E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπικίνι και δικτυωτά καλσόν σε αεροσυνοδούς βιετναμέζικης αεροπορικής

Το πλήρωμα δέχτηκε με χαρά την αλλαγή στολής

Δημοσίευση 21/11/2016 | 18:44

Μπικίνι και δικτυωτά καλσόν σε αεροσυνοδούς βιετναμέζικης αεροπορικής

Προκαλεί μίσος ή λατρεία. Έχει συζητηθεί πολύ κι έχει φορεθεί ακόμα περισσότερο. Υπήρξαν εποχές που ενοχοποιήθηκε κι άλλες που αποθεώθηκε. Ότι κι αν νιώθετε σίγουρα δεν σας αφήνει αδιάφορους. Πρόκειται για το μπικίνι, που παρότι έχει κλείσει 70 χρόνια ζωής παραμένει τόσο νέο και φρέσκο.

Πλέον η αγαπημένη «στολή» ξεφεύγει από τις παραλίες και ανεβαίνει στους ουρανούς, αφού η ιδιωτική αεροπορική εταιρεία VietJet Air, αποφάσισε να ντύσει (ή να γδύσει, δική σας η επιλογή) τις αεροσυνοδούς με μπικίνι.

Και πριν υπάρξουν αντιδράσεις για τα δικαιώματα των γυναικών θα πρέπει να γνωρίζετε ότι την απόφαση την πήρε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας που είναι γυναίκα και σε αυτό συμφώνησε και το προσωπικό.

Η Nguyen Thi Phuong Thao, κατέχει το 95% της αεροπορικής εταιρείας, κι έχει γίνει η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος του Βιετνάμ, κατέχοντας πάνω από το 30% των αερομεταφορών του Βιετνάμ.

Αξιοσημείωτο είναι, όπως σημειώνει το «Vivalifestyleandtravel», ότι μία γυναίκα επιχειρεί κάτι τέτοιο με την υποστήριξη των άλλων γυναικών, αφού το προσωπικό της εταιρείας όταν ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να εργάζεται με μπικίνι ή με την παραδοσιακή στολή, επέλεξε το μπικίνι.

Σύμφωνα με την Thao, η εμφάνιση των νεαρών γυναικών με μπικίνι είναι στην ουσία ένα ισχυρό χτύπημα στην συντηρητική κουλτούρα του Βιετνάμ και μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με την συγκατάθεση των ίδιων των γυναικών.

Όπως είπε είναι πολύ ευχάριστο οι άνθρωποι να συνδέουν την αεροπορική εταιρεία με την εικόνα του μπικίνι, επισημαίνοντας ότι «εάν αυτό κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους, τότε είμαστε ευχαριστημένοι γι αυτό».

Για να «σπάσει» το πολιτιστικό εμπόδιο, τα κορίτσια της εταιρείας σε ρόλο μοντέλων πόζαραν με τα μπικίνι του για το ετήσιο ημερολόγιο της αεροπορικής εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Χρίστος Κούγιας διασκέδασε με τη μητέρα του και μεγάλη παρέα σε νυχτερινό κέντρο για τη γιορτή του

Tabloid 25.12.2025
Η Εύη Βατίδου μοιράστηκε στιγμές από τη βραδιά στο Instagram

Φωτογραφία: Ο παππούς Πάριος με τους 4 γιους, 4 εγγόνια, 3 νύφες και 2 σκυλιά

Tabloid 25.12.2025
Το οικογενειακό στιγμιότυπο ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Χάρης Βαρθακούρης

Εκνευρίστηκε ξανά η Καλλιμάνη στη σκηνή, έβρισε πελάτη που της πέταξε λουλούδια και νερό στο πρόσωπο

Tabloid 25.12.2025
Η τραγουδίστρια φανερά εκνευρισμένη ζήτησε εξηγήσεις από το συγκεκριμένο άτομο

Σοφία Φιλιππίδου: «Στήθηκα να δω τη σειρά που θα έπαιζα και ξαφνικά είδα μπροστά μου μία άλλη σειρά»

Tabloid 25.12.2025
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το παρασκήνιο μιας σειράς το 90’

Ένα μπαρ αφιέρωμένο στο «All I want for Christmas is you»

Tabloid 25.12.2025
Όταν η μαγεία της Mariah Carey γίνεται ποτό και η λάμψη των Χριστουγέννων γεμίζει το ποτήρι σου!

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories 25.12.2025
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Γιώργος Καπουτζίδης: Η απάντησή του στο παράπονο του «πρωθυπουργού» του Παρά Πέντε

TV Buzz Χτες
Ο δημιουργός της εμβληματικής σειράς μίλησε ανοιχτά για την απομόνωση που βίωσε ο Δημήτρης Πετρόπουλος

«Μοιάζουν σαν να πηγαίνουν σε κηδεία»: Χαμός με τη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Τραμπ με τη Μελάνια

Tabloid Χτες
Και οι δύο είναι ντυμένοι στα μαύρα και κοιτούν απευθείας τον φακό με απολύτως σοβαρό ύφος

Ρόμπι Γουίλιαμς: Έκανε έκπληξη σε 94χρονη φανατική θαυμάστρια του ‑ Δείτε βίντεο

Tabloid Χτες
«Έμεινα απόλυτα έκπληκτη. Πραγματικά έμεινα έκπληκτη. Τίποτα παρόμοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί», είπε ενθουσιασμένη η 94χρονη Νόρμα

Παρά Πέντε: Πώς είναι σήμερα ο εγγονός της Ζουμπουλίας ‑ Εμφανίστηκε στο reunion της σειράς

Tabloid Χτες
Στο επετειακό επεισόδιο για τα 20 χρόνια του σίριαλ εμφανίστηκε ο Μάνος Diego Ξενόπουλος, που έπαιζε στο σίριαλ όταν ήταν ανήλικος