Γυναίκα πήρε φωτιά από τα αέριά της, ενώ χειρουργούνταν!
Πρωτοφανές περιστατικό από laser
Δημοσίευση 1/11/2016 | 12:36

Ένα απίστευτο περιστατικό για τα ιατρικά δεδομένα συνέβη κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Τόκιο. Μια γυναίκα ναρκωμένη που υποβάλλονταν σε επέμβαση στον τράχηλό της πήρε φωτιά και υπέστη σοβαρά εγκαύματα όταν πυροδότησε το laser με αέριά της.
Οι γιατροί που την στιγμή της ανάφλεξης χειρουργούσαν τη μήτρα της δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και το κάτω μέρος του σώματός της υπέστη εγκαύματα.
«Όταν αέρια της ασθενούς διέρρευσαν στο χώρο του χειρουργείου πήραμε φωτιά», αναφέρουν οι γιατροί στην έκθεσή τους.
Επιτροπή εμπειρογνωμόνων, που έχει αναλάβει να ρίξει φως στο πρωτοφανές περιστατικό, είπε ότι μέσα στο χώρο δεν υπήρχαν άλλα εύφλεκτα υλικά και πώς ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε δεν είχε παρουσιάσει καμία δυσλειτουργία.
Τραγωδία στη Σαχάρα: 49 νεκροί από δίψα σε ακινητοποιημένο φορτηγό στο Νίγηρα
Τραγικό τέλος στις έρευνες για την 11χρονη Λιανά στη Γαλλία: Αναγνωρίστηκε η σορός της
Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη
LIVE Πολιτική Χτες






