E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι Έλληνες πρωταθλητές Ευρώπης στην ερωτική αρένα με 164 φορές το χρόνο

Σύμφωνα με έρευνα της Bild

Δημοσίευση 18/10/2016 | 13:34

Οι Έλληνες πρωταθλητές Ευρώπης στην ερωτική αρένα με 164 φορές το χρόνο

Οι Έλληνες κάνουν το κρεβάτι να αναστενάζει..., οι Ολλανδοί ολοκληρώνουν ταχύτατα και οι Ισπανοί ερωτοτροπούν με αυτοπεποίθηση.

Η έρευνα που έβαλε στο μικροσκόπιο τις ερωτικές συνήθειες των Ευρωπαίων και δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Bild» δείχνει ότι οι Έλληνες κυλιούνται στα σεντόνια περισσότερες φορές από κάθε άλλο Ευρωπαίο.

Τουλάχιστον 164 φορές το χρόνο κάνουν οι Έλληνες σεξ κατακτώντας με άνεση την πρωτιά στη λίστα των ευρωπαϊκών χωρών, σύμφωνα με έρευνα της γερμανικής εφημερίδας.

Οι Ιταλοί έρχονται δεύτεροι αφού επιδίδονται στο σeξ 21 φορές το χρόνο και οι Γερμανοί 117.

Οι Ολλανδοί κάνουν σeξ 94 φορές ετησίως ενώ οι Βρετανοί 92 φορές.

Κι όταν «κορυφώνουν» οι Ευρωπαίοι τι λένε;

Στην Ελλάδα λέμε «τελειώνω», στην Ουγγαρία αναστενάζουν φωνάζοντας «ELMENTEM!» , δηλαδή «φεύγω». Στην Ισπανία λένε «MADRE MIA!» («Μάνα μου!»), στην Ιταλία «MADONNA!», στη Γαλλία «MON DIEU!» (Θεέ μου) «JUZ-JUZ-JUZ!» φωνάζουν οι Πολωνοί («ήδη-ήδη-ήδη») και οι Ρουμάνοι «A TERMINA!», δηλαδή «είμαι έτοιμος»...

Η λίμπιντο εκτοξεύεται τον Μάιο ενώ τον Φεβρουάριο μειώνονται κατακόρυφα οι ερωτικές διαθέσεις -τουλάχιστον στη Γερμανία, όπου μόλις 4 στους 100 έχουν όρεξη για ερωτικά παιχνίδια.

Online ποpvό

Οι Ολλανδοί είναι φαν του online ποpvό. Καθημερινά αφιερώνουν κατά μέσο όρο 9,3 λεπτά σε ροζ ιστοσελίδες. Οι Γερμανοί αφιερώνουν 8,13 λεπτά , ενώ οι Ρουμάνοι ...μόλις 7,41 λεπτά. Για τους Έλληνες δεν υπάρχουν αντίστοιχα στοιχεία.

Ο ρόλος του κυνηγού

Στην Ευρώπη, οι πιο τολμηρές γυναίκες είναι οι Ιταλίδες. Το 55% των Ιταλίδων κάνουν πρώτες το ερωτικό βήμα. Αντιθέτως, στη Γερμανία, μόλις μία στις τέσσερις γυναίκες κάνει το πρώτο βήμα, αφήνοντας την πρωτοβουλία (90%) στους άνδρες.

Το 54% των Ιταλών θεωρεί ότι εάν σε καλέσει κάποιος για ποτό στο σπίτι του τότε μόνον ένα πράγμα έχει στο μυαλό του: το σeξ. Οι Βρετανοί είναι συντηρητικότεροι: μόλις το 38% θεωρεί ότι η πρόσκληση για ποτό στο σπίτι σημαίνει σεξ.

Ποιοι κορυφώνουν γρηγορότερα

«Τελειώστε, σκουπίστε τελειώσατε» είναι οι Ολλανδοί οι οποίοι έρχονται σε οpγασμό σε μόλις 5,1 λεπτά. Πρωταθλητές στη διάρκεια αναδεικνύονται οι Βρετανοί οι οποίοι χρειάζονται περίπου 7,6 λεπτά για να ολοκληρώσουν...

Οι λάτρεις του ομαδικού

«Ναι» στο ομαδικό σeξ λέει μόνο το 12% των Ιταλών, το 13% των Γερμανών και των Ισπανών, το 15% των Βέλγων, το 16% των Γάλλων και το 18% των Αυστριακών. Οι Σκανδιναβοί τολμούν... Ένας στους πέντε (21%) υποστηρίζουν ότι το έχουν δοκιμάσει.

