E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο διαφημιστής που έγινε ζιγkολό λόγω της κρίσης στην Ελλάδα

Τον ανακάλυψε η εφημερίδα Espresso

Δημοσίευση 23/11/2016 | 15:34

Ο διαφημιστής που έγινε ζιγkολό λόγω της κρίσης στην Ελλάδα

Όταν η οικονομική κρίση και η ανεργία χτύπησαν τη πόρτα του 40χρονου Αλέξανδρου τότε αναγκάστηκε να γίνει ζιγκολό για να μπορέσει να ζήσει.

«Αυτή είναι η κύρια εργασία μου» λέει στην εφημερίδα «Espresso» και αποκαλύπτει όλα όσα συμβαίνουν στο κρεβάτι του.

«Εγώ δεν είμαι νέος, έχω περάσει τα 40, δεν είμαι γραμμωμένος. Είμαι όμως διαθέσιμος, γλυκός, συντροφικός, κάνω καλό έρωτα, είμαι αγαπησιάρης και κυρίως ... ντούρος!» τονίζει.

«Για ώριμες κυρίες που αναζητούν τον έρωτα, το σεξ και μια σοβαρή συντροφιά» γράφει η αγγελία του στο διαδίκτυο με τον αριθμό του κινητού του, που προτρέπει τις ενδιαφερόμενες να τον καλέσουν.

Ο Αλέξανδρος πριν μείνει άνεργος ήταν υπάλληλος σε διαφημιστική εταιρεία. Η εταιρεία έκλεισε με αποτέλεσμα να μείνει άνεργος για αρκετό καιρό. Όπως ο ίδιος λέει στην εφημερίδα «Εspresso» τα χρήματα στη νέα του δουλειά ως ζιγκολό είναι καλά γιατί παίρνει 150 ευρώ την ώρα.

«Έχει τύχει να ζητήσω συγγνώμη και να φύγω, αλλά ήταν πολύ χάλια η κατάσταση. Κατά τα άλλα λειτουργώ μια χαρά, γιατί μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες. Οι νεαρές μπορεί να έχουν καλύτερο σώμα αλλά η πιο μεστωμένη ξέρει τι θέλει και πώς θα σταθεί. Οι νεαρές επιδιώκουν πιο άγριο σeξ. Είναι όμως και αναποφάσιστες. Μπορεί να σου μιλούν μια ώρα στο τηλέφωνο, να φτιάχνονται και να μένουν εκεί».

Οι ηλικίες στις οποίες προσφέρει τις εργασίες του είναι ως επί το πλείστον 40 ετών και πάνω και εξηγεί πώς γίνεται η γνωριμία μαζί τους.

«Η πρώτη προσέγγιση γίνεται από το τηλέφωνο. Οι ενδιαφερόμενες βλέπουν τη σελίδα του συνοδού στο Ίντερνετ και του τηλεφωνούν. Μπορεί να μιλήσουν δυο τρεις φορές για να νιώσουν άνετα. Η συνάντηση γίνεται σε λόμπι ξενοδοχείου. Συνήθως επιλέγουν εκείνες το χώρο και φυσικά πληρώνουν τα πάντα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Tabloid 24.02.2026
Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»

Παναγιώτης Τσακαλάκος για Akyla: Στην Eurovision τέτοιου είδους τραγούδια δεν έχουν νικήσει αλλά έχουν πάει καλά

Tabloid Χτες
τραγουδιστής που διαγωνίστηκε επίσης στον ελληνικό τελικό σχολίασε το νικητήριο κομμάτι με τίτλο «Ferto»

Ιωάννα Δεσύλλα για Μιχάλη Σηφάκη στο Survivor: Μου την έπεφτε ξεκάθαρα ενώ έχει σχέση έξω από το παιχνίδι

Tabloid Χτες
Μου έλεγε να ξαπλώσω δίπλα του και με ακουμπούσε, πρόσθεσε η παίκτρια του ριάλιτι

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Tabloid Χτες
«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»

Η εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια: «Κλείστηκα για καιρό στο σπίτι, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι εύκολος χώρος το θέατρο, ούτε πιστεύω ότι σε όλες τις περιστάσεις που έχω παίξει ήμουν καλή»

Καθαρά Δευτέρα: Ο πωλητής χαρταετών που κλείνει 20 χρόνια στο πόστο του στο Παγκράτι

Tabloid Χτες
O «άνθρωπος των χαρταετών», έχει στήσει το δικό του στρατηγείο προσφέροντας χρώμα στον ουρανό της Αθήνας εδώ και δύο δεκαετίες

Το συγκινητικό βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ για τα 18α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της: «Σας αγαπώ»

Celebrity Stories Χτες
«Πόσο τυχερός ήταν ο κόσμος πριν από 18 χρόνια όταν ο Θεός αποφάσισε να σας στείλει εδώ με όλα σας τα ταλέντα, το πνεύμα και την καρδιά σας», έγραψε η τραγουδίστρια

Έστειλε 150.000 ευρώ στα σκουπίδια: Η απίστευτη γκάφα που κατέληξε σε επιχείρηση‑θρίλερ σε χωματερή

Παράξενα Χτες
Ένας 57χρονος πέταξε κατά λάθος 20 ράβδους χρυσού σε δημόσιο κάδο – Αγώνας δρόμου με τις Αρχές για να εντοπιστούν μέσα σε τόνους απορριμμάτων

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid Χτες
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