E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Άλλη μια καταγγελία για Τράμπ: «Έβαλε το χέρι κάτω από τη φούστα μου και άγγιξε το αιδοiο μου»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον μεγιστάνα και υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ

Δημοσίευση 15/10/2016 | 14:21

Άλλη μια καταγγελία για Τράμπ: «Έβαλε το χέρι κάτω από τη φούστα μου και άγγιξε το αιδοiο μου»

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ είναι αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες περί σeξουαλικής παρενόχλησης σήμερα καθώς η εφημερίδα Washington Post δημοσίευσε μία συνέντευξη με μια γυναίκα η οποία υποστήριξε ότι ο μεγιστάνας έβαλε το χέρι του κάτω από την φούστα της ενώ οι δύο τους βρίσκονταν σε ένα κατάμεστο από κόσμο νυχτερινό κέντρο στη Νέα Υόρκη στις αρχές της δεκαετίας του 1990 κι ενώ εκείνη δεν τον είχε προκαλέσει.

Στο άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα στη διαδικτυακή της έκδοση, η Κρίστιν Άντερσον περιέγραψε πως καθόταν σε έναν καναπέ με φίλους στο κλαμπ όταν ξαφνικά ένα χέρι βρέθηκε κάτω από την φούστα της και την άγγιζε στα γεννητικά της όpγανα.

«Άγγιξε το αιδοiο μου μέσα από το εσώρουχό μου, μετά βεβαιότητας» δήλωσε η Κρίστιν Άντερσον σε μια βιντεοσκοπημένη συνέντευξη που προβλήθηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας.

Η Άντερσον, περίπου 20 ετών εκείνη την εποχή, επισήμανε ότι έσπρωξε το χέρι του μακριά, γύρισε και αναγνώρισε τον Τραμπ ως τον άνδρα που την άγγιξε. Εκείνος είχε πρόσφατα πάρει διαζύγιο και το πρόσωπό του δέσποζε στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ. Επιπλέον ήταν γνωστός θαμώνας της νυχτερινής ζωής του Μανχάταν.

«Το παρουσιαστικό του ήταν χαρακτηριστικό– με εκείνα τα μαλλιά και τα φρύδια» είπε η Άντερσον στην εφημερίδα. Η ίδια τόνισε ότι η επίθεση ήταν τυχαία και δεν είχε προηγηθεί η παραμικρή συζήτηση μεταξύ τους.

«Δεν επρόκειτο για ένα σeξουαλικό φλερτ. Δεν γνωρίζω γιατί το έκανε. Ήταν σαν να θέλει να αποδείξει ότι απλά μπορούσε να το κάνει» είπε η γυναίκα στην εφημερίδα.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με την καταγγέλλουσα προς το παρόν και οι εκπρόσωποι Τύπου του Ντόναλντ Τραμπ δεν έχουν ανταποκριθεί στα αιτήματα να σχολιάσουν.

Η Washington Post επισήμανε ότι η εκπρόσωπος τύπου του δισεκατομμυριούχου Χόουπ Χικς δήλωσε ότι ο υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου «διαψεύδει κατηγορηματικά αυτήν την ψευδή κατηγορία από κάποια που αναζητά δωρεάν δημοσιότητα. Είναι απόλυτα γελοία».
Η μαρτυρία της Άντερσον βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά τις αποκαλύψεις άλλων γυναικών που κατήγγειλαν τη σeξουαλική παρενόχληση που δέχθηκαν από τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Επρόκειτο για μια σeξουαλική επίθεση και ήταν κάτι για το οποίο σιώπησα» σημείωσε η καταγγέλλουσα στην Ποστ.
«Και δεν μιλούσα. Και γιατί να μην μιλήσω; Στην πραγματικότητα όλες οι γυναίκες πρέπει να μιλάνε εάν τις αγγίξουν προσβλητικά, να το πουν σε κάποιον και να μιλήσουν για αυτό. Να πάνε στις αρχές και να καταθέσουν μήνυση. Δεν είναι σωστό».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραιτήθηκε ο Ρουμάνος πρωθυπουργός μετά την ήττα του κυβερνώντος συνασπισμού

Κόσμος Χτες
Οι κεντροαριστεροί υπουργοί θα παραμείνουν προσωρινά μέχρι να προκύψει νέα πλειοψηφία

Φωτιά σε συγκρότημα καταστημάτων στο Γκάζι: Ξεκίνησε από το σύστημα εξαερισμού

Ελλάδα Χτες
Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το σύστημα εξαερισμού ενός εκ των καταστημάτων

Στο Ανώτατο Δικαστήριο προσφεύγει ο Μπελέρης: Ζητά να αναθεωρηθεί η 16μηνη φυλάκιση και η στέρηση της δημαρχίας

Κόσμος Χτες
«Συνελήφθην από έναν εισαγγελέα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό κράτηση για παράνομη επιρροή σε εννέα υποθέσεις που είχε χειριστεί, καταδικάστηκα από έναν καταδικασμένο δικαστή» ανέφερε σε δηλώσεις του

Επιχείρηση ανάσυρσης άνδρα από καταφύγιο στον Όλυμπο ‑ Κινητοποιήθηκε ελικόπτερο

Ελλάδα Χτες
Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Ρομπότ σε κινεζικό εργοστάσιο επιτέθηκε σε χειριστές του, δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Το βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στο διαδίκτυο

Περιπέτεια για ζευγάρι που ταξίδευε με τροχόσπιτο ‑ Αφησε κατά λάθος τη σύζυγό του στον δρόμο

Κόσμος Χτες
Ο άνδρας οδηγός αντελήφθη τι είχε συμβεί δύο ώρες μετά

Εκλογή νέου Πάπα: Στη Ρώμη όλοι οι εκλέκτορες καρδινάλιοι – Κληρώθηκαν τα διαμερίσματα που θα διαμένουν

Κόσμος Χτες
Όρκο ότι δεν θα αποκαλύψουν καμία λεπτομέρεια έδωσαν οι λαϊκοί υπάλληλοι του Βατικανού

Τρεις αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών στο Νταγκεστάν

Κόσμος Χτες
Στο Νταγκεστάν που είναι μια κυρίως μουσουλμανική περιοχή, έχουν σημειωθεί αρκετές αιματηρές επιθέσεις με νεκρούς τα τελευταία χρόνια

Κενυάτης δρομέας... έστριψε λάθος και έχασε την πρωτιά σε αγώνα δρόμου στο Τόκιο ‑ Δείτε το βίντεο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Κενυάτης Κιμπέτ Λανγκάτ είχε το προβάδισμα στον αγώνα δρόμου 10 χλμ στο Τόκιο, ωστόσο το λάθος που έκανε, του στέρησε τη νίκη

Η Ελλάδα δεν θα αποστείλει σύστημα Patriot στην Ουκρανία, κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν δημοσίευμα των New York Times

Ελλάδα Χτες
Η αμερικανική εφημερίδα ανέφερε ότι είναι πιθανό Ελλάδα ή Γερμανία να αποστείλουν στο Κίεβο σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας

Αερομαχίες ανάμεσα σε τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη και ισραηλινά μαχητικά πάνω από τη Συρία

Κόσμος Χτες
Τουρκικά αεροσκάφη συνάντησαν ισραηλινά μαχητικά κατά τη διάρκεια σειράς επιθέσεων στη Συρία, σύμφωνα με αναφορές