E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

20χρονη Ρωσίδα πουλάει την παρθeνιά της στο ίντερνετ

«Γιατί πρέπει να χάσω την παρθeνιά μου από κάποιον που αργότερα μπορεί να μου ραγίσει την καρδιά;»

Δημοσίευση 30/9/2016 | 11:18

20χρονη Ρωσίδα πουλάει την παρθeνιά της στο ίντερνετ

Σε online... δημοπρασία έχει βγάλει την παρθeνιά της μια Ρωσίδα, έτσι ώστε να μπορέσει να πληρώσει τις σπουδές της στο εξωτερικό.

Ο λόγος για την 20χρονη Ariana, που «πουλάει» το κορμί της μέσω ενός σάιτ, με τις προσφορές να εκκινούν από τα 150.000 ευρώ! Μολονότι έψαξε να βρει άλλους τρόπους για να βγάλει λεφτά, η Ariana λέει ότι αποφάσισε να πουλήσει την παρθeνιά της επειδή είναι «ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος» για να μπορέσει να συγκεντρώσει τα χρήματα που ζητά.

«Γιατί πρέπει να χάσω την παρθeνιά μου από κάποιον που αργότερα μπορεί να μου ραγίσει την καρδιά;», αναρωτιέται η Ariana.

«Πολλοί φοιτητές αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Πρέπει να δουλεύουν, ώστε να μπορούν να πληρώσουν την εκπαίδευση που λαμβάνουν», λέει η ίδια. Και συνεχίζει: «Θέλω να πάω σε άλλη χώρα για να σπουδάσω Φαρμακευτική. Τα δίδακτρα θα είναι πολύ ακριβά, το ενοίκιο θα είναι επίσης υψηλό. Υποθέτω πως το να ζεις σε μια άλλη χώρα θα είναι πολύ δύσκολο, γι' αυτό θέλω να λύσω πρώτα το οικονομικό ζήτημα και στη συνέχεια να επικεντρωθώ στις σπουδές μου».

Η Ariana υποστηρίζει ότι οι γονείς της δεν ξέρουν τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να βγάλει λεφτά, αλλά συμπληρώνει πως δεν θα έχει πρόβλημα να τους το εξηγήσει, αν το ανακαλύψουν τυχαία στο ίντερνετ.

Μάλιστα, η 20χρονη δεν είναι μόνη της σε αυτή την ιδιότυπη δημοπρασία. Η καλύτερή της φίλη, Lolita, επίσης «πουλάει» την παρθeνιά της -με τις προσφορές επίσης να ξεκινούν από τα 150.000 ευρώ.

Σε αντίθεση με τη φίλη της, η Lolita δεν έχει εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους πουλάει την παρθeνιά της.

Η Ariana περιγράφει τον εαυτό της ως «ανεξάρητη γυναίκα» και ξεκαθαρίζει ότι το να πουλήσει την παρθeνιά της ήταν δική της απόφαση. Αισθάνεται, δε, πως περίμενε πολύ καιρό για να δώσει την παρθeνιά της στο σωστό άτομο -αλλά αυτό δεν το κατάφερε στο παρελθόν.

«Γιατί να περιμένω κι άλλο;», αναρωτιέται. «Γιατί πρέπει να χάσω την παρθενιά μου από κάποιον που αργότερα μπορεί να μου ραγίσει την καρδιά;». Και ενώ η Ariana βλέπει την επιλογή της ως «επένδυση», εύχεται ο νικητής της δημοπρασίας να είναι καλός μαζί της και να τη σεβαστεί.

Η 20χρονη Ρωσίδα εύχεται ο νικητής της δημοπρασίας να είναι καλός μαζί της και να τη σεβαστεί.

Το περίεργο είναι ότι στο σάιτ αναφέρεται ότι όποιος θέλει μπορεί να «χτυπήσει» και τις δύο κοπέλες μαζί, την Ariana και τη φίλη της Lolita...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

`Κόλαφος` ο Νίκος Συρίγος κατά της Αριας Καλύβα μετά τις δηλώσεις της

Tabloid 05.09.2025
`Η μάνα μου έχει 85% αναπηρία και είναι ολοζώντανη, άλλοι είναι εγκεφαλικά νεκροί`

Βαρύ πένθος για την Έμιλυ Κολιανδρή

Tabloid 05.09.2025
Η ανάρτηση που έκανε

Νίκος Πορτοκάλογλου: H φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Tabloid 05.09.2025
«Καταλαβαίνω ότι κάποιοι από σας ανησυχείτε»

Ο τράπερ με τη μάσκα που ερμήνευσε Καζαντζίδη στο Καλλιμάρμαρο

Tabloid 05.09.2025
Η εμφάνισή του Sicario απέδειξε ότι η μουσική δεν γνωρίζει όρια

«Σκάσε» είπε στην αεροσυνοδό και πήρε άμεσα την απάντησή της

Social 05.09.2025
Το περιστατικό συνέβη σε πτήση από την Κόστα Ρίκα προς το Τέξας

Νεϊμάρ: Επιχειρηματίας από τη Βραζιλία του άφησε περιουσία 1 δισ. ευρώ ‑ Τι ανέφερε στη διαθήκη του

Tabloid 05.09.2025
«Μου αρέσει πολύ, ταυτίζομαι μαζί του. Βλέπω σε αυτόν σπάνιες αξίες», έλεγε ο επιχειρηματίας στη διαθήκη του για τον Νεϊμάρ

Το «Καλημέρα Ελλάδα» επιστρέφει με τους αντικαταστάτες του Γιώργου Παπαδάκη

Media 05.09.2025
Οι πρώτες τους δηλώσεις λίγο πριν την πρεμιέρα του Καλημέρα Ελλάδα

Κλέλια Ανδριολάτου: Αναστατώνει τη Μύκονο με ασκήσεις γιόγκα

Social 05.09.2025
Στον νησί των Ανέμων η 28χρονη ηθοποιός για τα γυρίσματα της νέας ταινίας της

Αντζελίνα Τζολί: Αλλαγή λουκ για χάρη της νέας της ταινίας

Tabloid 05.09.2025
Η Αντζελίνα Τζολί ξεκίνησε γυρίσματα στο Λονδίνο για την ταινία «Anxious people»