E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανάκληση 1.113 scooter και μοτοσυκλετών της Honda

Ελάττωμα στην αντλία καυσίμου - Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας

Δημοσίευση 14/10/2016 | 10:21

Ανάκληση 1.113 scooter και μοτοσυκλετών της Honda

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε την ανάκληση 1.113 scooter και μοτοσυκλετών, με ημερομηνίες κατασκευής από 10 Ιουλίου 2012 έως 24 Σεπτεμβρίου 2015.

H εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των μοτοσυκλετών Honda στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, επεκτείνει το πρόγραμμα ανάκλησης που είχε ανακοινώσει στις 27 Ιουνίου 2016 για τα scooter Honda, SH150, ANC125 [SH Mode], NSS300 [FORZA] και τη μοτοσυκλέτα MSX125.

Αναλυτικά η ανάκληση αφορά τα εξής δίκυκλα:

∆ίκυκλο scooter Honda SH150 με κωδικό μοντέλου KF13, έτους 2013 και 2014, όπου στο αρχικό σύνολο των 1.459 δικύκλων, προστίθενται επιπλέον προς επισκευή ακόμα 157 scooter.

∆ίκυκλο scooter Honda ANC125 (SH Mode) με κωδικό μοντέλου JF51, έτους 2014, με 560 scooter να χρήζουν επισκευής.

∆ίκυκλα scooter Honda NSS300 (FORZA) με κωδικό μοντέλου NF04, έτους 2013, από τα οποία επηρεάζονται 288 scooter.

∆ίκυκλες μοτοσικλέτες Honda MSX125 με κωδικό μοντέλου JC61, έτους 2013-2015, από τις οποίες επηρεάζονται 108 μονάδες.

Ανεξαρτήτως μοντέλου οι ημερομηνίες κατασκευής των προς ανάκληση δικύκλων ορίζονται μεταξύ 10ης Ιουλίου 2012 και 24ης Σεπτεμβρίου 2015.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, σε ορισμένα scooter και μοτοσυκλέτες, ενδέχεται το εσωτερικό της αντλίας καυσίμου να παραμορφωθεί, μειώνοντας την απόσταση ανάμεσα στο κάλυμμα της εισαγωγής και της φτερωτής της αντλίας καυσίμου με αποτέλεσμα τα δύο εξαρτήματα να ακουμπούν μεταξύ τους. Αν συμβεί αυτό η φτερωτή κολλάει, σταματώντας τη ροή του καυσίμου, προκαλώντας ενδεχομένως διακοπή λειτουργίας του κινητήρα ή / και αδυναμία εκκίνησής του.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση δικύκλων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Honda για να γίνει επισκευή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε 7 κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του “Δότη 7069” με το καρκινογόνο γονίδιο

Κόσμος Χτες
Συναγερμός σήμανε στις υγειονομικές αρχές

Τι καιρό θα κάνει μέχρι τα Χριστούγεννα

Αθλητικά Νέα Χτες
«Οι προγνώσεις είναι επισφαλείς»

«AI situationship»: Ποια είναι η τάση στο dating που θα καθορίσει το 2026;

Tech + Science Χτες
Η εφαρμογή γνωριμιών «happn» προβλέπει την άνοδο μιας αμφιλεγόμενης νέας τάσης στο dating, η οποία θολώνει ακόμη περισσότερο τα όρια ανάμεσα στην ανθρώπινη και την τεχνητή συντροφικότητα

«Θα γαμ… την ΑΕΚ»: Τούρκος κωμικός προκαλεί σε βίντεο της Σάμσουνσπορ

Αθλητικά Νέα Χτες
Φτιάχνουν κλίμα στη Σαμψούντα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (11/12)

Επιστροφή ενοικίου: Η κυβέρνηση φέρνει ρύθμιση για να διορθώσει τα λάθη της

Οικονομία Χτες
Ανοίγει ο δρόμος για συμπλήρωση στοιχείων αναφορικά με την επιστροφή ενοικίου

Η ιταλική κουζίνα ανακηρύχθηκε άυλη πολιτιστική κληρονομιά της UNESCO

Πολιτισμός Χτες
Η πρώτη εθνική κουζίνα στη λίστα

ΗΠΑ: Πακέτο στήριξης 12 δισ. δολαρίων ανακοίνωσε ο Τραμπ για τους αγρότες

Κόσμος Χτες
Οι ζημιές για τους αγρότες φέτος κυμαίνονται από 35 έως 44 δισ. δολάρια για τις εννέα κύριες καλλιέργειες εμπορευμάτων - Χαμηλές τιμές στις καλλιέργειες και οι συνέπειες στις εξαγωγές από τους δασμούς Τραμπ, τα βασικά προβλήματα

Η Ουγγαρία αρνείται να εφαρμόσει το σύμφωνο της ΕΕ για τη μετανάστευση: Δεν θα δεχτούμε ούτε έναν μετανάστη

Κόσμος Χτες
Η κυβέρνηση Όρμπαν συνεχίζει να τηρεί σκληρή στάση στις πολιτικές της ΕΕ για το μεταναστευτικό

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέλος η προσωπική διαφορά από την 1η Ιανουαρίου

Οικονομία Χτες
Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς

Σε ομάδα‑έκπληξη ο Τάκης Λεμονής: Επέστρεψε στους πάγκους μετά από 8 χρόνια!

Αθλητικά Νέα Χτες
Μετά από περίπου οκτώ χρόνια αποχής, ο Τάκης Λεμονής επιστρέφει στους πάγκους στα 65 του χρόνια