E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο διαφημιστής που έγινε ζιγkολό λόγω της κρίσης στην Ελλάδα

Τον ανακάλυψε η εφημερίδα Espresso

Δημοσίευση 23/11/2016 | 15:34

Ο διαφημιστής που έγινε ζιγkολό λόγω της κρίσης στην Ελλάδα

Όταν η οικονομική κρίση και η ανεργία χτύπησαν τη πόρτα του 40χρονου Αλέξανδρου τότε αναγκάστηκε να γίνει ζιγκολό για να μπορέσει να ζήσει.

«Αυτή είναι η κύρια εργασία μου» λέει στην εφημερίδα «Espresso» και αποκαλύπτει όλα όσα συμβαίνουν στο κρεβάτι του.

«Εγώ δεν είμαι νέος, έχω περάσει τα 40, δεν είμαι γραμμωμένος. Είμαι όμως διαθέσιμος, γλυκός, συντροφικός, κάνω καλό έρωτα, είμαι αγαπησιάρης και κυρίως ... ντούρος!» τονίζει.

«Για ώριμες κυρίες που αναζητούν τον έρωτα, το σεξ και μια σοβαρή συντροφιά» γράφει η αγγελία του στο διαδίκτυο με τον αριθμό του κινητού του, που προτρέπει τις ενδιαφερόμενες να τον καλέσουν.

Ο Αλέξανδρος πριν μείνει άνεργος ήταν υπάλληλος σε διαφημιστική εταιρεία. Η εταιρεία έκλεισε με αποτέλεσμα να μείνει άνεργος για αρκετό καιρό. Όπως ο ίδιος λέει στην εφημερίδα «Εspresso» τα χρήματα στη νέα του δουλειά ως ζιγκολό είναι καλά γιατί παίρνει 150 ευρώ την ώρα.

«Έχει τύχει να ζητήσω συγγνώμη και να φύγω, αλλά ήταν πολύ χάλια η κατάσταση. Κατά τα άλλα λειτουργώ μια χαρά, γιατί μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες. Οι νεαρές μπορεί να έχουν καλύτερο σώμα αλλά η πιο μεστωμένη ξέρει τι θέλει και πώς θα σταθεί. Οι νεαρές επιδιώκουν πιο άγριο σeξ. Είναι όμως και αναποφάσιστες. Μπορεί να σου μιλούν μια ώρα στο τηλέφωνο, να φτιάχνονται και να μένουν εκεί».

Οι ηλικίες στις οποίες προσφέρει τις εργασίες του είναι ως επί το πλείστον 40 ετών και πάνω και εξηγεί πώς γίνεται η γνωριμία μαζί τους.

«Η πρώτη προσέγγιση γίνεται από το τηλέφωνο. Οι ενδιαφερόμενες βλέπουν τη σελίδα του συνοδού στο Ίντερνετ και του τηλεφωνούν. Μπορεί να μιλήσουν δυο τρεις φορές για να νιώσουν άνετα. Η συνάντηση γίνεται σε λόμπι ξενοδοχείου. Συνήθως επιλέγουν εκείνες το χώρο και φυσικά πληρώνουν τα πάντα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ταμίλα Κουλίεβα ποζάρει με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους εικόνες από τις διακοπές της στο νησί

Η Αντζελα Δημητρίου μοιράστηκε φωτογραφία με τη Μπόνι Τάιλερ από εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας, η Δημητρίου ανέβασε ένα κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ που δίχασε το κοινό

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η επιχειρηματίας και Influencer εμφανίστηκε αλλαγμένη στο πλαίσιο επαγγελματικής συνεργασίας

Ο Γεωργιάδης σε επίσημη εκδήλωση με… μια αναπάντεχη αμφίεση ‑ τι είπε για να δικαιολογηθεί

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε σε συγκέντρωση κατοίκων στα Μελίσσια φορώντας ρούχα τένις, ζητώντας συγγνώμη για την εμφάνισή του.

Αθηνά Οικονομάκου: Ποια διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έβγαλε selfie μαζί της στο Παρίσι;

Social 09.07.2026
Η Ελληνίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη και έζησε μια αξέχαστη συνάντηση που της «έκοψε» την ανάσα.

Ποιος «καίει» την Οδύσσεια του Νόλαν στο X και γιατί ο Μασκ επιτίθεται σε ιστορικό;

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε τον Αγγλο ιστορικό Τομ Χόλαντ «υποτακτικό» μετά την υπεράσπισή του στην πολυδισκυτημένη κινηματογραφική διασκευή του ομηρικού έπους.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος υποψήφιος με βραβείο Emmy για τα μαλλιά της Κιμ Καρντάσιαν στη σειρά «All’s Fair»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Bραβείο Emmy για το hair styling στη σειρά «All`s Fair» του Hulu, με την ανάρτησή του να αποσπά σχόλια από κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ.

Ποια διάσημη κόρη έκλεψε τις εντυπώσεις στην αποφοίτησή της και μοιάζει... με το μαμά της

Social 09.07.2026
Η 18χρονη Σάντυ Τριανταφυλλοπούλου αποφοίτησε από το σχολείο και οι φωτογραφίες με την Κιμ Κίλιαν έχουν κάνει τους πάντες να μιλούν για «κλώνο».

Μαρία Αντωνά: Ποια σχόλια την «έκραξαν» άγρια μετά τις φωτογραφίες με μαγιό

Social 09.07.2026
Δύο καλοκαιρινές φωτογραφίες στο Facebook πυροδότησαν καταιγισμό σεξιστικών σχολίων και λεκτικής κακοποίησης σε βάρος της Μαρίας Αντωνά.

Σάκης Ρουβάς: Ποιος ήταν πραγματικά στα 17 του – Δείτε το σπάνιο βίντεο που «ξέθαψε» το TikTok

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ένα αρχειακό βίντεο από το 1989 αποκαλύπτει τον Σάκη Ρουβά ως έφηβο πρωταθλητή του άλματος επί κοντώ, πριν ακόμα τον κερδίσει η μουσική βιομηχανία.

Στραβελάκης – Καραμήτρου: Ξεσπούν για τα σχόλια από τα τουρκικά ΜΜΕ «Δε ντρέπεστε λιγάκι;»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Το δίδυμο του «10 Παντού» αντέδρασε έντονα στον τρόπο που τουρκικό κανάλι σχολίασε την υποδοχή Μητσοτάκη στην Αγκυρα με Γενίτσαρους και οθωμανικούς παιάνες.