E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διαζύγιο Λιάγκα‑Σκορδά: Η απάντηση στις φήμες για απιστία

Έχουν τελειώσει ως σύντροφοι, σύμφωνα με το περιβάλλον τους

Δημοσίευση 17/11/2016 | 12:42

Διαζύγιο Λιάγκα‑Σκορδά: Η απάντηση στις φήμες για απιστία

Όταν ο χωρισμός Λιάγκα-Σκορδά ανακοινώθηκε επίσημα, πολλοί πίστεψαν το σενάριο που γράφτηκε ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει ξεκινήσει μια σχέση. Μάλιστα, μιλούσαν για μια ξανθιά από το κανάλι, η οποία στάθηκε αιτία του χωρισμού.

«Δεν χώρισα λόγω τρίτου προσώπου. Δεν υπάρχει καν τέτοιο θέμα. Δεν υπάρχει κανένα τρίτο πρόσωπο ούτε από τη δική μου πλευρά ούτε από την πλευρά της Φαίης. Δεν θα διέλυα τον γάμο μου για μια απιστία» λέει ο Γιώργος Λιάγκας όταν τον ρωτούν γι’ αυτές τις φήμες. Συνεργάτης του παρουσιαστή αναφέρει με απόλυτο τρόπο στο Down Town και τους δημοσιογράφους Πάνο Ζόγκα και Φανή Πλατσατούρα: «Όλα αυτά περί απιστίας είναι μυθιστορήματα. Τώρα ίσως ξέρουν οι ίδιοι καλύτερα από τον καθένα πώς θα διαχειριστούν το μέλλον τους, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι ανούσιο ακόμη και να το σχολιάσουμε». Το ζευγάρι θέλει να πιστέψουμε ότι το διαζύγιο ήταν βελούδινο και οριστικό.

Έχουν τελειώσει ως σύντροφοι

Φίλη και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά εξηγεί στο περιοδικό: «Τη σχέση που έχουν πλέον θα τη χαρακτήριζα σχέση ενός ζευγαριού που μόλις έχει χωρίσει. Δεν υπάρχουν ακρότητες, εντάσεις, πράγματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισαν να χωρίσουν, κοιτάνε μόνο τα παιδιά τους. Το να τα ξαναβρούν αποκλείεται. Έχουν τελειώσει ως σύντροφοι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι έγραψε για τον Νίκο Κοκλώνη ένα χρόνο μετά από την τραγική απώλεια

Social 06.07.2026
Ο διάσημος κομμωτής στάθηκε στο πλευρό του στενού του φίλου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα ένα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του.

Η Κέιτ Χάντσον «λατρεύει» τη Σκιάθο και επιστρέφει σχεδόν κάθε χρόνο

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Η Κέιτ Χάντσον μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές της στο ελληνικό νησί, εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα.

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε τι της πέταξαν στη σκηνή και δεν μπορούσε να το πιστέψει

Social 06.07.2026
Ένας φανατικός θαυμαστής της ετοίμασε μία χειροποίητη έκπληξη που την άφησε κυριολεκτικά άφωνη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Κατράκειο Θέατρο.

Πέγκυ Ζήνα: Τι είπε για όσους λένε σήμερα ότι «γεμίζουν γήπεδα» και γιατί δεν θέλει την κόρη της στη μουσική

TV Buzz 06.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις υπερεκτιμημένες σύγχρονες επιτυχίες, τις μαγικές στιγμές με Σφακιανάκη και Μητροπάνο, αλλά και τους λόγους που την κάνουν να ανησυχεί για τον χώρο της νύχτας.

Γιώργος Μυλωνάκης: Η πρώτη βραδινή έξοδος με τη Τίνα Μεσσαροπούλου μετά την περιπέτεια υγείας

Social 06.07.2026
Ποια ήταν η πρώτη φράση που είπε στη Τίνα Μεσσαροπούλου όταν βρήκε ξανά τη φωνή του

Φανερά αδυνατισμένη η Adele, δείτε την εμφάνισή της στο βρετανικό Γκραν Πρι της F1

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Η Adele παρακολούθησε τον αγώνα στο Σίλβερστοουν φορώντας t-shirt του Λάντο Νόρις, με την αλλαγή στην εμφάνισή της να τραβά αμέσως τα βλέμματα.

Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη Βαλέρια αποφοίτησε από το λύκειο, θα σπουδάσει στο LSE

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Ο ουρανός είναι γεμάτος αστέρια και εσύ είσαι ένα από αυτά, έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ο Αρης Μουγκοπέτρος επιστρέφει στις πίστες έναν χρόνο μετά τον ακρωτηριασμό του

Tabloid 06.07.2026
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου ξεκινά και πάλι εμφανίσεις - «Σαν να μην πέρασε ούτε μία μέρα», έγραψε

Σάλος στην Αυστραλία: Η συγγνώμη του πρωθυπουργού για το αδιανόητα χυδαίο σχόλιο για την Κάιλι Μινόγκ

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας εμφανίστηκε σε podcast και όταν πιέστηκε να δείξει την προτίμησή του ανάμεσα σε τρεις διάσημες γυναίκες της χώρας, επέλεξε την ποπ τραγουδίστρια - Αντιδράσεις από βουλευτές για «απρεπή σχόλια», ζήτησε συγγνώμη ο ίδιος