E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μετά τα Galaxy Note 7, η Samsung ανακαλέι και εκατομμύρια πλυντήρια

Δεν λένε να τελειώσουν τα προβλήματα για τη Samsung

Δημοσίευση 8/11/2016 | 12:09

Μετά τα Galaxy Note 7, η Samsung ανακαλέι και εκατομμύρια πλυντήρια

Δεν λένε να τελειώσουν τα προβλήματα για τη Samsung καθώς μετά τη διακοπή παραγωγής του Note 7 και πριν ακόμα κοπάσει ο θόρυβος, ανακαλεί περίπου 2,8 εκατομμύρια πλυντήρια στις ΗΠΑ, μετά από αναφορές ότι για αποκόλληση του πάνω μέρους των συσκευών.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Samsung είχε λάβει 733 αναφορές για πλυντήρια όπου είχε σημειωθεί υπερβολική δόνηση ή αποκόλληση του πάνω μέρους του πλυντηρίου. Η εταιρεία επεσήμανε ότι θα παρέχει στους πελάτες δωρεάν επισκευή στο σπίτι ή αποζημίωση για να αγοράσουν νέο πλυντήριο, και επιστροφή χρημάτων για τους νέους πελάτες.

Η ανάκληση αφορά 34 μοντέλα από το 2011 και μετά. Μάλιστα έχουν γίνει ήδη αγωγές για τα πλυντήρια, με κάποιους καταναλωτές να υποστηρίζουν ότι οι συσκευές εξερράγησαν κατά τη χρήση.

Η Samsung διευκρίνισε πως δεν επηρεάζονται συσκευές εκτός βόρειας Αμερικής. Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της Wall Street Journal, τον Απρίλιο του 2013, είχε ανακαλέσει 150.000 πλυντήρια στην Αυστραλία, μετά από από αναφορές ότι προκλήθηκαν φωτιές από τις συσκευές.

Σημειώνεται πως η εταιρεία είναι ήδη αντιμέτωπη με αγωγές για τα πλυντήριά της, με την πιο γνωστή από αυτές να έχει υποβληθεί από τρεις καταναλωτές, που υποστηρίζουν ότι οι συσκευές τους «εξερράγησαν» κατά τη χρήση και πως η εταιρεία γνώριζε για το πρόβλημα τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2013, λόγω υπόθεσης με «έκρηξη» πλυντηρίου στην Καλιφόρνια όπου τραυματίστηκε μια γυναίκα. Η συγκεκριμένη αγωγή περιλαμβάνει φωτογραφίες πλυντηρίων με αποκολλημένα τα άνω μέρη, ενώ σχετικά βίντεο κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Μία από τους ενάγοντες, η Μισέλ Θάξτον (Ντάλας) υποστηρίζει πως το πλυντήριό της, το οποίο είχε αγοράσει τον Μάιο του 2015, εξερράγη ξαφνικά τον Απρίλιο του 2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίσημο: Ερχονται 1.000 κάμερες στους δρόμους – Τέλος στο «σβήσιμο» των κλήσεων

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο διεθνής διαγωνισμός προκηρύχθηκε, τα χρονοδιαγράμματα είναι δεσμευτικά και ο πρωθυπουργός μίλησε ανοιχτά για το τέλος των ανεπίσημων ακυρώσεων κλήσεων ΚΟΚ

Ζελένσκι: Απέρριψε την πρόταση για κατάπαυση πυρός την 9η Μαΐου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Διήμερη κατάπαυση του πυρός με την Ουκρανία για τις 8-9 Μαΐου κήρυξε η Μόσχα

Κρήτη: Σκηνές τρόμου έξω από μπαρ στο Ηράκλειο ‑ Αγρια επίθεση σε 57χρονο πορτιέρη

E-Daily 2.TopNews Χτες
3 νεαροί επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 57χρονο πορτιέρη έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Ηράκλειο μετά από άρνηση εισόδου

Αστυπάλαια: Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, λόγω λειψυδρίας

Ελλάδα Χτες
Παράταση του μέτρου για την Πάτμο

Πειραιάς: Εμπλοκή άγκυρας στο Blue Star Naxos ‑ Tαλαιπωρία για 514 επιβάτες

Ελλάδα Χτες
Γίνονται προσπάθειες απεμπλοκής της άγκυρας με τη συνδρομή ρυμουλκού για την επανέναρξη του ταξιδιού

Ιράν: Δεν είχαμε κανένα σχέδιο να επιτεθούμε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Κόσμος Χτες
Τι μεταδίδει η κρατική τηλεόραση του Ιράν για την πυραυλική επίθεση κατά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για τη Ryanair: Φόβοι για περικοπές πτήσεων στο «Μακεδονία»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έκτακτη κινητοποίηση φορέων και αυτοδιοίκησης μετά τα σενάρια μείωσης δρομολογίων που προκαλούν ανησυχία για τον τουρισμό και τη συνδεσιμότητα της πόλης

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στη Λειψία, τουλάχιστον δύο νεκροί και 8 τραυματίες

Κόσμος Χτες
Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην πόλη