E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πετούσαν με το άψυχο σώμα συνεπιβάτιδάς τους

Γυναίκα πέθανε λίγο μετά την απογείωση αεροσκάφους

Δημοσίευση 11/10/2016 | 19:33

Πετούσαν με το άψυχο σώμα συνεπιβάτιδάς τους

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα κατά τη διάρκειας μιας πτήσης από την Αττάλεια με προορισμό την Μόσχα, όταν υπέστη διαβητικό σοκ, χωρίς δυστυχώς να έχει μαζί της ενέσεις ινσουλίνης που θα μπορούσαν να της σώσουν τη ζωή.

Η 50χρονη γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, έπαθε την μοιραία κρίση 45 περίπου λεπτά μετά την απογείωση. Το πλήρωμα της Azur Air προσπάθησε να βοηθήσει την γυναίκα που υπέφερε, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει τίποτα αφού εκείνη είχε ξεχάσει να φέρει μαζί της στην καμπίνα τις ενέσεις ινσουλίνης της.

Σύμφωνα με τον σύζυγό της, η 50χρονη είχε πάρει τα φάρμακά της μία ώρα πριν από το ταξίδι, και έτσι οι δύο τους ήταν σίγουροι πως όλα θα πήγαιναν καλά κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας της γυναίκας του ήταν χειρότερη απ' ό,τι πίστευαν και τελικά άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στα έντρομα μάτια του συντρόφου της και των συνεπιβατών της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι αεροσυνοδοί δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ξαπλώσουν την νεκρή γυναίκα στο διάδρομο ανάμεσα στα καθίσματα και να την σκεπάσουν με μια κουβέρτα για το υπόλοιπο της πτήσης, που ήταν γύρω στα 40 λεπτά. Ορισμένοι επιβάτες μάλιστα τράβηξαν φωτογραφίες από το εσωτερικό του αεροσκάφους, τις οποίες δημοσίευσαν - κακώς, σύμφωνα με πολλούς - στις σελίδες τους στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Reuters: Ο Χαμενεΐ έφυγε από την Τεχεράνη ‑ Aναφορές για χτύπημα κοντά στα γραφεία του

Κόσμος 28.02.2026
Ο Ανώτατος Ηγέτης Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ δεν βρίσκεται στην Τεχεράνη και έχει μεταφερθεί σε ασφαλή τοποθεσία, δήλωσε Ιρανός αξιωματούχος στο Reuters

Τραμπ διατάσσει διακοπή συνεργασίας με Anthropic – Απειλές για ποινικές συνέπειες και εξάμηνη κατάργηση συμβολαίων

Tech + Science 28.02.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος αντέδρασε στην άρνηση της εταιρίας να παραχωρήσει απεριόριστη πρόσβαση στα εργαλεία της στο Πεντάγωνο.

Βόλος: Δύο αδέρφια χτύπησαν και εκβίαζαν 15χρονο για ένα «like» σε φωτογραφία μίας κοπέλας

Ελλάδα Χτες
Ο... θιγμένος 17χρονος, φέρεται να επικοινώνησε με τον 15χρονο και του ζήτησε να συναντηθούν, αλλά εκεί τον περίμεναν, επίσης, ο 19χρονος και η 17χρονη

Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας στο Λουτράκι ‑ Τον υπέδειξε ο 19χρονος

Ελλάδα Χτες
Ο ανήλικος φέρεται να έχασε τη ζωή του καβγά με αφορμή έναν σπασμένο καθρέπτη μοτοσικλέτας

Ισπανία: Ειδοποιεί τον ΠΟΥ για μετάδοση παραλλαγής του ιού της γρίπης των χοίρων στους ανθρώπους

Κόσμος Χτες
Σήμανε συναγερμό λόγω του δυνητικού πανδημίας του ιού της γρίπης των χοίρων στην Ισπανία

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά

Ελλάδα Χτες
Μέσα στον Μάρτιο θα ρυθμίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά. Αυτή είναι η μέρα που θα γίνει η αλλαγή ώρας.

Καιρός: Με αντικυκλωνικές συνθήκες κάνει «πρεμιέρα» ο Μάρτιος

Καιρός Χτες
Πώς θα κυλήσει η πρώτη εβδομάδα

Κατέστρεψαν την Αγία Τράπεζα σε εκκλησία στη Φθιώτιδα για να βρουν… λίρες

Ελλάδα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε στην εκκλησία των Αγίων Πάντων στο νεκροταφείο του Γαρδικίου