E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι Έλληνες πρωταθλητές Ευρώπης στην ερωτική αρένα με 164 φορές το χρόνο

Σύμφωνα με έρευνα της Bild

Δημοσίευση 18/10/2016 | 13:34

Οι Έλληνες πρωταθλητές Ευρώπης στην ερωτική αρένα με 164 φορές το χρόνο

Οι Έλληνες κάνουν το κρεβάτι να αναστενάζει..., οι Ολλανδοί ολοκληρώνουν ταχύτατα και οι Ισπανοί ερωτοτροπούν με αυτοπεποίθηση.

Η έρευνα που έβαλε στο μικροσκόπιο τις ερωτικές συνήθειες των Ευρωπαίων και δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Bild» δείχνει ότι οι Έλληνες κυλιούνται στα σεντόνια περισσότερες φορές από κάθε άλλο Ευρωπαίο.

Τουλάχιστον 164 φορές το χρόνο κάνουν οι Έλληνες σεξ κατακτώντας με άνεση την πρωτιά στη λίστα των ευρωπαϊκών χωρών, σύμφωνα με έρευνα της γερμανικής εφημερίδας.

Οι Ιταλοί έρχονται δεύτεροι αφού επιδίδονται στο σeξ 21 φορές το χρόνο και οι Γερμανοί 117.

Οι Ολλανδοί κάνουν σeξ 94 φορές ετησίως ενώ οι Βρετανοί 92 φορές.

Κι όταν «κορυφώνουν» οι Ευρωπαίοι τι λένε;

Στην Ελλάδα λέμε «τελειώνω», στην Ουγγαρία αναστενάζουν φωνάζοντας «ELMENTEM!» , δηλαδή «φεύγω». Στην Ισπανία λένε «MADRE MIA!» («Μάνα μου!»), στην Ιταλία «MADONNA!», στη Γαλλία «MON DIEU!» (Θεέ μου) «JUZ-JUZ-JUZ!» φωνάζουν οι Πολωνοί («ήδη-ήδη-ήδη») και οι Ρουμάνοι «A TERMINA!», δηλαδή «είμαι έτοιμος»...

Η λίμπιντο εκτοξεύεται τον Μάιο ενώ τον Φεβρουάριο μειώνονται κατακόρυφα οι ερωτικές διαθέσεις -τουλάχιστον στη Γερμανία, όπου μόλις 4 στους 100 έχουν όρεξη για ερωτικά παιχνίδια.

Online ποpvό

Οι Ολλανδοί είναι φαν του online ποpvό. Καθημερινά αφιερώνουν κατά μέσο όρο 9,3 λεπτά σε ροζ ιστοσελίδες. Οι Γερμανοί αφιερώνουν 8,13 λεπτά , ενώ οι Ρουμάνοι ...μόλις 7,41 λεπτά. Για τους Έλληνες δεν υπάρχουν αντίστοιχα στοιχεία.

Ο ρόλος του κυνηγού

Στην Ευρώπη, οι πιο τολμηρές γυναίκες είναι οι Ιταλίδες. Το 55% των Ιταλίδων κάνουν πρώτες το ερωτικό βήμα. Αντιθέτως, στη Γερμανία, μόλις μία στις τέσσερις γυναίκες κάνει το πρώτο βήμα, αφήνοντας την πρωτοβουλία (90%) στους άνδρες.

Το 54% των Ιταλών θεωρεί ότι εάν σε καλέσει κάποιος για ποτό στο σπίτι του τότε μόνον ένα πράγμα έχει στο μυαλό του: το σeξ. Οι Βρετανοί είναι συντηρητικότεροι: μόλις το 38% θεωρεί ότι η πρόσκληση για ποτό στο σπίτι σημαίνει σεξ.

Ποιοι κορυφώνουν γρηγορότερα

«Τελειώστε, σκουπίστε τελειώσατε» είναι οι Ολλανδοί οι οποίοι έρχονται σε οpγασμό σε μόλις 5,1 λεπτά. Πρωταθλητές στη διάρκεια αναδεικνύονται οι Βρετανοί οι οποίοι χρειάζονται περίπου 7,6 λεπτά για να ολοκληρώσουν...

Οι λάτρεις του ομαδικού

«Ναι» στο ομαδικό σeξ λέει μόνο το 12% των Ιταλών, το 13% των Γερμανών και των Ισπανών, το 15% των Βέλγων, το 16% των Γάλλων και το 18% των Αυστριακών. Οι Σκανδιναβοί τολμούν... Ένας στους πέντε (21%) υποστηρίζουν ότι το έχουν δοκιμάσει.

Ποια γλώσσα τονώνει περισσότερο την ερωτική διάθεση; Τα ελληνικά απουσιάζουν από την πρώτη δεκάδα με τους Ευρωπαίους να ψηφίζουν ως την πιο ερωτική γλώσσα τα Γαλλικά (52,8%). Έπονται τα ιταλικά (16%), τα ισπανικά (8,5%), τα αγγλικά (7,9%), τα ολλανδικά (3,5%), τα σουηδικά (3,3%), τα δανέζικα (1,9%), τα πορτογαλικά (1,2%), τα πολωνικά (0,8%) και τα τουρκικά (0,7%).

One night stand

Η ιδέα του one night stand φαίνεται ότι μαγεύει περισσότερο τους Ολλανδούς (43,4%) και τους Γερμανούς (40,3%). Πιο συντηρητικοί είναι οι Γάλλοι με 37,7%.

Σeξ στο πρώτο ραντεβού

Oι Ισπανοί δεν χάνουν χρόνο: ένας στους δύο καταλήγει με το ταίρι του στο κρεβάτι απ' το πρώτο κιόλας ραντεβού. Αλλα και οι Δανοί δεν πάνε πίσω (43%), όπως και οι Ολλανδοί (τέσσερις στους δέκα), ενώ ακολουθούν οι Γερμανοί με (36%).

Η αυτοπεποίθηση των Ισπανών δεν έχει προηγούμενο: Οκτώ στους 10 θεωρούν ότι δίνουν τα πιο καυτά φιλιά στην Ευρώπη. Αλλά και οι Γάλλοι δεν πάνε πίσω ισοψηφώντας με τους Γερμανούς (70%), ενώ τη χαμηλότερη επίδοση καταγράφουν οι Βρετανοί: μόλις έξι στους δέκα πιστεύουν στην ερωτική δύναμη των φιλιών τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left Χτες
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου μετά τον χωρισμό

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή προχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου

Ουγγαρέζος: Στη φόρα το ηχητικό απόσπασμα με όσα είχε πει για τον Αρναούτογλου και οι αιχμές

E-Daily 3.Left Χτες
Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήρε νέα τροπή το πρωί της Παρασκευής 24 Απριλίου