E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Β. Κορέα: Δεν υποκλίνεσαι στο άγαλμα του Κιμ Ιλ Σουνγκ; Εκτελείσαι!

Αποκαλύψεις για την πρόσφατη διαμονή του στη χώρα έκανε Κινέζος τουρίστας

Δημοσίευση 5/10/2016 | 19:14

Β. Κορέα: Δεν υποκλίνεσαι στο άγαλμα του Κιμ Ιλ Σουνγκ; Εκτελείσαι!

Στην Βόρεια Κορέα ταξίδεψε πρόσφατα Κινέζος, μέσω ταξιδιωτικού γραφείου της πατρίδας του και θέλησε με ψευδώνυμο να μοιραστεί τις εμπειρίες του στο διαδικτυακό φόρουμ Reddit. Ο επισκέπτης του απομονωμένου κράτους του Κιμ Γιονγκ Ουν με το όνομα Bustead ανέφερε ότι πριν επισκεφθεί την χώρα το ταξιδιωτικό γραφείο συμβούλευσε τους τουρίστες να δείχνουν σεβασμό στους αυστηρούς κανόνες και στον «Μεγάλο Ηγέτη».

Κιμ Ιλ Σουνγκ, γνωστός και ως Μεγάλος Ηγέτης,

Ο Κινέζος τουρίστας έγραψε: «Δεν έχετε ιδέα πόσο τρελό είναι. Θα πρέπει να υποκλίνεστε σε κάθε άγαλμα του Κιμ Ιλ Σουνγκ (παππούς του Κιμ Γιονγκ Ουν) και θα πρέπει να δείχνετε σεβασμό στον Αιώνιο Πρόεδρο, Αγαπητό Ηγέτη και Μεγάλο Στρατηγό. Αν αρνηθείτε να υποκλιθείτε στα αγάλματα του Κιμ Ιλ Σουνγκ και του Κιμ Γιονγκ Ιλ (πατέρας του Κιμ Γιονγκ Ουν) θα σας ζητηθεί να το κάνετε πάλι». Ο Κινέζος, εξηγεί ότι όποιος δεν υπακούσει του απαγορεύουν να βγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του για το υπόλοιπο των διακοπών του και του ζητούν να γράψει μια επιστολή συγγνώμης στους πολίτες της Βόρειας Κορέας.

Αν και σε αυτό το αίτημα ο επισκέπτης είναι αρνητικός, το επόμενο βήμα είναι στην καλύτερη περίπτωση τα καταναγκαστικά έργα και στην χειρότερη η εκτέλεση. Ο ίδιος, διηγείται την απίστευτη ιστορία που άκουσε για τον πατέρα του σημερινού «ηγέτη» Κιμ Γιονγκ Ουν, τον Κιμ Ιλ Σουνγκ. Ο αποκαλούμενος «απόλυτος ηγέτης της Βόρειας Κορέας» επισκέφθηκε μια φάρμα και μόλις αποχώρησε, οι φυτείες ρυζιού μεγάλωσαν 300 φορές γρηγορότερα!

Κιμ Γιονγκ Ιλ

Ο επισκέπτης από την Κίνα παρέμεινε στην χώρα πέντε ημέρες, τις τέσσερις από αυτές έμεινε σε ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα Πιονγιάνγκ, το οποίο χαρακτήρισε «ικανοποιητικό», όμως η διαμονή του για μία ημέρα σε ξενοδοχείο στην πόλη Καεσόνγκ, στα σύνορα με την Νότια Κορέα, ήταν σύμφωνα με τον ίδιο «εφιάλτης». Στο ξενοδοχείο δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα, η μπανιέρα ήταν σπασμένη και από τις βρύσες έτρεχε μόνο καυτό νερό.

Πάντως, ο τουρίστας διευκρίνισε ότι στα εστιατόρια σερβίρουν μεγάλες ποσότητες φαγητού, παρόλο, που η χώρα έχει ελλείψεις σε βασικά τρόφιμα. «Το ηλεκτρικό ρεύμα κόπηκε πέντε φορές σε μια νύχτα και υπήρχαν τόσα πολλά έντομα που βρήκα ένα κουνούπι μέσα στην σούπα μου», έγραψε ο Κινέζος χρήστης στο Reddit.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πουλούσε τις φανέλες και τα παπούτσια του για να ταΐσει το παιδί του: Η απίστευτη ιστορία του ήρωα της Παραγουάης

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Από τις δυσκολίες στην κορυφή: Η συγκλονιστική ιστορία του τερματοφύλακα που έγινε ήρωας της Παραγουάης

Ένα ταξίδι στα πιο γλυκά καλοκαίρια των `80s και `90s – Πόσα από αυτά τα παγωτά θυμάσαι;

E-Daily 1.Hero 30.06.2026
Αυτά τα παγωτά θα σε γυρίσουν κατευθείαν στην παιδική σου ηλικία

Τι είναι η Santa Muerte και γιατί συνδέεται με ορισμένες από τις πιο σοκαριστικές υποθέσεις στο Μεξικό

E-Daily 1.Hero 30.06.2026
Οι σκοτεινές εγκληματικές υποθέσεις που αφήνουν το κοινό σοκαρισμένο

Πόσα λεφτά παίρνουν τα ball boys & girls στο Wimbledon

E-Daily 1.Hero 30.06.2026
Λιγότερα από όσα φαντάζεσαι

Η τραγική ιστορία πίσω από την «Ωραία Κοιμωμένη του Έβερεστ»

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το ιστορικό ρεκόρ που μετατράπηκε σε εφιάλτη

Κάθε μέρα σχεδόν δύο παιδιά ‑ 881 άνθρωποι σε έναν χρόνο: Το trafficking στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το έγκλημα που κρύβεται σε κοινή θέα

40,5%: Το ποσοστό που αλλάζει την εικόνα για τον εθελοντισμό στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η πρώτη συστηματική χαρτογράφηση του φαινομένου από τη Humanity Greece και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το ανατριχιαστικό μυστικό των παιδιών των Ίνκας που έμειναν παγωμένα για 500 χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Οι μούμιες που μοιάζουν να κοιμούνται: Το εύρημα που συγκλόνισε τους επιστήμονες

Παρίσι: Γιατί οι σοφίτες φτάνουν τους 40°C – Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της μποέμ ζωής γίνεται εφιάλτης

E-Daily 3.Left Χτες
Οι κάτοικοι στις σοφίτες «ψήνονται» κάτω από τις εμβληματικές στέγες

Γιατί κλείνει το «Αλκατράζ με αλιγάτορες» του Τραμπ;

E-Daily 3.Left Χτες
Ένας high-security «εφιάλτης» μέσα στους βάλτους

Η μεγαλύτερη μεταβίβαση πλούτου στην ιστορία μόλις ξεκίνησε

E-Daily 3.Left Χτες
Μέχρι το 2048 θα αλλάξουν χέρια 124 τρισ. δολάρια