E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η ανεξήγητη ανάρτηση της μητέρας του Παντελίδη με τη φωτογραφία μιας κρεμάλας

Τι έγραψε η μητέρα του τραγουδιστή

Δημοσίευση 19/11/2016 | 11:00

Η ανεξήγητη ανάρτηση της μητέρας του Παντελίδη με τη φωτογραφία μιας κρεμάλας

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη, Αθηνάς, η οποία εννέα μήνες μετά το χαμό του γιου της στις 18 Φεβρουαρίου ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook τη φωτογραφία μίας κρεμάλας.

«Αν σου έμεινε τσίπα...», ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία. Πάντως, η κ. Παντελίδου λίγη ώρα μετά κατέβασε την ανάρτησή της.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει η Espresso, η οικογένεια του τραγουδιστή βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να μάθει ποιος έβαλε χέρι στο τηλέφωνο του Παντελή. Το κινητό του παραδόθηκε από τις αστυνομικές αρχές που ερευνούσαν το δυστύχημα, στον αδερφό του Παντελίδη.

Ο ίδιος όμως όταν πήγε στο σπίτι διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε τίποτα στο κινητό, το οποίο ο τραγουδιστής χρησιμοποιούσε μόλις δέκα μέρες, αφού είχαν κλέψει το παλιό του.

Η οικογένειά του απευθύνθηκε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Οι αρχές ανέφεραν στους οικείους του ότι αυτός που έσβησε τα δεδομένα έκανε πολύ καλή δουλειά και ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ανακτηθούν ορισμένα από αυτά. Οι συγγενείς του είχαν ζητήσει την άρση του απορρήτου των συνομιλιών, καθώς και εξηγήσεις από την τροχαία για το ποιος άδειασε το περιεχόμενο της συσκευής. Ωστόσο τα ερωτήματα εννέα μήνες παραμένουν αναπάντητα.

Το πρωί της Παρασκευής τελέστηκε μνημόσυνο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο κοιμητήριο της μεταμόρφωσης. Τραγική φιγούρα η γιαγιά του, η οποία ψέλλιζε: «Ζω εγώ που είμαι γιαγιά, και έφυγε το παλικάρι μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Βρανά: Έχασα μεγάλο κομμάτι της σεξουαλικότητάς μου, όταν έμεινα ανάπηρη

Social 05.01.2026
Δεν έχω την ίδια αυτοπεποίθηση με πριν, εξήγησε η stand-up comedian

Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Λονδίνο, στο πλευρό του Παναγιώτη Κουτσουμπή

Tabloid Χτες
Το ταξίδι μετά την έλευση του νέου έτους και το μήνυμα για τη νέα αρχή που έρχεται

Τάσος Δούσης: «Μποϋκοτάζ σε Temu και Trendyol – Να το γιατί!»

Tabloid Χτες
Γιατί λέει «όχι» στις διαφημίσεις και το μήνυμα προς τους καταναλωτές

Πιο ψηλός από τον Βασίλη Σπανούλη ο 16χρονος γιος του Θανάσης – Η φωτογραφία από τα γενέθλια του

Tabloid Χτες
Ο Θανάσης είναι το μεγαλύτερο από τα έξι παιδιά της οικογένειας Σπανούλη

Γάμος ‑ έκπληξη από διάσημο ζευγάρι

Tabloid Χτες
Έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του ο ροκ σταρ – Οι φωτογραφίες με το μονόπετρο

To me, you are perfect: Πού είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής του Love Actually;

Celebrity Stories Χτες
Tι έκανε μετά την ταινία

Διάσημοι celebrities με αυτισμό

Celebrity Stories Χτες
Εσύ το γνώριζες;

Η Tori Spelling και οι απίθανες ερωτικές της ιστορίες με τα κακά παιδιά του Hollywood

Tabloid Χτες
Έμπλεκε πάντοτε με ανθρώπους που δεν της άξιζαν

Το «Γυάλινο Σπίτι» της Καλαμάτας και οι τρομαχτικές ιστορίες για αυτό

Stories Χτες
Ο αστικός μύθος που κρατάει ακόμα και σήμερα!