E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εισβολές στα αποδυτήρια καλλιστείων έκανε ο Τραμπ

Όταν οι συμμετέχουσες ήταν γuμνές

Δημοσίευση 12/10/2016 | 19:36

Εισβολές στα αποδυτήρια καλλιστείων έκανε ο Τραμπ

Νεό σάλο προκαλούν στις ΗΠΑ οι αποκαλύψεις για τα “ντου” που ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε στα παρασκήνια των διαγωνισμών ομορφιάς Miss USA και Miss Teen και μάλιστα όταν οι διαγωνιζόμενες ήταν ημίγuμνες ή και εντελώς γuμνές, σύμφωνα με όσα ο ίδιος παραδέχεται αλλά και αποκαλύπτουν γυναίκες που είχαν πάρει μέρος στους διαγωνισμούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη που είχε δώσει στον Howard Stern το 2005, o Tramp αφηγείται ότι “τον “άφησαν” να μπει στα παρασκήνια των καλλιστείων, καθώς ήταν ο διοργανωτής του θεσμού εκείνη την εποχή. “Ξέρεις, είναι όλες εκεί γuμνές. Και βλέπεις αυτές τις εκπληκτικά όμορφες γυναίκες.” είχε πει ο Τραμπ.

Τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις του δισεκατομμυριούχου στα παρασκήνια επιβεβαιώνει και η Τάσα Ντίξον η οποία ήταν 18 ετών όταν είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς για τη Μις Αμερική.

“Η πρώτη μας γνωριμία ήταν στην πρόβα τζενεράλε. Ημασταν ημίγuμνες και αλλάζαμε ρούχα φορώντας μόνο μπικίνι” είπε η Ντίξον και πρόσθεσε: “Μπήκε μέσα και έκοβε βόλτες, Δεν είχαμε ούτε ένα δευτερόλεπτο χρόνο να ρίξουμε μια ρόμπα ή ένα ρούχο επάνω μας. Μερικές κοπέλες ήταν τόπλες. Αλλες ήταν γυμνές.”.

Σε συνέντευξή της στο CBS η ίδια δηλώνει ότι οι συμμετέχουσες πιέστηκαν να πάνε κοντά του, να του μιλήσουν και να του δώσουν σημασία, παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν είχαν ντυθεί.

Ανάλογες καταγγελίες έχουν κάνει και τέσσερις συμμετέχουσες στα καλλιστεία Miss Teen USA του 1997 που επίσης είχε διοργανώσει ο Τραμπ. Ορισμένα από τα κορίτσια ήταν τότε 15 ετών.

Η Μαρία Μπιγάντο που είχε πάρει μέρος εκείνη τη χρονιά θυμάται: “Εβαζα το φόρεμά μου πολύ γρήγορα γιατί κυκλοφορούσε ένας άντρας ανάμεσά μας.” Οι άλλες συμμετέχουσες που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους κάνουν λόγο για “περίεργες” και “σοκαριστικές” καταστάσεις στα παρασκήνια.

Υπάρχει πάντως και μια εκ διαμέτρου αντίθετη μαρτυρία. Η Μις Καλιφόρνια Κάρι Πριτζίν που είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία του 2001 μαζί με την Ντίξον, δηλώνει: “Το να λένε για τον Τραμπ ότι μπαίνει στα αποδυτήρια και ζητά από τις γυναίκες να τον εντυπωσιάσουν, είναι η πιο αηδιαστική κατηγορία που έχω ακούσει έως τώρα”.

Ο Ντοναλντ Τραμπ συνήθιζε να διοργανώνει και να χρηματοδοτεί τους διαγωνισμούς Miss Universe, Miss USA καιMiss Teen USA έως πέρυσι.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Δεν κουνιόταν, τα μάτια του ήταν ανοιχτά»: Σε σοκ οι γονείς του νεκρού βρέφους – Τραγωδία δίχως τέλος στη Θήβα

Ελλάδα 07.05.2024
Οι γονείς, πληγωμένοι από τον πόνο, αναμένουν απαντήσεις σχετικά με το πώς έχασαν το μωρό τους

Ουρές χιλιομέτρων για τους εκδρομείς του Πάσχα που επιστρέφουν ‑ Σε ποια σημεία έχουμε μποτιλιάρισμα

Ελλάδα 07.05.2024
Η επιστροφή αναμένεται να κορυφωθεί το απόγευμα προς το βράδυ

Οι ισραηλινές αρχές απαγόρευσαν την πρόσβαση του ΟΗΕ στο σημείο διέλευσης της Ράφας – Πάνω από 600.000 παιδιά στην περιοχή

Κόσμος 07.05.2024
Πρόκειται για τη βασική οδό που ακολουθούν οι αποστολές που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια

Αχαΐα: Ανατίναξαν ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ στην Οβρυά

Ελλάδα 07.05.2024
Αρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν

Με αυτοκίνητα, ΚΤΕΛ και πλοία επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα

Ελλάδα 07.05.2024
Υπολογίζεται πως είχαν φύγει πάνω από 700.000 ΙΧ

Γάζα: Η Χαμάς δηλώνει ότι δέχεται τους όρους για κατάπαυση πυρός

Κόσμος Χτες
Ο Χανίγιε ενημέρωσε τον πρωθυπουργό του Κατάρ και τον επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών της Αιγύπτου για την αποδοχή της πρότασής τους

Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Αυξημένη η κίνηση στα διόδια των Εθνικών Οδών

Ελλάδα Χτες
Μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή αναμένεται να επιστρέψουν στην Αττική περίπου 400.000 οχήματα

Ποια καταστήματα είναι ανοικτά Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα – Πότε θα λειτουργήσουν οι τράπεζες

Ελλάδα Χτες
Εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ δεν θα λειτουργήσουν