E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα υπόθεση «Λεβίνσκι» προκαλεί πονοκέφαλο στον Κλίντον

Πρώην δημοσιογράφος τον κατηγορεί για σeξουαλική παρενόχληση

Δημοσίευση 19/10/2016 | 22:57

Νέα υπόθεση «Λεβίνσκι» προκαλεί πονοκέφαλο στον Κλίντον

Μία νέα υπόθεση «Μόνικα Λεβίνσκι» ταλαιπωρεί τον Μπιλ Κλίντον και φτάνει πίσω στην περίοδο που ήταν κυβερνήτης στο Αρκάνσας. Το όνομα της πρωταγωνίστριας αυτή τη φορά είναι Λέσλι Μίλγουι, τότε Λέσλι Ντέρικ, η οποία τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση και πως προέβη σε ανάρμοστες χειρονομίες σε βάρος της το 1980.

Η πρώην δημοσιογράφος της τηλεόρασης κατηγορεί τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, από τον οποίο, όπως υποστηρίζει, είχε πάρει συνέντευξη περίπου 20 φορές εκείνη την εποχή, ότι την άγγιξε τρεις φορές σε ένα δωμάτιο μοντάζ στο τηλεοπτικό δίκτυο όπου εκείνη εργαζόταν στο Αρκάνσας (νότια).

Συγκεκριμένα δήλωσε στο ειδησεογραφικό portal Breitbart πως «Καθόμουν σε μια καρέκλα, εκείνος ήλθε από πίσω μου και άρχισε να μου τρίβει τους ώμους και να κατεβάζει τα χέρια του προς το στήθος μου. Εξεπλάγην, παρέλυσα. Του ζήτησα να σταματήσει, εκείνος γέλασε». Ενώ η συνέχεια είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική «τη δεύτερη και την τρίτη φορά, ο Μπιλ Κλίντον πίεσε το γεννητικό του όργανο πάνω μου, αν κι εγώ του ζήτησα να σταματήσει».

«Δεν μίλησα όταν ξέσπασε το σκάνδαλο Λεβίνσκι καθώς ήθελα να προστατεύσω τα τρία μικρά παιδιά μου. Τα ΜΜΕ δεν έχουν ζητήσει από τους Κλίντον να λογοδοτήσουν για την συμπεριφορά τους και αυτό επηρεάζει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις εκλογές, σε μεγάλο βαθμό».

Σύμφωνα πάντως με τον ιστότοπο που πήρε την συνέντευξη στην Μίλγουι σ’ ένα βιβλίο που δημοσιεύτηκε το 2011, η γυναίκα αυτή είχε αφηγηθεί μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων, αναφέροντας μονάχα ότι ο πρώην πρόεδρος της είχε αγγίξει τον ώμο.

Για την υπόθεση πήρε θέση, μέσω του εκπροσώπου Τύπου της, και η Χίλαρι Κλίντον «Δεν θα εκπλαγώ εάν ο Ντόναλντ Τραμπ επικαλεστεί αυτές τις πληροφορίες απόψε ή τις επόμενες ημέρες, αναμένουμε ότι θα κάνει τα πάντα το τελευταίο διάστημα πριν από τις εκλογές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τροχαίο στην Εύβοια: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων, δύο τραυματίες

Ελλάδα 11.03.2026
Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο επιβαίνοντες

Σπείρα Ρομά στη Λάρισα: Απέσπασαν 710.000 ευρώ από πατέρα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Ελλάδα 11.03.2026
Δόλωμα σε όλες τις περιπτώσεις, σε Θεσσαλία, Κυκλάδες κι περιοχές της Αττικής, ήταν η δήθεν πώληση χρυσών λιρών σε τιμή ιδιαίτερα χαμηλή

Βομβαρδίστηκε το data center κρατικής τράπεζας στο Ιράν, στόχος να μην πληρωθούν στρατός και Φρουροί της Επανάστασης

Κόσμος 11.03.2026
Η ίδια τράπεζα, όπως και άλλη μία κρατική, υπέστησαν χθες μεγάλης κλίμακας κυβερνοεπίθεση

Στη φυλακή η Ελένη Ζαρούλια, καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια για τη Χρυσή Αυγή

Ελλάδα 11.03.2026
Είχε αφεθεί ελεύθερη αλλά μετά την απόφαση του Εφετείου η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου οδηγείται στη φυλακή - Απορρίφθηκε το αίτημά της για μετατροπή της ποινής της σε χρηματική

Η Ισπανία αποσύρει τον πρέσβη της στο Ισραήλ

Κόσμος 11.03.2026
Η Ισπανία αποσύρει τον πρέσβη της στο Ισραήλ, μετά την κλιμάκωση της αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο χωρών.

Κιμ Γιονγκ Ουν: Επέβλεψε δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλων cruise από αντιτορπιλικό ‑ Βίντεο

Κόσμος 11.03.2026
Πρόκειται για τη δεύτερη τέτοια δοκιμή που παρακολουθεί ο Κιμ Γιονγκ Ουν την τελευταία εβδομάδα

Βενζίνη με 0,01 ευρώ το λίτρο: Πανικός σε πρατήριο, οδηγοί έτρεχαν με μπιτόνια

Κόσμος 11.03.2026
Η στιγμή που η βενζίνη κόστιζε 1 λεπτό το λίτρο

Η λίστα με τα 61 προϊόντα στα οποία μπαίνει πλαφόν στο περιθώριο κέρδους

Οικονομία 11.03.2026
Τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Προσοχή: Νέα απάτη SMS με δήθεν πρόστιμα Τροχαίας – Τι πρέπει να κάνετε άμεσα

Ελλάδα 11.03.2026
Δεκάδες πολίτες έχουν λάβει πρόσφατα SMS από άγνωστο πάροχο

Στα χέρια της Αστυνομίας κύκλωμα «προστασίας» σε Πιερία και Χαλκιδική

Ελλάδα 11.03.2026
Οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να συλληθφούν όλα τα μέλη