E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελληνίδα ηθοποιός: Είμαι με φάρμακα και ψυχολογική υποστήριξη

Ο εφιάλτης που της προκάλεσαν τα χρέη της

Δημοσίευση 17/10/2016 | 15:29

Ελληνίδα ηθοποιός: Είμαι με φάρμακα και ψυχολογική υποστήριξη

Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές παρουσίες στον χώρο του ελληνικού κινηματογράφου. Συμμετείχε σε πολλές επιτυχημένες ταινίες, ενώ εργάστηκε για χρόνια κα ι ως δασκάλα χορού, εκμεταλλευόμενη τη δεύτερη ιδιότητά της, αυτή της χορεύτριας.

Αυτή την περίοδο, όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της, βιώνει έναν απίστευτο εφιάλτη με τα χρέη της και αποκάλυψε το λόγο που αναγκάστηκε να παρατήσει δύο παραστάσεις. Αυτό το διάστημα έκανε πρόβες για το έργο «Δεν είναι αυτό που νομίζεις», όμως δεν πρόκειται να συμμετάσχει και τη θέση της θα πάρει η Μαίρη Ευαγγέλου.

Ο λόγος για την Μαρία Ιωαννίδου, η οποία ύστερα από τη μεγάλη οικονομική καταστροφή που υπέστη εξομολογείται: «Είμαι με φάρμακα και ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς και δεν είμαι σε θέση να παίξω. Λυπάμαι πολύ για αυτό, γιατί χάνω δύο πολύ καλές δουλειές, αφού εκτός από το Χατζηρήστου θα έπαιζα και στο Ελυζέ στο έργο “Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος”».

maria-ioannidou
Εκτός αυτού, παραδέχτηκε στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά: «Από τις αρχές του καλοκαιριού άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου και αυτό που μου κόστισε ήταν ότι αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι του Φρέντυ στο Μάτι για να μπορέσω να ξεχρεώσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γκλεν Πάουελ επιβεβαίωσε τη σχέση του με τη Μισέλ Ράντολφ με ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δύο ηθοποιοί πυροδότησαν φήμες για σχέση ανάμεσά τους τον Νοέμβριο

Μήνυμα ελπίδας από τη σκιέρ Λίντσεϊ Βον μετά το ατύχημά της ‑ «Επιτέλους είμαι εδώ»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ήξερα ότι μια μέρα θα έφτανα εδώ, απλώς δεν ήξερα πόσο καιρό θα μου έπαιρνε...», γράφει η αθλήτρια σε ανάρτησή της

Ξέχασε 10 χρόνια από τη ζωή της μετά από μια επίσκεψη στην τουαλέτα ‑ τι διαγνώσθηκε

E-Daily 3.Left Χτες
Γυναίκα εμφάνισε παροδική αμνησία οκτώ ωρών μετά από έντονη αφόδευση, με τους γιατρούς να εντοπίζουν σπάνια νευρολογική πάθηση.

Το καλοκαίρι της Κέιτ Χάντσον στην Ελλάδα: Οι στιγμές πάνω σε σκάφος και τα φιλιά με τον σύντροφό της

E-Daily 3.Left Χτες
Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός συνεχίζει να δημοσιεύει υλικό από τις διακοπές της στη χώρα

Τι σερβίρισαν στο Air Force One και έγινε viral σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left Χτες
Η φωτογραφία από το εσωτερικό του προεδρικού αεροσκάφους δημοσιεύτηκε από την επικεφαλής του Πρωτοκόλλου των ΗΠΑ, Μόνικα Κρόουλι, και πυροδότησε χιλιάδες σχόλια στα social media.

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι αποκάλυψε για τις μέρες του στο Δρομοκαΐτειο και ποιοι τον «κατέστρεψαν»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον εγκλεισμό του στην ψυχιατρική κλινική, αποκαλύπτοντας πώς έζησε εκείνες τις δύσκολες μέρες και τι ρόλο έπαιξε η οικογένειά του.

Ιωάννα Πηλιχού: Τι αποκάλυψε για την απόπειρα κακοποίησης που βίωσε σε ηλικία 18 ετών

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός περιέγραψε πώς κατάφερε να διαφύγει από γιατρό που επιχείρησε να την κακοποιήσει, χάρη στις αθλητικές της ικανότητες.

Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς φαίνεται τώρα το σώμα της μετά την απώλεια 25 κιλών – Δείτε το αρετουσάριστο βίντεο με μαγιό

Celebrity Stories Χτες
Η παρουσιάστρια ανέβασε φυσικό βίντεο από τις διακοπές της στην Πάτμο, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια για την αυθεντικότητά της.

Γιώργος Λιάγκας: Επιβεβαιώθηκε το σενάριο που ακούγεται

E-Daily 3.Left Χτες
Τι αποκάλυψε επίσημα ο ΑΝΤ1 για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ινδία: Αυτοκίνητο γλιστράει σε βουνοπλαγιά και καταλήγει σε φαράγγι – Βίντεο

Παράξενα Χτες
Οι επιβάτες κατάφεραν να εγκαταλείψουν το όχημα λίγο πριν την πτώση