E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πως σχολίασε η Χίλαρι Κλίντον τη ληστεία σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν

Η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε στην εκπομπή του A.J. Calloway

Δημοσίευση 6/10/2016 | 21:12

Πως σχολίασε η Χίλαρι Κλίντον τη ληστεία σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν

Την τραυματική εμπειρία της Κιμ Καρντάσιαν με την ληστεία της στο Παρίσι, που τις τελευταίες ημέρες απασχολεί τα διεθνή media κι έφτασε να γίνει μέχρι και πολιτικό ζήτημα στη Γαλλία, σχολίασε χθες και η Χίλαρι Κλίντον.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ μίλησε στην εκπομπή του A.J. Calloway και είπε πως νιώθει "πολύ άσχημα" για την Κιμ Καρντάσιαν, την οποία έδεσαν, φίμωσαν και λήστεψαν υπό την απειλή όπλου μέσα στο δωμάτιό της σε ξενοδοχείο του Παρισιού την περασμένη Κυριακή.

"Είναι σπίτι της τώρα, έτσι;" ρώτησε η Κλίντον. "Και ο σύζυγός της [Kanye West], ήταν στη μέση μιας συναυλίας και απλώς έφυγε τρέχοντας από την σκηνή, ας είναι ευλογημένος" συνέχισε. "Χαίρομαι απλώς που δεν τραυματίστηκε κανείς" πρόσθεσε.

Η ειλικρινής αντίδραση της Κλίντον έρχεται μετά από μια σωρεία αστείων και πειραγμάτων απέναντι στην Κιμ Καρντάσιαν από την ημέρα της ληστείας κι έπειτα, σε μια προσπάθεια ενδεχομένως να θυμίσει πως δεν είναι όλες οι ειδήσεις τροφή για πείραγμα.

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές εβδομάδες η Κιμ εξέφρασε δημοσίως την στήριξή της απέναντι στην Χίλαρι Κλίντον ενώ οι δυο τους έχουν τραβήξει μαζί και μία από τις πιο διάσημες selfies.

Δείτε εδώ το επίμαχο απόσπασμα από τη συνέντευξη της Χίλαρι Κλίντον στον A.J. Calloway.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Survivor, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η επιστροφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έγινε γνωστή μέσω των social media

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.

Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του και το «άλλα σχέδια είχαμε» της Έλενας Κατραβά

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο κουμπάρος του Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε τον Λορέντζο Καριέρε με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφερόμενος και στην Έλενα Κατραβά που του είπε «άλλα σχέδια είχαμε».

Τάσος Αρνιακός: Το καρφί για τον Ant1 ‑ Γιατί έφυγε

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» για τις συνθήκες εργασίας του στον ΑΝΤ1 και τον ελάχιστο χρόνο που του δινόταν για την πρόγνωση καιρού.

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια γυναίκα του άλλαξε τη ζωή και πόσο καιρό του πήρε να το ξεπεράσει

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για έναν χωρισμό που τον σημάδεψε βαθιά