E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η συγκλονιστική μαρτυρία 21χρονης για τον βιαστή της στο δικαστήριο

«Σας παρακαλώ, δεν θέλω να τον κοιτάξω»

Δημοσίευση 13/10/2016 | 09:28

Η συγκλονιστική μαρτυρία 21χρονης για τον βιαστή της στο δικαστήριο

Τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του βιaστή της, στην καρδιά των Εξαρχείων, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό μια 21χρονη από την Ιταλία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

«Σας παρακαλώ, δεν θέλω να τον κοιτάξω», είπε με λυγμούς η κοπέλα για τον 29χρονο Παλαιστίνιο που είχε σκορπίσει τον τρόμο έως το Φθινόπωρο του 2015 όταν συνελήφθη.

Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει μία κοπέλα από τη Δανία, ενώ όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του έγινε καταγγελία και από μία Νορβηγίδα.

«Δεν είχα ποτέ ξανά επαφή με άνδρα. Ήταν η πρώτη μου φορά. Δεν είχα ποτέ σχέση», είπε η 21χρονη με λυγμούς και δεν γύρισε ούτε μία φορά το κεφάλι για τον κοιτάξει.

Όπως περιέγραψε τον είχε συναντήσει 2-3 φορές μέσω κοινών φίλων αφού «δουλεύαμε όλοι μαζί σε μεγάλη εταιρεία με περίπου 1.000 άτομα».

Το επίμαχο βράδυ η νεαρή ήταν στα Εξάρχεια με φίλους της. Εκείνος της έστειλε μήνυμα λέγοντας: «Δεν είμαι καλά, θέλω σε κάποιον να μιλήσω. Είμαι λυπημένος».

Τελικά η Ιταλίδα του είπε να βρεθούν έξω να μιλήσουν. Με την πρόφαση ότι η περιοχή είναι επικίνδυνη της είπε να πάνε σπίτι του, αλλά η κοπέλα αρνήθηκε. «Εγώ επέμεινα να τα πούμε έξω και να γυρίσω σπίτι μου. Εκείνος μου πρότεινε να με πάει με το μηχανάκι, αλλά μου είπε ότι έπρεπε να περάσουμε από το σπίτι του να πάρει το κράνος του. Όταν φτάσαμε από κάτω μου είπε να ανέβουμε γιατί έπρεπε να περιμένουμε να ανοίξουν και τα βενζινάδικα γιατί δεν είχε βενζίνη. Ανέβηκα, δεν είχα λόγο να μην το κάνω. Μου ήταν συμπαθής. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα ακολουθούσε».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την Espresso, η κοπέλα αναφέρθηκε σε όσα έγιναν μέσα στο διαμέρισμα: «Όταν φτάσαμε σπίτι άρχισα να τον ρωτάω τι του συμβαίνει. Εκείνους μου είπε να τον αφήσω λίγο να ηρεμήσει. Μετά μου άσκησε σωματική βία. Με κρατούσε σφιχτά. Ήμουν κουρασμένη και άυπνη. Προσπαθούσα να απεγκλωβιστώ αλλά δεν τα κατάφερνα. Μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου, αλλιώς θα μου τα σκίσει. Εκεί με απείλησε ότι αν δεν το έκανα, θα με χτυπούσε. Με ανάγκασε να τα βγάλω και φώναζα μην το κάνεις είναι η πρώτη μου φορά. Κατά τη διάρκεια της πράξης αυτός μου έλεγε "πες μου ότι με αγαπάς". Προσπαθούσα να απεγκλωβιστώ. Με απειλούσε. Πάλευα να ξεφύγω. Σταμάτα δε θέλω φώναζα».

«Ύστερα μου ζήτησε να πάω στο μπάνιο να πλυθώ. Του είπα να μου επιτρέψει να φύγω και να με συνοδεύσει μέχρι το Σύνταγμα. Δεν ήθελα να καταλάβει ότι είχα πρόθεση να τον καταγγείλω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στη Ρόδο: Μάνα και κόρη τα θύματα του φονικού τροχαίου στο Αφάντου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο οδηγός του άλλου οχήματος κρατείται από την αστυνομία

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2‑2: «Αυτοκτόνησε» ο ΠΑΟΚ και έχασε την 2η θέση μαζί με τα προκριματικά του Champions League

E-Daily 2.TopNews Χτες
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έκλεισε η σεζόν για τους «ασπρόμαυρους»

Ρόδος: Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους όταν το αυτοκίνητο τους ανετράπη μετά από σφοδρή σύγκρουση

Ελλάδα Χτες
Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Αφάντου στην Ρόδο, με δύο γυναίκες να χάνουν τη ζωή τους έπειτα από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων

Αγιοι Ανάργυροι: «Είχα να καθαρίσω δυο μέρες, γι’ αυτό αντίκρισαν αυτές τις εικόνες» υποστήριξε η μητέρα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είχε γίνει και στο παρελθόν ανώνυμη αναφορά για την οικογένεια, πριν από περίπου δύο χρόνια

H Starbucks απολύει εργαζόμενους στις ΗΠΑ και κάνει reset στην Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταφέρει μέρος του προσωπικού στο Νάσβιλ λόγω των χαμηλότερων φόρων και μισθών

Η Μαρία Καρυστιανού στον Αρειο Πάγο για το νέο κόμμα τη Δευτέρα – «Είναι επίσημο πλέον το ξεκίνημα»

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Γράφουμε όλοι μαζί τη σωστή και την καλή ιστορία» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Καρυστιανού

Μετρό: Σε ποιους σταθμούς αλλάζει από σήμερα το ωράριο λειτουργίας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Προσωρινές αλλαγές στη λειτουργία τεσσάρων σταθμών της Γραμμής 2 του Μετρό Αθήνας θα ισχύσουν από το βράδυ της Κυριακής 17 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Ποιος Έλληνας συνθέτης κρύβεται πίσω από τη μεγάλη νίκη της Βουλγαρίας στη Eurovision 2026

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς, υπογράφει το «Bangaranga» που χάρισε στη Βουλγαρία την πρώτη της νίκη στον θεσμό.

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στις τουαλέτες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ελλάδα Προχτές
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις