E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σε φίλους και συγγενείς ψάχνουν απαντήσεις για την 16χρονη που εξαφανίστηκε

Από την Ασπροβάλτα - Οι έρευνες των αρχών

Δημοσίευση 28/9/2016 | 09:30

Σε φίλους και συγγενείς ψάχνουν απαντήσεις για την 16χρονη που εξαφανίστηκε

Αναπάντητα ερωτήματα παραμένουν γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Άννας Τερζίδου, που έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 8 Σεπτεμβρίου.

Τόσο η κίνηση του πατέρα της να αργήσει να δηλώσει την εξαφάνισή της, όσο και το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα η 16χρονη από την Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, εμφάνιζε περίεργη συμπεριφορά, σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό της περιβάλλον, προβληματίζουν ιδιαίτερα τις αστυνομικές αρχές που εξετάζουν ακόμη μια περίεργη εξαφάνιση ανήλικου παιδιού.

Οι αρχές έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε φιλικά και συγγενικά πρόσωπα της 16χρονης, από τα οποία θα συλλέξουν καταθέσεις και στοιχεία που αφορούν την Άννα. Τα πρόσωπα που θα περάσουν από την πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης προέρχονται και από το περιβάλλον του πατέρα, όσο και της μητέρας αφού οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια. Επίσης σημαντικά στοιχεία αναμένουν οι αρχές από τις καταθέσεις συμμαθητών και φίλων καθώς μέσα από αυτές θα προσπαθήσουν να βρουν εάν η 16χρονη αντιμετώπιζε κάποιο ιδιαίτερο ψυχολογικό πρόβλημα ή ακόμη εάν πίσω από την εξαφάνισή της κρύβεται κάποια ερωτική απογοήτευση.

Ο χωρισμός των γονιών της φαίνεται, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, πως είχαν επηρεάσει την ψυχολογία του μικρού κοριτσιού, το οποίο για λίγα χρόνια έμενε μονάχα με τη μητέρα της και την αδερφή της στη Γερμανία. Τα τελευταία πέντε χρόνια η 16χρονη είχε επιστρέψει στην Ελλάδα και βρήκε στέγη στο σπίτι του πατέρα της στην Ασπροβάλτα. Η μητέρα της επέστρεψε και εκείνη στην Ελλάδα μένοντας όμως σε σπίτι στην Αθήνα, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την κόρη της.

Η απουσία τόσο της μητέρας, όσο και της αδερφής της, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν την οικογένεια είχε επηρεάσει αρνητικά τη νεαρή κοπέλα η οποία προσπαθούσε να βρει λύσεις στα εφηβικά της προβλήματα μέσω των φίλων της.

Οι αρχές προσπαθούν ακόμη και μέσα από το προφίλ της στο facebook, το οποίο ακόμη και σήμερα παραμένει ανοικτό να σκιαγραφήσουν πτυχές του χαρακτήρα της 16χρονης. Όπως μάλιστα φαίνεται από τις φωτογραφίες που η ίδια έχει ανεβάσει οι αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση ήταν συχνές, ιδιαίτερα όταν έκοβε ή μάκραινε τα μαλλιά της. Η ίδια μάλιστα πληροφορεί μέσω του Facebook για το που πήγε σχολείο στη Γερμανία αλλά και ότι βρίσκεται σε «σχέση».

Κανείς πάντως στο χωριό της 16χρονης δεν μπορεί να πιστέψει πως το χαμογελαστό αυτό κορίτσι εγκατέλειψε το σπίτι της και έφυγε χωρίς να δώσει εδώ και 20 ημέρες σημεία ζωής. Όλοι τους είναι στο πλευρό του πατέρα της, ο οποίος μέχρι χθες αργά το απόγευμα κατέθετε ό,τι γνώριζε στην αστυνομία.

Δείτε φωτογραφίες της Άννας

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την εξαφάνιση της κοπέλας

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους και ιστορικό χρυσό μετάλλιο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν έχει αντίπαλο στους κρίκους και το απέδειξε για ακόμα μία φορά!

Ισραήλ: Μια τελευταία ευκαιρία για συμφωνία με τη Χαμάς πριν την επιχείρηση στη Ράφα, σύμφωνα με αξιωματούχους

Κόσμος Χτες
Ισραηλινοί αξιωματούχοι συνομίλησαν με τους Αιγύπτιους ομολόγους τους

«Δεν πωλείται»: Γιατί η Κίνα θα κρατήσει για τον εαυτό της την τεχνολογία του TikTok

Tech + Science Χτες
Ο αλγόριθμος που χρησιμοποιεί το TikTok για να προτείνει περιεχόμενο στους χρήστες φαίνεται πως πλεονεκτεί του ανταγωνισμού

Πάτρα: Φοιτητές εγκλώβισαν τον πρύτανη του Πανεπιστημίου στο γραφείο του

Ελλάδα Χτες
Ο κ. Μπούρας υποστηρίζει ότι οι φοιτητές περιφρουρούν και το αυτοκίνητό του για να μην μπορέσει να φύγει από το Πανεπιστήμιο

Πέθανε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κωστής Ζώης

Ελλάδα Χτες
Οι ταινίες του είχαν βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αλλά και στο εξωτερικό

Η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στον Εργκίν Αταμάν

Αθλητικά Νέα Χτες
Η συμπεριφορά ανθρώπων της Μακάμπι προς τον Εργκίν Αταμάν στο ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR, έγινε αιτία να αντιδράσει η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ με ανακοίνωσή της.

Το άλυτο μυστήριο στις ΗΠΑ με τύπο που είχε καλέσει σε ραδιοφωνική εκπομπή: «Σκότωσα 12 πόρνες»

Κόσμος Χτες
Όσοι άκουγαν την εκπομπή εκείνο το βράδυ του 1997, δεν πίστευαν ότι ένας άνδρας ομολογούσε δημόσια ότι σκότωσε 12 γυναίκες.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ελλάδα και Ισπανία δεν στέλνουν πυραύλους

Ελλάδα Χτες
Ο Μπόρις Πιστόριους δήλωσε ότι η Ελλάδα και η Ισπανία αρνούνται να ενισχύσουν την εμπόλεμη χώρα με πυραυλικά συστήματα

Ιταλία: 15.000 άτομα πλήρωσαν για να εισέλθουν στη Βενετία

Κόσμος Χτες
Πρέπει να αναλαμβάνουμε και ουσιαστική δράση για να προστατέψουμε την πόλη μας, δήλωσε ο δήμαρχος Λουίτζι Μπρουνιάρο