Ποια γλώσσα τονώνει περισσότερο την ερωτική διάθεση; Τα ελληνικά απουσιάζουν από την πρώτη δεκάδα με τους Ευρωπαίους να ψηφίζουν ως την πιο ερωτική γλώσσα τα Γαλλικά (52,8%). Έπονται τα ιταλικά (16%), τα ισπανικά (8,5%), τα αγγλικά (7,9%), τα ολλανδικά (3,5%), τα σουηδικά (3,3%), τα δανέζικα (1,9%), τα πορτογαλικά (1,2%), τα πολωνικά (0,8%) και τα τουρκικά (0,7%).

One night stand

Η ιδέα του one night stand φαίνεται ότι μαγεύει περισσότερο τους Ολλανδούς (43,4%) και τους Γερμανούς (40,3%). Πιο συντηρητικοί είναι οι Γάλλοι με 37,7%.

Σeξ στο πρώτο ραντεβού

Oι Ισπανοί δεν χάνουν χρόνο: ένας στους δύο καταλήγει με το ταίρι του στο κρεβάτι απ' το πρώτο κιόλας ραντεβού. Αλλα και οι Δανοί δεν πάνε πίσω (43%), όπως και οι Ολλανδοί (τέσσερις στους δέκα), ενώ ακολουθούν οι Γερμανοί με (36%).

Η αυτοπεποίθηση των Ισπανών δεν έχει προηγούμενο: Οκτώ στους 10 θεωρούν ότι δίνουν τα πιο καυτά φιλιά στην Ευρώπη. Αλλά και οι Γάλλοι δεν πάνε πίσω ισοψηφώντας με τους Γερμανούς (70%), ενώ τη χαμηλότερη επίδοση καταγράφουν οι Βρετανοί: μόλις έξι στους δέκα πιστεύουν στην ερωτική δύναμη των φιλιών τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο: Ιάπωνας αθλητής βόλεϊ χτύπησε κατά λάθος επόπτη και ζήτησε την πιο θεαματική συγγνώμη

Παράξενα 02.02.2026
Ο Γιούτζι Νισίντα, ένας σταρ παγκόσμιου επιπέδου στο χώρο του βόλεϊ, πρωταγωνίστησε σ` ένα απίθανο περιστατικό στο All Star Game που διεξήχθη στο Κόμπε

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Σόμμερ ‑ Η ανάρτησή του

Tabloid 02.02.2026
Ο γνωστός ηθοποιός πόσταρε μέσω instagram την περιπέτεια της υγείας του

Grammy 2026: Η Σερ ανακοίνωσε ως νικητή νεκρό καλλιτέχνη και έφυγε από την σκηνή πριν ολοκληρώσει

Tabloid 02.02.2026
Η Σερ ανέβηκε στην σκηνή το βράδυ της Κυριακής στο Λος Αντζελες για να παραλάβει το βραβείο για το συνολικό έργο της στη μουσική

Χάμιλτον – Καρντάσιαν: Μυστική συνάντηση στην Αγγλία και φήμες για σχέση

Tabloid 02.02.2026
Οι δυο τους πέρασαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο πολυτελές Estelle Manor, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας και ενισχύοντας τα σενάρια

Η χιουμοριστική, αλλά νυσταγμένη «καλημέρα» του Αρκά και η «δύναμη» του καφέ

Χιούμορ 02.02.2026
Το σκίτσο για το ξεκίνημα της εβδομάδας

Κατερίνα Καραβάτου: Απάντησε οn camera για τη σύγκριση με την Ελένη Τσολάκη

Tabloid 02.02.2026
Η παρουσιάστρια, μιλώντας στην κάμερα του OPEN και στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη, δεν απέφυγε να σχολιάσει και τα νούμερα τηλεθέασης

«Καλημέρα Ελλάδα»: Το νέο πρόσωπο μετά την αποχώρηση της Αννας Λιβαθυνού

Media 02.02.2026
Ο Παναγιώτης Στάθης καλωσόρισε τον νέο του συνεργάτη, Στέφανο Σίσκο, μετά το τέλος της Αννας Λιβαθυνού από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Survivor: Ο Gio Kay αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Media 02.02.2026
Εκτός Survivor ο Gio Kay, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που αιφνιδίασε τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού

Βραβεία Grammy: Οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί

Tabloid 02.02.2026
Διάλεξε την αγαπημένη σου!

Ελένη Βουλγαράκη – Ανάρτηση «κόλαφος» για Δημήτρη Παπανώτα

Tabloid 02.02.2026
«Ντροπιαστικό είναι να εκφράζεις δημόσια μισογυνιστικές απόψεις»