E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξαφνική κρίση στην εφημερίδα Αυγή

Διαψεύδει τις παραιτήσεις η διοίκηση της εφημερίδας

Δημοσίευση 25/10/2016 | 22:22

Ξαφνική κρίση στην εφημερίδα Αυγή

Έντονη κρίση έχει ξεσπάσει στην ιστορική εφημερίδα «Αυγή» εδώ και αρκετές μέρες με αποκορύφωμα τις σημερινές φήμες για παραίτηση της διοίκησης, οι οποίες ωστόσο διαψεύδονται από την εφημερίδα.

Με ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης η «Αυγή» τονίζει πως «Την τελευταία ώρα κυκλοφορούν στα  social media διάφορες ανευθυνότητες περί παραίτησης της διοίκησης της Αυγής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην εφημερίδα και άλλα παρόμοια ηχηρά. Δεν ισχύουν».

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της «Αυγής» σήμερα (25 Οκτωβρίου) παραιτήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος Βασίλης Μουλόπουλος, ο διευθυντής Κωστής Νικολακάκος και ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας Δημήτρης Στούμπος. Άλλα μέλη του ΔΣ δήλωσαν ότι θα παραιτηθούν κι αυτά. Η Ράνια Σβίγκου διαχώρισε τη θέση της κρατώντας αποστάσεις.  Τους είπε ότι διαφωνεί με τις παραιτήσεις και ότι η ίδια θα φρόντιζε να πιέσει το κόμμα. Είχε προηγηθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  έντονος διαπληκτισμός του Στούμπου με τον γενικό γραμματέα του κόμματος Παναγιώτη Ρήγα.

Η ένταση που είχε δημιουργηθεί εδώ και αρκετό διάστημα απέναντι στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αποδίδεται στην αίσθηση εγκατάλειψης των κομματικών μέσων και τη στροφή προς τα λεγόμενα ΜΜΕ «αστικού τύπου».

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ιστορική εφημερίδα και η χρηματοδοτική της εξάρτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, οδήγησαν σε κλιμάκωση της έντασης, αναζητώντας σαφή διαβεβαίωση από το κόμμα ότι θα συνεχίσει να στηρίζει οικονομικά την εφημερίδα.

Οι πληροφορίες θέλουν το Μαξίμου να αιφνιδιάζεται από την εξέλιξη αυτή και να αναζητείται χρυσή τομή με τη διεύθυνση της εφημερίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μικρούτσικος: «Αν είσαι αγρότης και δεν σε λένε Φραπέ ή Χασάπη, τρως ξύλο και δακρυγόνα»

TV Buzz 01.12.2025
Καυστικός ήταν για ακόμα μια φορά ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Δεχόμαστε με την Ιωάννα Τούνη απειλητικά μηνύματα ότι θα μας σκοτώσουν και θα μας κάνουν κομματάκια»

Tabloid 01.12.2025
Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος εξήγησε γιατί μετανιώνει που ζήτησε η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών

Η Λατινoπούλου έκανε τον σταυρό της όταν τη συνέκριναν με την Κωνσταντοπούλου

TV Buzz 01.12.2025
Την έντονη αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσε η σύγκρισή της

Διάσημη ηθοποιός γέννησε το δεύτερο παιδί της ‑ «Λοιπόν έκανα κι άλλο μωρό!»

Tabloid 01.12.2025
Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram

Μακόλεϊ Κάλκιν: Τα παιδιά μου βλέπουν το Μόνος στο Σπίτι αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι είμαι εγώ

Tabloid 01.12.2025
Περιοδεύει με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την ταινία

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς χορεύει με λεοπάρ κορμάκι, γράφει για «πόνο» και «σκοτάδι»

Social 01.12.2025
Δείτε τις αλλαγές που έκανε στη λεζάντα της ανάρτησης η διάσημη τραγουδίστρια

Σίντνεϊ Σουίνι: Ντύθηκε σeξι δράκος για την Ημέρα των Ευχαριστιών ‑ Δείτε φωτογραφίες

Tabloid 01.12.2025
«Εβδομάδα φίλων», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η ηθοποιός για τις ημέρες που πέρασε στη Disneyland

Πριν γίνει σύζυγος δισεκατομμυριούχου, ήταν ήδη σταρ: Πώς μια Αυστραλή έφτασε στην κορυφή

Tabloid 01.12.2025
Σήμερα είναι χωρισμένη από τον δισεκατομμυριούχο συζυγό της

Στράτος Τζώρτζογλου για Γιώργο Λιάγκα: «Στεναχωρήθηκα γιατί μου την έστησε, είναι πιο πονηρός από εμένα»

Tabloid Χτες
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Εδώ TV» παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα