E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εισβολές στα αποδυτήρια καλλιστείων έκανε ο Τραμπ

Όταν οι συμμετέχουσες ήταν γuμνές

Δημοσίευση 12/10/2016 | 19:36

Εισβολές στα αποδυτήρια καλλιστείων έκανε ο Τραμπ

Νεό σάλο προκαλούν στις ΗΠΑ οι αποκαλύψεις για τα “ντου” που ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε στα παρασκήνια των διαγωνισμών ομορφιάς Miss USA και Miss Teen και μάλιστα όταν οι διαγωνιζόμενες ήταν ημίγuμνες ή και εντελώς γuμνές, σύμφωνα με όσα ο ίδιος παραδέχεται αλλά και αποκαλύπτουν γυναίκες που είχαν πάρει μέρος στους διαγωνισμούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη που είχε δώσει στον Howard Stern το 2005, o Tramp αφηγείται ότι “τον “άφησαν” να μπει στα παρασκήνια των καλλιστείων, καθώς ήταν ο διοργανωτής του θεσμού εκείνη την εποχή. “Ξέρεις, είναι όλες εκεί γuμνές. Και βλέπεις αυτές τις εκπληκτικά όμορφες γυναίκες.” είχε πει ο Τραμπ.

Τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις του δισεκατομμυριούχου στα παρασκήνια επιβεβαιώνει και η Τάσα Ντίξον η οποία ήταν 18 ετών όταν είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς για τη Μις Αμερική.

“Η πρώτη μας γνωριμία ήταν στην πρόβα τζενεράλε. Ημασταν ημίγuμνες και αλλάζαμε ρούχα φορώντας μόνο μπικίνι” είπε η Ντίξον και πρόσθεσε: “Μπήκε μέσα και έκοβε βόλτες, Δεν είχαμε ούτε ένα δευτερόλεπτο χρόνο να ρίξουμε μια ρόμπα ή ένα ρούχο επάνω μας. Μερικές κοπέλες ήταν τόπλες. Αλλες ήταν γυμνές.”.

Σε συνέντευξή της στο CBS η ίδια δηλώνει ότι οι συμμετέχουσες πιέστηκαν να πάνε κοντά του, να του μιλήσουν και να του δώσουν σημασία, παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν είχαν ντυθεί.

Ανάλογες καταγγελίες έχουν κάνει και τέσσερις συμμετέχουσες στα καλλιστεία Miss Teen USA του 1997 που επίσης είχε διοργανώσει ο Τραμπ. Ορισμένα από τα κορίτσια ήταν τότε 15 ετών.

Η Μαρία Μπιγάντο που είχε πάρει μέρος εκείνη τη χρονιά θυμάται: “Εβαζα το φόρεμά μου πολύ γρήγορα γιατί κυκλοφορούσε ένας άντρας ανάμεσά μας.” Οι άλλες συμμετέχουσες που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους κάνουν λόγο για “περίεργες” και “σοκαριστικές” καταστάσεις στα παρασκήνια.

Υπάρχει πάντως και μια εκ διαμέτρου αντίθετη μαρτυρία. Η Μις Καλιφόρνια Κάρι Πριτζίν που είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία του 2001 μαζί με την Ντίξον, δηλώνει: “Το να λένε για τον Τραμπ ότι μπαίνει στα αποδυτήρια και ζητά από τις γυναίκες να τον εντυπωσιάσουν, είναι η πιο αηδιαστική κατηγορία που έχω ακούσει έως τώρα”.

Ο Ντοναλντ Τραμπ συνήθιζε να διοργανώνει και να χρηματοδοτεί τους διαγωνισμούς Miss Universe, Miss USA καιMiss Teen USA έως πέρυσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για τη Ryanair: Φόβοι για περικοπές πτήσεων στο «Μακεδονία»

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Έκτακτη κινητοποίηση φορέων και αυτοδιοίκησης μετά τα σενάρια μείωσης δρομολογίων που προκαλούν ανησυχία για τον τουρισμό και τη συνδεσιμότητα της πόλης

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στη Λειψία, τουλάχιστον δύο νεκροί και 8 τραυματίες

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην πόλη

«Του είπα, έχω δύο παιδιά… Πάρε ό,τι θέλεις»: Συγκλονίζει οδηγός ταξί που έπεσε θύμα ληστείας

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε τον 25χρονο φερόμενο αρχηγό συμμορίας που διέπραττε ληστείες σε οδηγούς στην Αγία Βαρβάρα

Συνελήφθη ντελιβεράς που πετούσε πέτρες και τραυμάτιζε γυναίκες στην Κηφισιά

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Φορούσε λευκό κράνος και φέρεται να έχει εμπλακεί σε πέντε περιστατικά επιθέσεων

Αγριος ξυλοδαρμός 17χρονου στο φάσμα του αυτισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια από 25χρονο γνώστη πολεμικών τεχνών

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Όλα έγιναν για ένα τυχαίο σπρώξιμο - Συνελήφθησαν δύο άτομα

Χιλιάδες πολίτες στο Ντουμπάι έλαβαν επείγουσα ειδοποίηση για πιθανή επίθεση από πυραύλους

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Το μήνυμα, το οποίο εμφανίστηκε στα αγγλικά και στα αραβικά, προειδοποιεί ότι «λόγω της τρέχουσας κατάστασης, υπάρχει ενδεχόμενο πυραυλικών απειλών» και καλεί τους πολίτες να αναζητήσουν αμέσως καταφύγιο στο πλησιέστερο ασφαλές κτίριο

Μεγαλοπόδαρος στο Οχάιο; Ντόπιοι αναφέρουν απόκοσμα ουρλιαχτά και τεράστιες πατημασιές

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Σε κλίμα φόβου οι κάτοικοι, που πιστεύουν πως πρόκειται για ολόκληρη οικογένεια!

Αρχισε «πόλεμος» για τα λιπάσματα: Η Γερμανία θα χρησιμοποιήσει το κάλιο ως όπλο σε τυχόν εμπορική σύγκρουση με τις ΗΠΑ

Κόσμος 04.05.2026
Η ποτάσα, ένα πλούσιο σε κάλιο λίπασμα που παράγεται από υπόγεια κοιτάσματα, θα ήταν μεταξύ των επιλογών για τους συμμάχους των ΗΠΑ