταγωγή της κατηγορούμενης λίγη ώρα μετά τις 8, οπότε και το κατάστημα κλείνει.
Αν δεν γινόταν το βράδυ της Παρασκευής η μεταγωγή της, η Βίκυ Σταμάτη θα έπρεπε να οδηγηθεί στον Κορυδαλλό την Δευτέρα.
Νωρίτερα, το Δικαστικό Συμβούλιο απέρριψε το αίτημα εξαίρεσης που υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη κατά του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή και πέρασε την πόρτα του ανακριτή λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.
«Ουδέποτε είχα καμία συναλλαγή, συνεργασία η οποιαδήποτε σχέση με υπεράκτιες εταιρείες εκτός από τη Nobilis από την οποία αγόρασα το ακίνητο. Δεν γνωρίζω σε ποιον ανήκουν οι εταιρείες αυτές. Ουδέποτε περιήλθε στη γνώση μου κάποιο στοιχείο που να εγείρει κάποια υπόνοια για κάτι επιλήψιμο. Πιστεύω ότι αποτελεί κοινό τόπο και δίδαγμα της κοινής πείρας ότι μία γυναίκα όπως εγώ, με την όποια παιδεία και αγωγή μου γνωρίζοντας έναν άνδρα σαν το σύζυγο μου, στη θέση που βρισκόταν στη γοητεία που ασκούσε, στη δική μου σκέψη και ψυχή το τελευταίο που θα ενδιαφερόταν ήταν να πληροφορηθεί θα ήταν οι λεπτομέρειες των πολιτικών δράσεων και αποφάσεών του ή οτιδήποτε άλλο θα σχετιζόταν με την επαγγελματική και πολιτική του δράση. Ήμουν ένας πιστός και αφοσιωμένος άνθρωπος στο σύντροφο της ζωής μου και στο παιδί μου ανεξάρτητα από οποιοδήποτε κόστος και τίμημα στη ζωή μου» φέρεται να υποστήριξε στην απολογία της η σύζυγος του πρώην υπουργού.