E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το ένοχο μυστικό πίσω από τη διπλή αυτοκτονία στην Ημαθία

Δύο νέα παιδιά έσβησαν στις γραμμές του τρένου

Δημοσίευση 31/10/2016 | 08:35

Το ένοχο μυστικό πίσω από τη διπλή αυτοκτονία στην Ημαθία

Μια συγκλονιστική ιστορία κρύβεται πίσω από τον θανάσιμο τραυματισμό 18χρονης από διερχόμενη αμαξοστοιχία το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η άτυχη κοπέλα πήδηξε συνειδητά στις σιδηροδρομικές γραμμές για να δώσει τέλος στη ζωή της. Το τρένο παρέσυρε το σώμα της, διαμελίζοντάς το.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη κοπέλα προέβη στο απονενοημένο διάβημα εξαιτίας του αναπάντεχου χαμού του συνομήλικου αγοριού της.

Το αγόρι της έχασε τη ζωή του το απόγευμα της 21ης Σεπτεμβρίου στην Κορυφή Ημαθίας. Τα στοιχεία που συνέλεξαν τότε οι αρχές έδειχναν ότι ο νεαρός είχε πηδήξει στις γραμμές του τραίνου με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Το ένοχο μυστικό για τον φριχτό θάνατο του αγοριού και του κοριτσιού στην Ημαθία αποκαλύπτεται με δραματικό τρόπο από την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς τα γεγονότα έρχονται να επιβεβαιώσουν τους ψιθύρους... Ο 18χρονος και η 17χρονη, ο ένας μετά τον άλλο, με διαφορά μόνο μερικών ημερών, έπεσαν στις ράγες του τρένου, δίνοντας το πιο βίαιο τέλος στη ζωή τους.

Η ιστορία θα μπορούσε να είναι σενάριο δραματικής ταινίας, αφού πίσω από το απονενοημένο βήμα στο οποίο προέβησαν τα δύο παιδιά κρύβεται ένα φρικαλέο έγκλημα, που έγινε η αφορμή να βιαστεί το σώμα, αλλά και η ψυχή του 18χρονου, που δεν άντεξε και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, παρασύροντας άθελά του στον θάνατο και την κολλητή του φίλη.

Οπως αποκαλύπτει η «Freddo», το άτυχο αγόρι πριν από ενάμιση χρόνο είχε πέσει θύμα βιασμού από 45χρονο παιδόφιλο στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης, που είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με ηχοσυστήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, την ερχόμενη εβδομάδα θα καθόταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Σύμφωνα με την εφημερίδα το παιδί δεχόταν αφόρητες πιέσεις να ανακαλέσει την κατάθεσή του για το βιασμό, ενώ μεγάλωνε σε ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον.

Το περιστατικό σημάδεψε το μικρό αγόρι παρά τη βοήθεια που είχε βρει από τη μικρή Εύα. Αξιωματικός της αστυνομίας ανέφερε στην εφημερίδα ότι δεν υπήρχε ερωτική σχέση ανάμεσα στα δύο παιδιά, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κόουλ Τόμας Αλεν: Ποιος είναι ο ένοπλος που απείλησε τον Τραμπ – Εκπαιδευτικός και game developer ο δράστης

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Ο 31χρονος, κάτοικος Τόρανς στην ευρύτερη περιοχή του Λος Αντζελες, είναι το πρόσωπο που έχουν ταυτοποιήσει οι αρχές

Ο Τραμπ αποκαλύπτει τα ανατριχιαστικά λόγια της Μελάνια, καθώς ακούγονταν πυροβολισμοί

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Η Πρώτη Κυρία ήταν εκείνη που «αναγνώρισε» αμέσως τον ήχο των πυροβολισμών

Ιστορικός ΟΦΗ, νίκησε 2‑3 τον ΠΑΟΚ και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Οι Κρητικοί γονάτισαν (3-2) τον ΠΑΟΚ στην παράταση στον Βόλο και κατέκτησαν το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας τους

Πυροβολισμοί στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου ‑ Απομακρύνθηκε ο Τραμπ ‑ Συνελήφθη ο δράστης

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Ο ύποπτος για την επίθεση σε εκδήλωση στο Λευκό Οίκο προσπάθησε να παραβιάσει τα μεταλλικά ανιχνευτικά φράγματα πυροβολώντας κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του, ενώ η Μυστική Υπηρεσία ανταπέδωσε τα πυρά και τον εξουδετέρωσε

Σέρρες: Συνελήφθη διαιτητής αγώνων τάε κβον ντο για «στήσιμο» αγώνων ‑ Πιάστηκε επ` αυτοφώρω

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταξύ άλλων, υποσχόταν διακρίσεις, ένταξη στην Εθνική ομάδα και μόρια για πανεπιστήμιο

Ο επικεφαλής της OpenAI ίσως μπορούσε να αποτρέψει πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο ‑ Ζήτησε «συγγνώμη»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο επικεφαλής της OpenAI Σαμ Αλτμαν ζήτησε συγγνώμη από την κοινότητα του Τάμπλερ Ριτζ

«Εγώ κι εσύ μαζί»: Απίθανη ανάρτηση Μακρόν για συνάντηση με Μητσοτάκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μακρόν δίνει το στίγμα της ελληνογαλλικής φιλίας με το «Εγώ κι εσύ μαζί» από Αλκίνοο και Πανούση

Βαρβαρότητα σε live μετάδοση σε reality στη Σερβία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο πλατό του Elita

Επικό σύνθημα οπαδών του Αρη για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Έλα εδώ καλό μου παλικάρι…»

E-Daily 3.Left Χτες
Αποθέωση για τον «Greek Freak» που βρίσκεται στο «Αλεξάνδρειο» με τον αδερφό του Θανάση, τη μητέρα τους Βερόνικα και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Αρης, Ρίτσαρντ Σιάο.

Δημοσκόπηση GPO: Στο 29,6% η ΝΔ, στο 15,9% το ΠΑΣΟΚ στην εκτίμηση ψήφου

Ελλάδα Χτες
Η Νέα Δημοκρατία καταγράφει πτώση της τάξης του 2,3% στην πρόθεση ψήφου, υποχωρώντας στο 23,8%