E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Με ένα εξώφυλλο στη Vogue, η Μισέλ Ομπάμα αποχαιρετά τον Λευκό Οίκο

Χαλαρή και σίγουρη η δημοφιλής Πρώτη Κυρία

Δημοσίευση 12/11/2016 | 13:02

Με ένα εξώφυλλο στη Vogue, η Μισέλ Ομπάμα αποχαιρετά τον Λευκό Οίκο

Εξίσου δημοφιλής με τον σύζυγό της η Πρώτη Κυρία θα αποχωρήσει από την δυτική πτέρυγα του Λευκού Οίκου την οποία κόσμησε όσο λίγες.

Λογικό λοιπόν η Μισέλ Ομπάμα να είναι η επιλογή της Vogue για το επόμενο εξώφυλλο της, έχοντας στο «ενεργητικό» της αλλά δύο εξώφυλλα την επταετία που προηγήθηκε.

Όπως είπε στην συνέντευξη που παραχώρησε θα της λείψει να ξυπνάει κάθε πρωί με τη θέα του South Lawn και το μνημείο της Ουάσιγκτον.

«Αλλά από την άλλη πλευρά... ήρθε η ώρα», είπε στο περιοδικό η Μισέλ Ομπάμα, προσθέτοντας ότι «αυτό προβλέπει η Δημοκρατία μας: Δύο θητείες, οκτώ χρόνια. Είναι αρκετά. Είναι σημαντικό να έχεις το ένα σου πόδι στην πραγματικότητα όταν αναλαμβάνεις τόσο μεγάλη εξουσία που σου δίνει η απομόνωση του Λευκού Οίκου...».

«Η Μισέλ δεν ζήτησε ποτέ να είναι η πρώτη κυρία», δήλωσε στο περιοδικό ο Μπαράκ Ομπάμα και πρόσθεσε: «Όπως και πολλές σύζυγοι πολιτικών, λόγω του ρόλου τους τραβούν πάνω τους τα βλέμματα. Αλλά πάντα ήξερα ότι θα ήταν απίστευτη σ' αυτό και θα βάλει την δική της μοναδική σφραγίδα στον τομέα της εργασίας. Αυτό συμβαίνει γιατί, όπως βλέπετε, είναι λαμπρή, αστεία, γενναιόδωρη και για κάποιον λόγο συμφώνησε να με παντρευτεί».

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι την συμπαθούν γιατί βλέπουν τους εαυτούς τους σε αυτήν. Μία μαμά, μία καλή φίλη, έναν πρόσωπο που δεν διστάζει να διασκεδάζει από καιρό σε καιρό», δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κιάρα Φεράνι έκανε ανάρτηση στα ελληνικά: Ελλάδα σ` αγαπώ, έγραψε

Social 30.06.2026
Η Ιταλίδα influencer ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι της και δήλωσε πως ανυπομονεί να επιστρέψει

Η απουσία της Βάσως Λασκαράκη από το τριήμερο πάρτι για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Οι δύο γυναίκες υπήρξαν για χρόνια φίλες, ενώ η Λασκαράκη είναι μία από τις νονές του γιου της Οικονομάκου

Μαντόνα: Ποζάρει στα 67 της για τη Vogue Italia και εντυπωσιάζει με τη νέα της φωτογράφιση

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η «Βασίλισσα της pop» πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του ιταλικού περιοδικού

Η Κάρα Ντελεβίν επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση με την Αμπερ Χερντ

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το διάσημο μοντέλο επιβεβαίωσε τη σχέση του με την ηθοποιό κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον Τζόνι Ντεπ, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες και για τον Έλον Μασκ.

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ πόζαρε με φύλλα νούφαρου στο στήθος της, δείτε φωτογραφία

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το 41χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε μέσα στο νερό και ξαπλωμένη στην άμμο

Μουντιάλ 2026: Τρέλα στους δρόμους της Παραγουάης για την επική πρόκριση επί της Γερμανίας, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Ασουνσιόν, της πρωτεύουσας της Παραγουάης, για να πανηγυρίσουν μόλις τη δεύτερη φορά που η χώρα τους κερδίζουν αγώνα σε φάση νοκ άουτ Μουντιάλ

Αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ για «προσωπικούς λόγους»

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Οδεύει προς τον Ant1;

Η Chrissy Teigen με διάφανο πουκάμισο σε φωτογράφιση ‑ «Ελπίζω να επιζήσετε μετά από αυτό»

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το 40χρονο μοντέλο αντέδρασε με χιούμορ στα αρνητικά σχόλια, ενώ ο σύζυγός της έσπευσε να τη στηρίξει.

Χωρισμός βόμβα στην showbiz ‑ Τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η σταρ των Friends χώρισε μετά από 13 χρόνια σχέσης