E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μίλα Κούνις: Με εκβίασαν να ποζάρω ημίγυμνη σε περιοδικό

Η ηθοποιός μίλησε για τον σκοτεινό κόσμο του Χόλιγουντ και τον σeξισμό που έχει δεχτεί

Δημοσίευση 3/11/2016 | 09:54

Μίλα Κούνις: Με εκβίασαν να ποζάρω ημίγυμνη σε περιοδικό

Τις εμπειρίες της και τον σeξισμό που έχει συναντήσει στον λαμπερό αλλά συνάμα σκληρό κόσμο του Χόλιγουντ αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός Μίλα Κούνις.

Σύμφωνα με όσα γράφει σε ανοιχτή επιστολή, αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύει ο Guardian, ένας παραγωγός, τον οποίο δεν κατονομάζει, την εκβίασε όταν αρνήθηκε να ποζάρει ημίγuμνη για το εξώφυλλο αντρικού περιοδικού προκειμένου να προωθήσει την ταινία στην οποία συμμετείχε. «Δεν θα δουλέψεις ποτέ ξανά σε αυτήν την πόλη» την απείλησε ο παραγωγός, αλλά εκείνη δεν ενέδωσε και όπως τονίζει: «Ο κόσμος δεν τελείωσε. Η ταινία έφερε πολλά χρήματα και ξαναδούλεψα σε αυτήν την πόλη, ξανά και ξανά... Αυτό που ίσως δεν συνειδητοποιήσει ποτέ αυτός ο παραγωγός είναι πως περιέγραψε ακριβώς τον φόβο που νιώθει κάθε γυναίκα όταν έρχεται αντιμέτωπη με προκαταλήψεις στον εργασιακό χώρο».

Η Κούνις αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της καριέρας της την έχουν προσβάλλει, την έχουν παραγκωνίσει, την έχουν πληρώσει με λιγότερα χρήματα, την έχουν αγνοήσει ή την έχουν μειώσει εξαιτίας του φύλου της:

«Έμαθα πως για να πετύχω σαν γυναίκα σε αυτή τη βιομηχανία έπρεπε να παίζω με τους κανόνες των αντρών. Αλλά όσο μεγάλωνα και όσο περισσότερο δούλευα, τόσο καταλάβαινα πως είναι ανοησίες» λέει η ίδια.

Η 33χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε και σε ένα άλλο περιστατικό. Όταν μετά την δημιουργία της δικής της εταιρίας παραγωγής με άλλες τρεις γυναίκες, είδε ένα email ενός παραγωγού στο οποίο την εκθείαζε μεν αλλά αναφερόταν σε εκείνη ως «μία από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ και σύντομα σύζυγο του Ashton και μαμά». «Μείωσε τη αξία μου σε τίποτα παραπάνω από την σχέση μου με έναν πετυχημένο άντρα και την ικανότητά μου να γεννάω παιδιά. Αγνόησε την συνεισφορά και τη δική μου και της ομάδας μου στο πρότζεκτ» λέει η ίδια.

«Τέλειωσα με τους συμβιβασμούς ή ακόμη καλύτερα τέλειωσα με το να με κάνουν να συμβιβάζομαι» καταλήγει. «Οπότε από δω και πέρα όταν θα έρχομαι αντιμέτωπη με τέτοιες στιγμές, διακριτικές είτε απροκάλυπτες, θα τις αποκαλύπτω με το κεφάλι ψηλά. Δεν μπορώ να εγγυηθώ πως οι αντιστάσεις μου θα δώσουν κουράγιο αλλά τουλάχιστον τώρα είμαι κομμάτι της δημιουργίας ενός περιβάλλοντος όπου θα υπάρχει η δυνατότητα ανάπτυξης».

Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούλιο, έχουν ήδη ένα κοριτσάκι την Wyatt Isabelle που γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2014 και περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γυναίκα απείλησε την Χριστίνα Παππά και απελάθηκε: «Τη στείλανε στη χώρα της»

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η γνωστή επιχειρηματίας περιέγραψε στις τηλεοπτικές κάμερες τη δικαστική περιπέτεια που αντιμετώπισε

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: Δεν μαγειρεύει, είμαι κι εγώ αυστηρός – Μας φέρνουν φαγητό στο σπίτι

Tabloid 05.06.2026
«Τον τελευταίο καιρό συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία και μας φέρνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό στο σπίτι», πρόσθεσε

Η Δανάη Λιβιεράτου ερμήνευσε Σελίν Ντιόν  σε μαγαζί της Μυκόνου και καθήλωσε τους πάντες

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ ανέβασε σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Συγκινεί η Σοφία Κουρτίδου για τον διπλό ακρωτηριασμό του συντρόφου της, Γιάννη Σεβδικαλή

E-Daily 3.Left 05.06.2026
«Μέρα με τη μέρα βρίσκω λόγους να τον ερωτεύομαι περισσότερο», δήλωσε η Σοφία Κουρτίδου για τον σύντροφό της

Οργισμένοι οι κάτοικοι του Παλέρμο με τους γαμήλιους εορτασμούς της Ντούα Λίπα

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η Ντούα Λίπα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με την οργή αρκετών κατοίκων, οι οποίοι την κατηγορούν ότι μετατρέπει την πόλη τους σε «σαλόνι» για τους εύπορους καλεσμένους της.

Μέμος Μπεγνής: «Οκτώ χρόνια προσπαθώ να απαλλαγώ από το χρέος, είναι ένα βάρος που με κρατά ξύπνιο τις νύχτες»

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τη φετινή του πορεία στο YFSF, μέσα από το οποίο έχει ξεχωρίσει για τις μεταμφιέσεις του

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για δημοσίευμα περιοδικού που τη θέλει δεύτερη φορά έγκυο

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το εξώφυλλο περιοδικού που κυκλοφορεί και έχει σχετικό τίτλο περί δεύτερης εγκυμοσύνης της, δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός: Χέσ**** αν η λέξη «νικητής» ήταν σωστή για τον Σταύρο Φλώρο, χαλαρώστε λιγάκι

E-Daily 3.Left 05.06.2026
«Υπάρχει και ο παράγοντας ανθρωπιά, εγώ σαν Γιώργος βάζω τελεία εδώ», τόνισε ο παρουσιαστής

Ανατροπή στην υπόθεση Diddy: Η πρώην σύντροφος του άνδρα συνοδού «αδειάζει» τον πρώην της και σώζει την Cassie

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Πώς οι δικηγόροι της Cassie χρησιμοποιούν το ιστορικό του βασικού μάρτυρα κατηγορίας για να τινάξουν την υπόθεση στον αέρα!

Έλενα Τοπαλίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Οι πρώτες on air δηλώσεις της ηθοποιού για το νυχτερινό μπλόκο της Τροχαίας στην Πατησίων!

ALPHA, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ ανακατεύουν την τράπουλα της ελληνικής τηλεόρασης για νέες σειρές

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Tα στελέχη φουλάρουν τις μηχανές για την επόμενη χρονιά