E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα υπόθεση «Λεβίνσκι» προκαλεί πονοκέφαλο στον Κλίντον

Πρώην δημοσιογράφος τον κατηγορεί για σeξουαλική παρενόχληση

Δημοσίευση 19/10/2016 | 22:57

Νέα υπόθεση «Λεβίνσκι» προκαλεί πονοκέφαλο στον Κλίντον

Μία νέα υπόθεση «Μόνικα Λεβίνσκι» ταλαιπωρεί τον Μπιλ Κλίντον και φτάνει πίσω στην περίοδο που ήταν κυβερνήτης στο Αρκάνσας. Το όνομα της πρωταγωνίστριας αυτή τη φορά είναι Λέσλι Μίλγουι, τότε Λέσλι Ντέρικ, η οποία τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση και πως προέβη σε ανάρμοστες χειρονομίες σε βάρος της το 1980.

Η πρώην δημοσιογράφος της τηλεόρασης κατηγορεί τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, από τον οποίο, όπως υποστηρίζει, είχε πάρει συνέντευξη περίπου 20 φορές εκείνη την εποχή, ότι την άγγιξε τρεις φορές σε ένα δωμάτιο μοντάζ στο τηλεοπτικό δίκτυο όπου εκείνη εργαζόταν στο Αρκάνσας (νότια).

Συγκεκριμένα δήλωσε στο ειδησεογραφικό portal Breitbart πως «Καθόμουν σε μια καρέκλα, εκείνος ήλθε από πίσω μου και άρχισε να μου τρίβει τους ώμους και να κατεβάζει τα χέρια του προς το στήθος μου. Εξεπλάγην, παρέλυσα. Του ζήτησα να σταματήσει, εκείνος γέλασε». Ενώ η συνέχεια είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική «τη δεύτερη και την τρίτη φορά, ο Μπιλ Κλίντον πίεσε το γεννητικό του όργανο πάνω μου, αν κι εγώ του ζήτησα να σταματήσει».

«Δεν μίλησα όταν ξέσπασε το σκάνδαλο Λεβίνσκι καθώς ήθελα να προστατεύσω τα τρία μικρά παιδιά μου. Τα ΜΜΕ δεν έχουν ζητήσει από τους Κλίντον να λογοδοτήσουν για την συμπεριφορά τους και αυτό επηρεάζει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις εκλογές, σε μεγάλο βαθμό».

Σύμφωνα πάντως με τον ιστότοπο που πήρε την συνέντευξη στην Μίλγουι σ’ ένα βιβλίο που δημοσιεύτηκε το 2011, η γυναίκα αυτή είχε αφηγηθεί μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων, αναφέροντας μονάχα ότι ο πρώην πρόεδρος της είχε αγγίξει τον ώμο.

Για την υπόθεση πήρε θέση, μέσω του εκπροσώπου Τύπου της, και η Χίλαρι Κλίντον «Δεν θα εκπλαγώ εάν ο Ντόναλντ Τραμπ επικαλεστεί αυτές τις πληροφορίες απόψε ή τις επόμενες ημέρες, αναμένουμε ότι θα κάνει τα πάντα το τελευταίο διάστημα πριν από τις εκλογές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακλαμάνης: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Παπαδάκη – «Αυτό δεν το ήξερε ούτε η οικογένειά του»

Κόσμος 05.01.2026
«Αυτό πρέπει να το πω, ακόμα κι αν τώρα τρώει το μουστάκι του από την τσαντίλα του»

Στα δικαστήρια της Νέας Υόρκης ο Νικολάς Μαδούρο και η σύζυγός του ‑ Θα δικαστούν κεκλεισμένων θυρών

Κόσμος 05.01.2026
Ο Νικολάς Μαδούρο μεταφέρθηκε από το κέντρο κράτησης όπου βρισκόταν στο Μπρούκλιν, στο δικαστήριο του Μανχάταν όπου αναμένεται να δικαστεί κελεισμένων των θυρών

Συναγερμός στις γαλλικές αρχές: Ανδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε επιβάτη που κοιμόταν μέσα στο τρένο

Κόσμος 05.01.2026
Το θύμα υπέστη ελαφρά τραύματα στο μάγουλο και τα χέρια

Καρυστιανού για το FIR Αθηνών: «Τέμπη» και στον αέρα;

Ελλάδα 05.01.2026
«Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας, να αξιώσουμε σεβασμό και να κατακτήσουμε το όραμα ενός πραγματικού Κράτους Δικαίου» γράφει στην ανάρτησή της

Ντουμπάι: Η Ουκρανή που ξυλοκοπήθηκε σε πάρτι Porta Potty ξαναπερπατάει ‑ «Ένιωσα σαν σπασμένη κούκλα»

Κόσμος 05.01.2026
Η πολύμηνη αποκατάστασή της περιελάμβανε τουλάχιστον 10 χειρουργικές επεμβάσεις, τα έξοδα των οποίων ανέλαβε το Ντουμπάι, ενώ κανείς δεν έχει κατηγορηθεί

Τα 148 λεπτά που οδήγησαν στη σύλληψη του Μαδούρο – Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός της επιχείρησης

Κόσμος 05.01.2026
Υπήρχε και ανθρώπινη πηγή εντός της βενεζουελανικής κυβέρνησης

Τραγωδία για ζευγάρι Ελλήνων στον Παναμά: Νεκρή η σύζυγος ‑ Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας

Κόσμος 05.01.2026
Τραγωδία για γνωστό ζευγάρι νομικών από την Κεφαλονιά κατά τη διάρκεια διακοπών στον Παναμά

Τελεσίγραφο Κυβέρνησης: Την Tετάρτη θα εξειδικεύσουμε τα μέτρα για τους αγρότες

Ελλάδα 05.01.2026
Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το χθεσινό μπλακ άουτ στα αεροδρόμια, αλλά και για τη Βενεζουέλα

Κρήτη: Έκρηξη σε καυστήρα σπιτιού στην Ανώπολη Χερσονήσου – Νεκρός 34χρονος

Ελλάδα 05.01.2026
Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Τι αλλάζει στην ετήσια άδεια το 2026

Οικονομία 05.01.2026
Πώς θα χορηγούνται οι άδειες στους εργαζόμενους το νέο έτος.