E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου …καρφώνει Λαζόπουλο, Μενεγάκη, Σπυροπούλου

«Εγώ δεν ανέβηκα ποτέ στο κότερο»!

Δημοσίευση 26/11/2016 | 17:51

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου …καρφώνει Λαζόπουλο, Μενεγάκη, Σπυροπούλου

Αδειάζει τον Λάκη: «Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε την εκπομπή μας γιατί κάνουμε έτσι τη δουλειά μας σε άλλη κατεύθυνση. Έγινε χειραγώγηση! Δεν μασάω, έχουμε το δικαίωμα της γνώμης»!
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε ένα πρωτοφανές …άδειασμα του Λάκη Λαζόπουλου! Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε έξω από τα δόντια για τον ηθοποιό στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και τον Γιώργο Μπέζα.

«Με τον πρόεδρο έχουμε μια αλληλοεκτίμηση. Εγώ δεν πήγα ποτέ διακοπές με τον πρόεδρο. Αυτά…», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου και πρόσθεσε με νόημα: «Δεν ανέβηκα ποτέ στο κότερο. Ούτε το έχω δει ποτέ απέξω».

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε χειραγώγηση

Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τον Λάκη Λαζόπουλο, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξέσπασε: «Βεβαίως και το θεωρώ λάθος, διότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε την εκπομπή μας ή το μέσο που έχουμε, γιατί κάνουμε έτσι τη δουλειά μας, σε άλλη κατεύθυνση. Εγώ νομίζω έγινε χειραγώγηση. Δεν μασάω, έχουμε το δικαίωμα της γνώμης. Θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ χαρισματικός άνθρωπος ο Λάκης Λαζόπουλος, ευφυέστατος, έχει κάνει υπέροχα πράγματα και στην τηλεόραση και στον ελληνικό κινηματογράφο και στο θέατρο -είχα πάει πέρυσι να δω την παράσταση και ήταν εξαιρετική. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα να διαφωνώ με κάποιες τακτικές. Άλλο εκτιμούμε έναν άνθρωπο για τη δουλειά του και άλλο κρίνουμε πως χρησιμοποίησε ένα μέσο που του δόθηκε για να κάνει τη δουλειά του που έκανε και άλλα πράγματα μέσα από τη δουλειά του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Dakota Johnson: Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή – Πιασμένη χέρι‑χέρι με διάσημο σταρ στο L.A.

Tabloid 28.01.2026
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση που φουντώνει τα σενάρια για νέο ειδύλλιο μετά τον χωρισμό από τον Chris Martin

Στέφανος Κωνσταντινίδης και Έλενα Πολυκάρπου «αρπάχτηκαν» στον αέρα

TV Buzz Χτες
«Μην το κάνεις αυτό, ρε Έλενα» – «Μην χτυπάς το χέρι στο τραπέζι»

Χώρισε η Κατερίνα Παπουτσάκη

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας Θάνος Χατζόπουλος ήταν μαζί για 16 μήνες

Χώρισε η Bella Hadid

Tabloid Χτες
Οριστικό τέλος για το μοντέλο και τον καουμπόι σύντροφό της, Αντάν Μπανουέλος

O Θοδωρής Μαραντίνης εντάσσεται στο δυναμικό του ΡΥΘΜΟΥ 9.49!

Media Χτες
Ο Θοδωρής μπαίνει στο ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού κι έρχεται στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 9.49 για μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις και πολλή μουσική!

Ο Βενσάλ Κασέλ πιάστηκε να χαζεύει τα πόδια της Κάρλα Μπρούνι

Tabloid Χτες
Δίπλα στον Γάλλο ηθοποιό ήταν η σύντροφός του, Νάρα Μπαπτίστα - Δείτε το βίντεο

Τσιμτσιλή για Μουτσινά: «Έχει βγάλει πολλά χρήματα από την τηλεόραση! Δηλαδή κλαίνε οι χήρες…»

Tabloid Χτες
Όσα είπε μετά τις δηλώσεις Μουτσινά για την τηλεόραση