E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Με ένα εξώφυλλο στη Vogue, η Μισέλ Ομπάμα αποχαιρετά τον Λευκό Οίκο

Χαλαρή και σίγουρη η δημοφιλής Πρώτη Κυρία

Δημοσίευση 12/11/2016 | 13:02

Με ένα εξώφυλλο στη Vogue, η Μισέλ Ομπάμα αποχαιρετά τον Λευκό Οίκο

Εξίσου δημοφιλής με τον σύζυγό της η Πρώτη Κυρία θα αποχωρήσει από την δυτική πτέρυγα του Λευκού Οίκου την οποία κόσμησε όσο λίγες.

Λογικό λοιπόν η Μισέλ Ομπάμα να είναι η επιλογή της Vogue για το επόμενο εξώφυλλο της, έχοντας στο «ενεργητικό» της αλλά δύο εξώφυλλα την επταετία που προηγήθηκε.

Όπως είπε στην συνέντευξη που παραχώρησε θα της λείψει να ξυπνάει κάθε πρωί με τη θέα του South Lawn και το μνημείο της Ουάσιγκτον.

«Αλλά από την άλλη πλευρά... ήρθε η ώρα», είπε στο περιοδικό η Μισέλ Ομπάμα, προσθέτοντας ότι «αυτό προβλέπει η Δημοκρατία μας: Δύο θητείες, οκτώ χρόνια. Είναι αρκετά. Είναι σημαντικό να έχεις το ένα σου πόδι στην πραγματικότητα όταν αναλαμβάνεις τόσο μεγάλη εξουσία που σου δίνει η απομόνωση του Λευκού Οίκου...».

«Η Μισέλ δεν ζήτησε ποτέ να είναι η πρώτη κυρία», δήλωσε στο περιοδικό ο Μπαράκ Ομπάμα και πρόσθεσε: «Όπως και πολλές σύζυγοι πολιτικών, λόγω του ρόλου τους τραβούν πάνω τους τα βλέμματα. Αλλά πάντα ήξερα ότι θα ήταν απίστευτη σ' αυτό και θα βάλει την δική της μοναδική σφραγίδα στον τομέα της εργασίας. Αυτό συμβαίνει γιατί, όπως βλέπετε, είναι λαμπρή, αστεία, γενναιόδωρη και για κάποιον λόγο συμφώνησε να με παντρευτεί».

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι την συμπαθούν γιατί βλέπουν τους εαυτούς τους σε αυτήν. Μία μαμά, μία καλή φίλη, έναν πρόσωπο που δεν διστάζει να διασκεδάζει από καιρό σε καιρό», δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νάνσυ Παραδεισανού και Ελένη Πέτα σε δημόσια αντιπαράθεση:  «Μην σας επηρεάσει η γνώμη μιας τυχάρπαστης τραγουδίστριας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα δημόσιο σχόλιο κάτω από απόσπασμα συνέντευξης στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας έντονος κύκλος τοποθετήσεων

Έγιναν κολλητοί στη δουλειά και μετά ανακάλυψαν ότι ήταν αδέρφια – Πώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια

E-Daily 3.Left Χτες
Δύο συνάδελφοι στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έζησαν χρόνια αχώριστοι, αγνοώντας ότι τους χώριζε μόνο μια υιοθεσία δεκαετιών.

Η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει τις διακοπές της – οικογενειακές στιγμές που «έλιωσαν» το Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε εικόνες από την οικογενειακή απόδρασή τους με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους Ερμή.

Η Νόνη Δούνια σε βιντεοκλίπ του Τζων Τίκη που έφυγε από τη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Το 1991 ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει το «Φυλακισμένος μέσα στη ματιά σου»

Ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε σε καντίνα παραλίας στη Λήμνο ‑ Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε ο καλλιτέχνης, η «Αγάπη Μου Επικίνδυνη» και το «Υπάρχω»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακύρωσε εμφάνισή του λόγω προβλήματος υγείας – Τι συμβαίνει

E-Daily 3.Left Χτες
Το live στους Αγίους Θεοδώρους δεν θα πραγματοποιηθεί, με τους διοργανωτές να ενημερώνουν για επιστροφή χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων.

Σπύρος Μπιμπίλας: Συγκινητικό αντίο στη φίλη που έχασε στο Μάτι – Τι έγραψε 8 χρόνια μετά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός αναπολεί τη Χρύσα Σπηλιώτη, την αγαπημένη του φίλη και ηθοποιό που έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά του Ματιού το 2018.

Πέθανε η μητέρα του Μπεν Αφλεκ – Τι αποκάλυψε η οικογένεια

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Αν Αφλεκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, λίγες μόνο μέρες αφού πρόλαβε να παρευρεθεί στην αποφοίτηση του εγγονού της.

Πάγωσαν οι θεατές: Ο Τζον Μπον Τζόβι αποχώρησε ξαφνικά από τη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 64χρονος ροκ σταρ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, επισημαίνοντας πως δεν ήταν σε θέση να δώσει τον καλύτερό του εαυτό

Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Σκρουτζ στο τρέιλερ της ταινίας «Ebenezer»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ενσαρκώνοντας τον εμβληματικό ήρωα του Καρόλου Ντίκενς στη σκοτεινή χριστουγεννιάτικη ταινία του σκηνοθέτη Τι Γουέστ

Ακης Παυλόπουλος: Δάκρυα και συγκίνηση στην τελευταία εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Το αντίο σε κοινό και συνεργάτες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Ακης Παυλόπουλος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας

Έξαλλη η Κόνι Μεταξά: «Γιατί στηρίζετε αυτή την αηδία;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια έκανε έκκληση στους DJs να σταματήσουν να παίζουν τραγούδια τεχνητής νοημοσύνης και να υποστηρίζουν την αυθεντική μουσική δημιουργία