E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το να αποκεφαλίζεις εχθρούς του Αλλάχ είναι απόλαυση

Παραλήρημα τζιχαντιστή και επίδειξη βαρβαρότητας

Δημοσίευση 19/11/2016 | 13:41

Το να αποκεφαλίζεις εχθρούς του Αλλάχ είναι απόλαυση

Αν ήταν ζώο, θα ήταν πιο δύσκολο, υποστηρίζει προκλητικά ο Ρασίντ Κασίμ

Την βαρβαρότητα των πιστεύω των τζιχαντιστών επιδεικνύει σε συνέντευξή του ο Ρασίντ Κασίμ, ένα από τα σημαντικά στελέχη του Ισλαμικού Κράτους.

Ο Κασίμ, ο οποίος θεωρείται ότι σχετίζεται με τη δολοφονία ενός ιερέα κοντά στη Νορμανδία και τη σφαγή ενός αστυνομικού κοντά στο Παρίσι, ρωτήθηκε σε συνέντευξή του στον ακαδημαϊκό Αμαρνάθ Αμαρασινγκάμ για τα συναισθήματα του όταν αποκεφαλίζει κρατουμένους. «Το να κόβεις το κεφάλι ενός ζώου θα ήταν δύσκολο, με τους εχθρούς του Αλλάχ είναι ευχαρίστηση» απαντά ο Κασίμ.

Στην ίδια συνέντευξη ο τζιχαντιστής υποστηρίζει ότι το πιο δύσκολο πράγμα για τον ίδιο όταν επέστρεψε από τη Γαλλία στη Συρία ήταν ότι άφησε πίσω τη... γάτα του!

Παράλληλα στην ίδια συνέντευξη απειλεί ότι όσο σφίγγει ο κλοιός για όσους τζιχαντιστές θέλουν να ταξιδέψουν στη Συρία τόσο θα διαπράττονται αγριότητες στο έδαφος.

«Πιστεύουμε ότι ακόμα και μια μικρή επίθεση σε μη μουσουλμανικό έδαφος είναι καλύτερη από μια μεγάλη επίθεση στη Συρία. Όσο κλείνει αυτή η "πόρτα", τόσο ανοίγει η "πόρτα" για τη τζιχάντ» καταλήγει στη συνέντευξη-πρόκληση ο Κασίμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμπ: «Ο Ερντογάν είναι πολύ καλός φίλος μου»

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
«Δεν θα γίνει κάτι με Τουρκία-Ισραήλ, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ πρόεδρος», εκτίμησε

Σκηνές χάους στο Μπέλφαστ: Φλεγόμενα οχήματα και αιματηρές ταραχές παρέλυσαν την πόλη

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα η Βόρεια Ιρλανδία φλέγεται, με επιθέσεις εναντίον μεταναστών, εμπρησμούς και συγκρούσεις με αστυνομικές δυνάμεις, μετά από μαχαίρωμα Σουδανού υπηκόου.

Αίγιο: Το κίνητρο πίσω από τη διπλή δολοφονία

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη

Ιράν: Ανακοίνωσε ότι κλείνει τα Στενά του Ορμούζ

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Βομβαρδισμοί και συγκρούσεις στο όνομα της... διπλωματίας

«Μαϊμού γιατρός» στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Τι κατάφερε να κάνει πριν τον αντιληφθούν

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Αγνωστος Ρομά φορώντας ιατρική ενδυμασία εισέβαλε σε θαλάμους της Παθολογικής Κλινικής και αφαίρεσε χρήματα, κινητά και τραπεζικές κάρτες από ασθενείς και συνοδούς.

Αίγιο: «Τους αγαπούσα πολύ, είμαι αθώος» – Τα νέα στοιχεία που «δένουν» τον 65χρονο για το διπλό φονικό

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν όλα τα πιθανά κίνητρα του δράστη

Μουντιάλ 2026: Προσοχή στους νέους κανονισμούς

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Νέοι καιροί νέα ήθη από τη FIFA

Η ΣΤΑΣΥ απέρριψε το αίτημα του Athens Pride για αφίσες στο Μετρό

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Για πρώτη φορά σε δέκα χρόνια, η ΣΤΑΣΥ αρνήθηκε την ανάρτηση αφισών του Athens Pride στους σταθμούς του Μετρό Αθήνας.

Στις φλόγες ξανά η Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν «πλήγματα αυτοάμυνας» κατά του Ιράν ‑«Θα τους χτυπήσουμε σκληρά», λέει ο Τραμπ

Ελλάδα 11.06.2026
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν ότι ξεκίνησαν στρατιωτικές επιχειρήσεις που περιγράφονται ως «πλήγματα αυτοάμυνας» εναντίον του Ιράν, σύμφωνα με την αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (CENTCOM).

Σαρδηνία: Έντονες αντιδράσεις για παραλία που απαγορεύει ομπρέλες σε ηλικίες 10‑65 ετών

Κόσμος Χτες
«Πρέπει να φέρουμε μαζί τον παππού;» - Οργισμένοι Ιταλοί αντιδρούν στο μέτρο γνωστού τουριστικού θερέτρου της Σαρδηνίας

Μπελφαστ: Σε ετοιμότητα για δεύτερη νύχτα επεισοδίων – Οι διαμαρτυρίες έφτασαν στη Γλασκώβη

Ελλάδα Χτες
Η αστυνομία της Βόρειας Ιρλανδίας προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο νέας νύχτας βίαιων συγκρούσεων