E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παύλος Μάμαλος: Πριν από το Ρίο είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω

Συγκλονίζει για άλλη μια φορά ο χρυσός Παραολυμπιονίκης

Δημοσίευση 8/10/2016 | 13:57

Παύλος Μάμαλος: Πριν από το Ρίο είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω

Συγκλονίζει για άλλη μια φορά ο χρυσός Παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος, ο οποίος μια ημέρα μετά τα παράπονα που εξέφρασε στη Βουλή για τη στάση της πολιτείας απέναντι στο πρόσωπό του, αποκαλύπτει ότι λόγω του προβλήματος της ανεργίας που αντιμετωπίζει σκέφτηκε πριν τους αγώνες του Ρίο ακόμα και να αυτοκτονήσει.

Μιλώντας στην ίδια εκδήλωση στην οποία ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα του είπε ότι «μας έχετε ισοπεδώσει», ο Παύλος Μάμαλος εξέφρασε το παράπονό του γιατί η Πολιτεία δεν έχει σταθεί απέναντι του με τον ίδιο τρόπο όπως με τους άλλους Ολυμπιονίκες.

«Δώσαμε την ψυχή μας, την καρδιά μας, το αίμα μας σε αυτό που λέγεται Παραολυμπιάδα. Τα παιδιά τα συγχαίρω μέσα από την καρδιά μου… Και είναι μεγάλη τιμή που έδωσαν αυτό που λέγεται αίμα και ψυχή ελληνική στον αγώνα πάνω. Κάποια από τα παιδιά είναι αδιόριστα στο δημόσιο, που μία θέση ανήκει σε εμάς. Εγώ είμαι αδιόριστος από το 2009. Δεν είναι αδικία, να έχω φέρει τρία ολυμπιακά μετάλλια στη χώρα μου, να κάνω έπαρση σημαίας ψηλά στον ιστό, και να βουρκώνω από χαρά και από συγκίνηση, και τέσσερα χρόνια ολυμπιακής προετοιμασίας να μην έχω διοριστεί;» είπε ο Παύλος Μάμαλος.

Μια ημέρα μετά σε δήλωσή του στην εφημερίδα Freddo αποκαλύπτει ότι το διάστημα πριν τους αγώνες του Ρίο πέρασε πάρα πολύ δύσκολα με τη σύζυγό του σε βαθμό να σκεφτεί πριν τους Ολυμπιακούς «να βάλω τέλος στη ζωή μου». Όπως, όμως, αποκαλύπτει στάθηκε τυχερός καθώς βρέθηκε ένας «άνθρωπος με δύναμη ψυχής, η Ευαγγελία, που με τράβηξε από αυτό το ψυχικό αδιέξοδο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα 07.02.2026
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος 07.02.2026
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα 07.02.2026
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα 07.02.2026
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα 07.02.2026
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα 07.02.2026
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα 07.02.2026
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα 07.02.2026
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.