E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δασκάλα στις ΗΠΑ είχε ταυτόχρονα εpωτικό δεσμό με μαθήτρια και μαθητή της

Μέσα σε όλα διατηρούσε και αρχείο με γuμνές φωτογραφίες και βίντεο

Δημοσίευση 21/10/2016 | 21:11

Δασκάλα στις ΗΠΑ είχε ταυτόχρονα εpωτικό δεσμό με μαθήτρια και μαθητή της

Μια ακόμα υπόθεση ανάρμοστης σeξουαλικής συμπεριφοράς δασκάλου με μαθητές ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ. Αυτή την φορά μια 33χρονη δασκάλα κατηγορείται για πάνω από 200 σeξουαλικές επαφές με μαθητές της. Σαν να μην έφτανε αυτό κατηγορείται ότι διατηρούσε αρχείο με γuμνές φωτογραφίες και βίντεο, ενώ έστελνε και η ίδια "υλικό" στους μαθητές.

Η 33χρονη Randi Lynn Zurenko, δασκάλα από τις ΗΠΑ, ουκρανικής καταγωγής, φέρεται να έκλεινε τα εpωτικά ραντεβού με μαθητές της σε γειτονικές πόλεις, ενώ για τα ραντεβού της χρησιμοποιούσε και το σπίτι της, χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και διάφορα πάρκα.

Η Zurenko συνελήφθη από τις αρχές ενώ απολύθηκε από το ιδιωτικό σχολείο στο οποίο εργαζόταν, καθώς βαρύνεται με σωρεία κατηγοριών.

Συγκεκριμένα η βαρύνεται με 153 κατηγορίες για σeξουαλική κακοποίηση παιδιών, 13 για σeξουαλική επίθεση, 33 κατηγορίες για παράνομη επαφή με ανήλικους, 20 για την αποστολή άσεμνου υλικού σε παιδί, καθώς και χορήγηση αλκόολ σε ανήλικους.

Η αστυνομία αναφέρει ότι έχει εντοπίσει πολλές γuμνές φωτογραφίες της μαθήτριας αλλά και του μαθητή, στο κινητό της τηλέφωνο. Η ίδια μάλιστα παραδέχθηκε ότι πρόσφερε αλκοόλ στα παιδιά, προχωρώντας εν συνεχεία στις ακατανόμαστες πράξεις της.

Οι μαθητές θύματα των διεστραμμένων σeξουαλικών ορέξεών της έχουν ονομαστεί «Θύμα 1» και «Θύμα 2» ενώ οι ηλικίες τους δεν έχουν γνωστοποιηθεί, όπως εξάλλου δεν έχει γίνει γνωστή και η τυχόν εμπλοκή και τρίτων προσώπων.

Κατόπιν ανακρίσεων εκτιμάται από την αστυνομία ότι η Zurenko είχε αποπλανήσει το ανήλικο κορίτσι από τον Ιανουάριο του 2013, η οποία μάλιστα φέτος αποφοίτησε, οπότε εκτιμάται ότι τότε θα ήταν μεταξύ 14-15 ετών. Το 2015 ξεκίνησε τη σχέση με το άλλο παιδί, αγόρι αυτή την φορά, η οποία συνεχίστηκε μέχρι πρόσφατα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σύμφωνα με το Grok, ο Μασκ είναι πιο γυμνασμένος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και πιο έξυπνος από τον ντα Βίντσι

Παράξενα 21.11.2025
Οι χρήστες παρατήρησαν ότι, σε μια σειρά από διαγραμμένες πλέον αναρτήσεις, το chatbot συχνά κατέτασσε τον Έλον Μασκ στην κορυφή σε οποιονδήποτε τομέα

Γρήγορης Πετράκος: Κόντρα με την Δάφνη Καραβοκύρη

TV Buzz 21.11.2025
«Μετακόμισε σε άλλη χώρα» του είπε η παρουσιάστρια

Μελίνα Ασλανίδου: Έχω οδηγήσει και εγώ υπό την επήρεια αλκοόλ, το έχω μετανιώσει

Tabloid 21.11.2025
Καλύτερα να με έπιαναν και να μου έβαζαν πρόστιμο, για να μην το ξανακάνω ποτέ στη ζωή μου, πρόσθεσε

Η Μεξικανή που αναστάτωσε την Ταϊλάνδη: Ποια είναι η νέα Miss Universe;

Tabloid 21.11.2025
Η Miss Universe που είπε «όχι» και έγινε θρύλος – Το άγνωστο σκηνικό πίσω από τη στέψη

Η Φατίμα Μπος στέφθηκε νέα Miss Universe στην Ταϊλάνδη εν μέσω εντάσεων στη διοργάνωση

Tabloid 21.11.2025
Η 25χρονη είχε βρεθεί στο προσκήνιο στις αρχές Νοεμβρίου

Το σκάνδαλο που παραλίγο να καταστρέψει την αυτοκράτειρα της latin pop

Celebrity Stories 21.11.2025
Από την κορυφή της δόξας στη φυλακή και την επιστροφή: Η αληθινή ιστορία της Μεξικανής σταρ που σόκαρε τον κόσμο

Stalker Γιάννη Πλούταρχου: «Υπήρχε ερωτική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά»

Tabloid Χτες
Δηλώσεις μετά την καταδικαστική απόφαση

Η Αρίνα Σαμπαλένκα ζει τον έρωτά της με τον Γιώργο Φραγκούλη στις Μαλδίβες

Social Χτες
Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Λευκορωσίδα τενίστρια από τις διακοπές της με τον Ελληνοαυστραλό σύντροφό της

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η on air απάντησή του για τα χτεσινά «γαλλικά» του που έγιναν viral

TV Buzz Χτες
Αντιλαμβανόμενος το σφάλμα και τη δημοσιότητα που έλαβε το περιστατικό, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έσπευσε να τοποθετηθεί δημόσια

Μουγκοπέτρος: «Στο ένα δάχτυλο είχε φύγει όλο το δέρμα και έχω βάλει από το μπούτι μου! Μάζευα τα κομμάτια…»

Celebrity Stories Χτες
«Εγώ που έμεινα ανάπηρος ζητάω συγγνώμη! Για να μη μου στείλει κι άλλο εξώδικο και δεν ξέρω αν μπορώ και να ανταπεξέλθω»