E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Πήγα και ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Ε, δεν μου κοβόταν το χέρι;

Έξαλλος με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα ο ηθοποιός

Δημοσίευση 29/10/2016 | 20:14

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Πήγα και ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Ε, δεν μου κοβόταν το χέρι;

Έξαλλος με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, με την κυβέρνηση, αλλά και για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εμφανίσηκε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε μετανιωμένος που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Δεν ψήφιζα για 25 χρόνια γιατί έλεγα το έργο είναι «στημένο». Και πηγαίνω και ψηφίζω Αλέξη Τσίπρα. Ε, δεν μου κοβόταν το χέρι;».

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του στην Espresso:

«Είχα ένα όνειρο, να ανοίξω ένα μαγαζί δώρων με αντικείμενα που είχε φτιάξει ο πατέρας μου. Το έκανα μέσα στην κρίση και χρεοκόπησα. Ευτυχώς που βγήκα στη σύνταξη. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που μπορώ να πληρώνω την καθημερινότητα με τα 1.000 ευρώ μου. Αλλά όταν έρχεται ο γιος μου και μου λέει «πατέρα, ήρθε ο ΕΝΦΙΑ για το σπίτι» και δεν έχω να του δώσω, νιώθω ένα μαχαίρι στην καρδιά. Όταν η κόρη μου, που δουλεύει για 300 ευρώ τον μήνα σε ένα σάιτ, με ρωτάει «μπορείς να τσοντάρεις;» και δεν έχω, αγανακτώ και χτυπιέμαι. Τα έφαγαν κάποιοι εξυπνάκηδες τα λεφτά και τώρα λένε στον αγρότη «ζήσε με σύνταξη 300 ευρώ». Ντροπή τους! Το χρέος έχει πάει στα 380 δισ. κι αυτοί μας κοροϊδεύουν με τα αλλεπάλληλα μνημόνια».

Σας αισθάνομαι πολύ θυμωμένο. Νιώθετε προδομένος από την κυβέρνηση;

«Μα πώς να μην είμαι; Πλακώνουν τους ηλικιωμένους με χημικά, γιατί κάνουν μια ειρηνική διαδήλωση φωνάζοντας ότι δεν μπορούν να τα βγάλουν εις πέρας κι εγώ θα είμαι στον κόσμο μου; Είναι αυτή αριστερή κυβέρνηση; Φεύγουν τα παιδιά μας μετανάστες για το εξωτερικό, γιατί με 500 ευρώ δεν μπορούν να κάνουν όνειρα για οικογένεια, και θα είμαι ψύχραιμος;

Δεν ψήφιζα για 25 χρόνια γιατί έλεγα το έργο είναι «στημένο». Και πηγαίνω και ψηφίζω Αλέξη Τσίπρα. Ε, δεν μου κοβόταν το χέρι; Έδωσε προσδοκίες στον λαό και πήγε την Αριστερά χρόνια πίσω. Έχουμε τον Φίλη να μαλώνει με τους αρχιμανδρίτες, την ώρα που υπάρχουν 2.000.000 άνεργοι; Από μένα θα ακούσεις κι αυτά. Αν ήρθες για να με ρωτήσεις αν μου αρέσει το κραγιόν ή το λιπ-γκλός στα χείλη της γυναίκας μου, απλά θα σηκωθώ και θα φύγω!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Τούνη: «Αν το να είσαι βασίλισσα του real estate, κουκλάρα και πετυχημένη είναι έγκλημα, συλλάβετέ με»

Tabloid 23.07.2026
«Δηλώνω ένοχη, αξιότιμο δικαστήριο», έγραψε χιουμοριστικά η influencer στη λεζάντα της ανάρτησής της

Σάκης Ρουβάς: Το βίντεο με Κάτια Ζυγούλη και Ρένα Μόρφη στη Σίφνο ‑ Μια αξέχαστη στιγμή με μοναδική θέα

Tabloid 23.07.2026
Ο τραγουδιστής απόλαυσε τις διακοπές του στο νησί με τη γυναίκα του και συναντήθηκε με τη συνάδελφό του για βόλτα στο κάστρο

Η Κέλλυ Κελεκίδου παρακολούθησε συναυλία του Μπρούνο Μαρς στο Μιλάνο και βγήκε φωτογραφία μαζί του

Tabloid 23.07.2026
«Υπάρχουν βραδιές που τις ζεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και μένουν για πάντα στην καρδιά σου», έγραψε η τραγουδίστρια

Η Ρένια Λουιζίδου ντύνεται μοναχή και αποκαλύπτει τον νέο της ρόλο

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στα «Φόνοι στο καμπαναριό» αλλά και στο «Σόι σου», με διπλό ρόλο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η Κατερίνα Βρανά από το νοσοκομείο: «Πού και πού συμβαίνουν μικροπράγματα και πρέπει να τσεκάρω ότι είναι όλα εντάξει»

Social 23.07.2026
«Δεν έγινε κάτι σοβαρό, μην αγχώνεστε», έγραψε με χιούμορ η stand-up comedian στην ανάρτησή της

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Καβγάς για θέση πάρκινγκ – «Με είπαν τσόκαρο και βλήμα»

Social 23.07.2026
Η αθλητικογράφος αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση στο Instagram όσα της συνέβησαν, αφιερώνοντας μάλιστα μια χαρακτηριστική χειρονομία στη γυναίκα με την οποία διαπληκτίστηκε

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε μαζί με ιερέα που παρακολούθησε τη συναυλία της

E-Daily 3.Left 23.07.2026
«Ωραίος, ωραίος» είπε η τραγουδίστρια στον παπά, ο οποίος της φίλησε το χέρι

Η ελεφαντίνα που «έκλεψε» τσουγκράνα από αγρότη για να ξυστεί – το βίντεο που λατρεύει όλο το ίντερνετ

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η Khamphong, μια ελεφαντίνα από την Ταϊλάνδη, άρπαξε επιδέξια τσουγκράνα από αγρότη, την χρησιμοποίησε για να ξυστεί και την επέστρεψε με απόλυτη ευγένεια.

Θαυμασμός για το γιωτ των 220.000.000 του Εμίρη του Αμπου Ντάμπι που αγκυροβόλησε στην Ψαρρού

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Μαγνήτης έχει γίνει το χλιδάτο σκάφος Mar, που βρίσκεται αγκυροβολημένο στον κόλπο της Ψαρρούς

Ταύρος 900 κιλών μπήκε σε μπαρ στην Ισπανία – Δείτε πώς αντέδρασε ο σερβιτόρος

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το ζώο παρέμεινε στο κατάστημα λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα χωρίς να τραυματίσει κανέναν ούτε να προκαλέσει υλικές ζημιές.

Αρκούδα σκαρφάλωσε σε στύλο ηλεκτροδότησης στο Νέο Μεξικό – Τραγικό τέλος για το ζώο

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το ζώο εντοπίστηκε από οδηγούς που διέρχονταν από αγροτική περιοχή, αλλά οι αρχές δεν μπόρεσαν να το σώσουν εγκαίρως.