E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πετούσαν με το άψυχο σώμα συνεπιβάτιδάς τους

Γυναίκα πέθανε λίγο μετά την απογείωση αεροσκάφους

Δημοσίευση 11/10/2016 | 19:33

Πετούσαν με το άψυχο σώμα συνεπιβάτιδάς τους

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα κατά τη διάρκειας μιας πτήσης από την Αττάλεια με προορισμό την Μόσχα, όταν υπέστη διαβητικό σοκ, χωρίς δυστυχώς να έχει μαζί της ενέσεις ινσουλίνης που θα μπορούσαν να της σώσουν τη ζωή.

Η 50χρονη γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, έπαθε την μοιραία κρίση 45 περίπου λεπτά μετά την απογείωση. Το πλήρωμα της Azur Air προσπάθησε να βοηθήσει την γυναίκα που υπέφερε, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει τίποτα αφού εκείνη είχε ξεχάσει να φέρει μαζί της στην καμπίνα τις ενέσεις ινσουλίνης της.

Σύμφωνα με τον σύζυγό της, η 50χρονη είχε πάρει τα φάρμακά της μία ώρα πριν από το ταξίδι, και έτσι οι δύο τους ήταν σίγουροι πως όλα θα πήγαιναν καλά κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας της γυναίκας του ήταν χειρότερη απ' ό,τι πίστευαν και τελικά άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στα έντρομα μάτια του συντρόφου της και των συνεπιβατών της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι αεροσυνοδοί δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ξαπλώσουν την νεκρή γυναίκα στο διάδρομο ανάμεσα στα καθίσματα και να την σκεπάσουν με μια κουβέρτα για το υπόλοιπο της πτήσης, που ήταν γύρω στα 40 λεπτά. Ορισμένοι επιβάτες μάλιστα τράβηξαν φωτογραφίες από το εσωτερικό του αεροσκάφους, τις οποίες δημοσίευσαν - κακώς, σύμφωνα με πολλούς - στις σελίδες τους στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις ρωγμές σε κτίρια της Κυψέλης λόγω των έργων του Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Παράλληλα σε σημερινή σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε να διευθετηθεί η υπόθεση με τα μπάζα της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στα Πετράλωνα

Καύσωνας στον ορίζοντα: Ποιες περιοχές θα δουν τον υδράργυρο να «σπάει» κάθε όριο

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Το θερμό επεισόδιο κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο με τοπικά 40άρια, ενώ από Δευτέρα αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Κυψέλη: Ρωγμές σε πάνω από 15 κτίρια στην περιοχή όπου γίνονται έργα για το Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Πάνω από 15 κτίρια εμφανίζουν ρωγμές στην Κυψέλη εν μέσω εργασιών για τη γραμμή 4 του Μετρό, με τους κατοίκους να ζητούν απαντήσεις για την ασφάλεια των πολυκατοικιών τους.

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα σε πισίνα ‑ Συνελήφθη ο υπεύθυνος

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Μία Γαλλίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχειακής μονάδας στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, με τον υπεύθυνο να συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πέθανε η Μάρω Κοντού – Θλίψη για τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε στα 92 χρόνια της

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών, αφήνοντας πίσω της μια εξαιρετική κληρονομιά 61 ταινιών και 90 θεατρικών έργων.

Μουντιάλ: Ο 3χρονος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ κλέβει καρδιές – Οι αντιδράσεις που έγιναν viral

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο μικρότερος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ, Κέιν, έγινε διάσημος σε μια νύχτα στα social media χάρη στον ξέφρενο πανηγυρισμό του κατά τη νίκη της Ισπανίας επί της Αυστρίας.

Αγωνία στον Θερμαϊκό για 69χρονο που αγνοείται – Ανατράπηκε το σκάφος του και η σύζυγός του σώθηκε

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η σύζυγός του κολύμπησε για να σωθεί και εντοπίστηκε ώρες αργότερα από ιδιωτικό σκάφος

Τραγωδία στο Πεταλίδι Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα τουρίστρια σε πισίνα ξενοδοχείου

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Προανάκριση διεξάγουν οι Αρχές προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου της 48χρονης

Αμερικανός σεισμολόγος κρατείται στην Κίνα επί σχεδόν δύο χρόνια με κατηγορία κατασκοπείας

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Οι κινεζικές Αρχές τον ανακρίνουν επανειλημμένα για τις πυρηνικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας – Στο θέμα παρεμβαίνει ο Τραμπ

Τέλος τα ληξιαρχεία: Γάμοι, γεννήσεις, θάνατοι και βαπτίσεις θα δηλώνονται εξ αποστάσεως

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Τι περιλαμβάνει το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή μέσα στις επόμενες εβδομάδες

Ιδιοκτήτης εστιατορίου «εκθέτει» τους πελάτες του με βίντεο από κάμερες ασφαλείας για... εκδίκηση

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο 65χρονος Pejman Zamani δημοσίευσε στιγμιότυπα από κλειστό κύκλωμα για να αντικρούσει αρνητική κριτική στο Google, πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις στη Βρετανία.