E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σε «παλάτι» μετακόμισε η Αντζελίνα Τζολί

Πρόκειται για βίλα 30.000 τ.μ. στη γειτονιά των Καρντάσιαν

Δημοσίευση 6/10/2016 | 20:16

Σε «παλάτι» μετακόμισε η Αντζελίνα Τζολί

Η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί μετακόμισε για δεύτερη φορά έπειτα από την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε για να δώσει τέλος στον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ. Συμφωνα με την “Mirror” η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός άφησε το σπίτι που είχε νοικιάσει στο Μαλιμπού και νοίκιασε μία απομονωμένη έπαυλη στο Λος Άντζελες.

Το ακίνητο- που βρίσκεται πολύ κοντά στην έπαυλη της Κιμ Καρντάσιαν- είναι 8.000 τ.μ και φέρεται να δίνει 30.000 δολάρια το μήνα ενοίκιο. Διαθέτει δύο πισίνες, ένα μεγάλο κελάρι κρασιών, έξι υπνοδωμάτια, οχτώ μπάνια, μπάρμπεκιου αλλά και έναν τεράστιο κήπο για να παίζουν τα παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νικολέττα Καρρά: Πόζες σε πισίνα με μπικίνι, καπέλο και ένα ποτήρι κρασί στο χέρι

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε τις καλοκαιρινές φωτογραφίες της με ένα εύθυμο σχόλιο στο Instagram.

«Έχεις παχύνει πολύ, κάνε δίαιτα»: Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη που ξάφνιασε

Tabloid Χτες
Η influencer δέχτηκε σχόλιο για τα κιλά της μετά από φωτογραφία με μπικίνι στο Instagram και δεν δίστασε να απαντήσει με αιχμηρό τρόπο.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποια τραγούδιστρια έκπληξη θα βρίσκεται στο πλευρό του αυτόν τον χειμώνα

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ρία Ελληνίδου αναλαμβάνει τον βασικό γυναικείο ρόλο στο νέο σχήμα του «Κέντρου Αθηνών», μετά την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή.

Βάφτισε τον γιο του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης – Το όνομα που επέλεξαν

E-Daily 3.Left Χτες
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Πορταριά του Πηλίου στις 18 Ιουλίου, με θέμα τον σκίουρο και γήινες αποχρώσεις στον στολισμό.

Ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε και ο άνθρωπος που του έσωσε τη ζωή τον σήκωσε ξανά στην πλάτη του

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Μάνος Μαλλιαρός υποδέχτηκε τον Σταύρο Φλώρο με συγκίνηση, τον μετέφερε στην πλάτη του σε δύσβατα μονοπάτια και τον αποκάλεσε «σιδερένιο».

Πήγαν διακοπές και είδαν κάτι στον τοίχο του Airbnb που τις «πάγωσε» στη θέση τους

E-Daily 3.Left Χτες
Δύο αδελφές από τη Γιούτα ανακάλυψαν στο ενοικιαζόμενο κατάλυμά τους στην Καλιφόρνια μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία με τις ίδιες και μέλη της οικογένειάς τους.

Δημήτρης Πιατάς: 50 χρόνια στο θέατρο και μια αλήθεια που αρνείται κατηγορηματικά να δεχθεί

E-Daily 3.Left Χτες
Ο έμπειρος ηθοποιός μιλά για την τέχνη ως πράξη αντίστασης και τον ρόλο του καλλιτέχνη απέναντι στην εξουσία και την εποχή.

Ρούλα Κορομηλά: Η αιχμηρή ανάρτησή της για το τηλεοπτικό τοπίο που προκαλεί συζήτηση

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη παρουσιάστρια έστρεψε τα βέλη της στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, μιλώντας για μετριότητα, απουσία δημιουργικότητας και κρίση ταυτότητας στην ψυχαγωγία.

Λορέντζο Καριέρε: Η ηχηρή απουσία από την κηδεία ‑ Γιατί έλειπε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής εξήγησε δημόσια μέσω Instagram την απουσία του, αποκαλύπτοντας ότι η σύζυγός του και ο γιος τους ήταν εκεί στη θέση του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπέγραψε και αποκαλύφθηκε η νέα του τηλεοπτική στέγη μετά το MEGA

E-Daily 3.Left Προχτές
Επιστροφή στις οθόνες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος εντάσσεται και επίσημα στην ομάδα του OPEN.

Απόστολος Γκλέτσος: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας μίλησε ανοιχτά για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, παραδεχόμενος ότι η ευθύνη ήταν και από τις δύο πλευρές.