E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Β. Κορέα: Δεν υποκλίνεσαι στο άγαλμα του Κιμ Ιλ Σουνγκ; Εκτελείσαι!

Αποκαλύψεις για την πρόσφατη διαμονή του στη χώρα έκανε Κινέζος τουρίστας

Δημοσίευση 5/10/2016 | 19:14

Β. Κορέα: Δεν υποκλίνεσαι στο άγαλμα του Κιμ Ιλ Σουνγκ; Εκτελείσαι!

Στην Βόρεια Κορέα ταξίδεψε πρόσφατα Κινέζος, μέσω ταξιδιωτικού γραφείου της πατρίδας του και θέλησε με ψευδώνυμο να μοιραστεί τις εμπειρίες του στο διαδικτυακό φόρουμ Reddit. Ο επισκέπτης του απομονωμένου κράτους του Κιμ Γιονγκ Ουν με το όνομα Bustead ανέφερε ότι πριν επισκεφθεί την χώρα το ταξιδιωτικό γραφείο συμβούλευσε τους τουρίστες να δείχνουν σεβασμό στους αυστηρούς κανόνες και στον «Μεγάλο Ηγέτη».

Κιμ Ιλ Σουνγκ, γνωστός και ως Μεγάλος Ηγέτης,

Ο Κινέζος τουρίστας έγραψε: «Δεν έχετε ιδέα πόσο τρελό είναι. Θα πρέπει να υποκλίνεστε σε κάθε άγαλμα του Κιμ Ιλ Σουνγκ (παππούς του Κιμ Γιονγκ Ουν) και θα πρέπει να δείχνετε σεβασμό στον Αιώνιο Πρόεδρο, Αγαπητό Ηγέτη και Μεγάλο Στρατηγό. Αν αρνηθείτε να υποκλιθείτε στα αγάλματα του Κιμ Ιλ Σουνγκ και του Κιμ Γιονγκ Ιλ (πατέρας του Κιμ Γιονγκ Ουν) θα σας ζητηθεί να το κάνετε πάλι». Ο Κινέζος, εξηγεί ότι όποιος δεν υπακούσει του απαγορεύουν να βγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του για το υπόλοιπο των διακοπών του και του ζητούν να γράψει μια επιστολή συγγνώμης στους πολίτες της Βόρειας Κορέας.

Αν και σε αυτό το αίτημα ο επισκέπτης είναι αρνητικός, το επόμενο βήμα είναι στην καλύτερη περίπτωση τα καταναγκαστικά έργα και στην χειρότερη η εκτέλεση. Ο ίδιος, διηγείται την απίστευτη ιστορία που άκουσε για τον πατέρα του σημερινού «ηγέτη» Κιμ Γιονγκ Ουν, τον Κιμ Ιλ Σουνγκ. Ο αποκαλούμενος «απόλυτος ηγέτης της Βόρειας Κορέας» επισκέφθηκε μια φάρμα και μόλις αποχώρησε, οι φυτείες ρυζιού μεγάλωσαν 300 φορές γρηγορότερα!

Κιμ Γιονγκ Ιλ

Ο επισκέπτης από την Κίνα παρέμεινε στην χώρα πέντε ημέρες, τις τέσσερις από αυτές έμεινε σε ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα Πιονγιάνγκ, το οποίο χαρακτήρισε «ικανοποιητικό», όμως η διαμονή του για μία ημέρα σε ξενοδοχείο στην πόλη Καεσόνγκ, στα σύνορα με την Νότια Κορέα, ήταν σύμφωνα με τον ίδιο «εφιάλτης». Στο ξενοδοχείο δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα, η μπανιέρα ήταν σπασμένη και από τις βρύσες έτρεχε μόνο καυτό νερό.

Πάντως, ο τουρίστας διευκρίνισε ότι στα εστιατόρια σερβίρουν μεγάλες ποσότητες φαγητού, παρόλο, που η χώρα έχει ελλείψεις σε βασικά τρόφιμα. «Το ηλεκτρικό ρεύμα κόπηκε πέντε φορές σε μια νύχτα και υπήρχαν τόσα πολλά έντομα που βρήκα ένα κουνούπι μέσα στην σούπα μου», έγραψε ο Κινέζος χρήστης στο Reddit.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής που έγινε ηθοποιός από μια τυχαία αγγελία

Πρόσωπα 12.01.2026
Ο μάγκας του ελληνικού σινεμά που λάτρευε τα βιβλία

Ξενύχτια και κραιπάλες, ούτε καν: Πώς η Gen Z αλλάζει για πάντα το nightlife

Νέα Εποχή 12.01.2026
Η νέα γενιά δεν πίνει δεν ξενυχτά, αλλά χορεύει: Καλώς ήρθατε στην εποχή του soft partying

Έστησαν όλη τους την επιχείρηση μέσα σε τρία κοντέινερ και πέτυχαν

Stories 12.01.2026
Η πιο απρόσμενη συνταγή επιτυχίας: Ψωμί, όνειρα και φορτηγάκια

Το κόλπο που κάνει τους αθλητές να «πετούν» πιο μακριά στο σκι έφερε ένα σκάνδαλο

Stories 12.01.2026
Το πιο παράξενο σκάνδαλο στην ιστορία του σκι

Τα ελληνικά νησιά που πάνε κόντρα στο δημογραφικό

Stories 12.01.2026
Εκεί που γεννιούνται ακόμα οικογένειες

Ο ποδοσφαιριστής που έριξε ένα αεροπλάνο με μια μπαλιά του

Πρόσωπα 12.01.2026
Κατέρριψε ένα μικρό αεροπλάνο με το πόδι του!

Το παλαιότερο ρολόι «μετρά» 600 χρόνια ζωής και αν σταματήσει ... μια πόλη κινδυνεύει!

Νέα Εποχή Χτες
Ένα μεσαιωνικό θαύμα που συνδυάζει επιστήμη, θρύλους και ιστορία

Η ζωή στο πιο απομακρυσμένο νησί του κόσμου

Stories Χτες
Μόλις 236 κάτοικοι ζούνε εκεί

Το διεθνές αεροδρόμιο που έχει μόνο 7 επιβάτες την ημέρα

Stories Χτες
Μια αποτυχία 209 εκατομμυρίων δολαρίων

Η ανεξιχνίαστη δολοφονία της 6χρονης «βασίλισσας της ομορφιάς»

Ιστορικά Χτες
Η JonBenét Ramsey βρέθηκε τα Χριστούγεννα του 1996 δολοφονημένη στο κελάρι του σπιτιού της