E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλληνας τραγουδιστής: Έχω ψυχίατρο εδώ και 15 χρόνια

Οι κρίσεις πανικού που τον οδήγησαν στον ειδικό

Δημοσίευση 10/11/2016 | 17:52

Έλληνας τραγουδιστής: Έχω ψυχίατρο εδώ και 15 χρόνια

Το ότι εδώ και 15 χρόνια επισκέπτεται ψυχίατρο εξομολογήθηκε πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής, αποκαλύπτοντας τα συμπτώματα που τον έκαναν να ζητήσει βοήθεια, αλλά… από λάθος γιατρό.

«Έχω ψυχίατρο εδώ και 15 χρόνια. Ξεκίνησε από το στρες, το άγχος, οπότε φτάνεις σε ένα σημείο, παθαίνεις μια κρίση πανικού, έτσι ξεκινάνε, μία κατάθλιψη ενδεχομένως μετά αν δεν προλάβεις. Έχω περάσει κρίσεις πανικού και κατάθλιψη αλλά όχι βαριάς μορφής. Το πρόλαβα γιατί από την πρώτη στιγμή εμπιστεύτηκα το γιατρό μου», ανέφερε, στην εκπομπή «Έτοιμο το πρωινό», ο Βαλάντης.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής περιέγραψε τα συμπτώματα που μπορεί να έχει κάποιος που αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού, ενώ παραδέχθηκε ότι του δημιούργησαν πρόβλημα ακόμα και στην επαγγελματική του ζωή.

«Μπορεί να μουδιάζει το χέρι σου, μέχρι να νομίζεις ότι δεν σου φτάνει ο αέρας που αναπνέεις. Μου συνέβησαν και εμένα τέτοια συμπτώματα. Κάποια στιγμή, δεν μπορούσα να τραγουδήσω! Ένα βράδυ έτρεχα σε καρδιολόγους πιστεύοντας ότι πονάει η καρδιά μου ή ότι θα πάθαινα έμφραγμα και τελικά δεν ήταν αυτό. Με είδε ο καρδιολόγος, με εξέτασε, μου είπε “φιλαράκι μου είσαι μια χαρά, θες ένα καλό ψυχίατρο”», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Βαλάντης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αιμιλία Καναρέλη: Η συγκινητική ιστορία της τραγουδίστριας που γεννήθηκε χωρίς στόμα, μύτη και υπερώα

E-Daily 3.Left Χτες
Με διπλή σχιστία από τη γέννησή της, η Αιμιλία Καναρέλη έχει περάσει από 17 χειρουργικές επεμβάσεις για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left Χτες
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories Χτες
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Προχτές
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Προχτές
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.