E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το πλάνο που δεν ήθελε η Μενεγάκη να δει ο Ματέο γιατί τον «φοβάται»

«Ελπίζω να μην είμαστε τώρα σε σημείο που να ακούει κάποιος!»

Δημοσίευση 24/11/2016 | 17:43

Το πλάνο που δεν ήθελε η Μενεγάκη να δει ο Ματέο γιατί τον «φοβάται»

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της μοιράστηκε μία ακόμη οικογενειακή «ιστορία» της με το Μάκη Παντζόπουλο! Στη σημερινή εκπομπή προβλήθηκε ένα βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες.

Πρόκειται για ένα αγοράκι μόλις τριών ετών, το οποίο κάνει κατάδυση με το μπαμπά του στο βυθό, χωρίς καν αναπνευστήρα. Μετά την προβολή του συγκεκριμένου βίντεο και τον εντυπωσιασμό όλων στο πλατό, η παρουσιάστρια αντέδρασε.

«Ωχ, πολύ φοβάμαι ότι κάποιος μπορεί αν έχει τέτοιες ιδέες αν μας βλέπει στο σπίτι… », είπε η Ελένη Μενεγάκη προκαλώντας το γέλιο των συνεργατών της. «Από τη μέρα που γεννήθηκε αυτό το μωρό λέει “πότε θα το πάω για μπάνιο”.

Του λέω “βρε δεν έχει πέσει ούτε ο αφαλός… και δεν μπαίνουν τότε τα μωρά” και λέει “Μα γιατί, αφού καλοκαίρι θα είναι”! Και του λέω “μα δεν κάνει παιδάκι μου, τι είμαστε εμείς κολυμβητές να μαθαίνουν στο νεογέννητο πότε να παίρνει ανάσες;”».

Όπως έγινε κατανοητό ο αγαπημένος της Ελένης, ανυπομονεί για το πρώτο μπάνιο της μικρής Μαρίνας! Στο τέλος μάλιστα η παρουσιάστρια κοίταξε το ρολόι της και είπε με νόημα: «Ελπίζω να μην είμαστε τώρα σε σημείο που να ακούει κάποιος!».

Δείτε το βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid 22.03.2026
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media 22.03.2026
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid 22.03.2026
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid 22.03.2026
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του

Gio Kay: «Ξενερώνω με τη φάση σου», είπε στον Σταμάτη Φασουλή ‑ Αντέδρασε η Καίτη Γαρμπή

Tabloid 22.03.2026
Η διαφωνία προκλήθηκε τη στιγμή που ο Σταμάτης Φασουλής ξεκίνησε την κριτική του, διατυπώνοντας αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση του Gio Kay

«Βόμβα» από τον Νίκο Μουρατίδη: Αποκάλυψε στον «αέρα» του J2US τον λόγο που έφυγε από το PopStars

Tabloid 22.03.2026
Ο Νίκος Μουρατίδης βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του Just the 2 of Us και έκατσε στο πλευρό των υπόλοιπων κριτών

Οι δίαιτες των celebrities: Ποιες κάνουν δουλειά;

Tabloid 22.03.2026
Από το keto στον βιγκανισμό, τη διαλειμματική νηστεία μέχρι το cleansing με χυμούς

Αρναούτογλου: «Στα γυρίσματα με τη Μακρυπούλια η ψυχολογία μου ήταν χάλια – Λίγες ώρες μετά έφυγε η μητέρα μου»

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής μίλησε σπάνια για τον θάνατο της μητέρας του, ενώ αποκάλυψε και την έναρξη γυρισμάτων του Roadshow 3.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» ‑ Δείτε πώς είναι σήμερα ο Ρόμπερτ Πάουελ

Tabloid Χτες
Ο 81χρονος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο Empire Theatre, με αφορμή ειδική προβολή της ταινίας «The 39 Steps» και μίλησε για την καριέρα του

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο – Τρυφερές φωτογραφίες και φήμες για γάμο

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας δεν έκρυψαν την οικειότητά τους, με τις φωτογραφίες από το πάρτι να τραβούν έντονα το ενδιαφέρον.