E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι Pedigree και το Whiskas γιορτάζουν την παγκόσμια μέρα των ζώων

Την 1η Οκτωβρίου στο Golden Hall

Δημοσίευση 23/9/2016 | 18:08

Οι Pedigree και το Whiskas γιορτάζουν την παγκόσμια μέρα των ζώων

Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Νοιάζομαι σημαίνει Φροντίζω», το Pedigree® και το Whiskas® μας προσκαλούν το Σάββατο 1η  Οκτωβρίου σε μια μοναδική εκδήλωση αφιερωμένη στην Υπεύθυνη Ιδιοκτησία.

Από τις 10 το πρωί έως τις 18.30, στoν προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου
Golden Hall, στο Μαρούσι,  μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν  διαδραστικά παιχνίδια, να κερδίσουν δώρα και να συζητήσουν με ειδικούς για την καθημερινή φροντίδα των κατοικίδιων τους, σε μια μεγάλη γιορτή με οικοδεσπότη τον ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου! Και όλα αυτά θα πλαισιώνουν μια ενέργεια ουσιαστικής προσφοράς: κάθε επίσκεψη στο περίπτερα Pedigree® και Whiskas® = ένα  δωρεάν γεύμα  για τα ζωάκια συντροφιάς χωρίς σπίτι του Δήμου Αθηναίων*!

Παράλληλα, όσοι είναι αποφασισμένοι να προσθέσουν στην οικογένειά τους ένα νέο μέλος, μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο ενημέρωσης του Δήμου Αθηναίων και να λάβουν πολύτιμες πληροφορίες  σχετικά με την περίθαλψη των ζώων συντροφιάς από το Δήμο, τις δυνατότητες υιοθεσίας των κατοικιδίων που φιλοξενεί, αλλά και τα κίνητρα που προσφέρει το επιτυχημένο πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree® μέσω του οποίου πάνω από 3.000 σκύλοι έχουν βρει μια ζεστή στέγη.

Οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων κορυφώνονται την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, όπου μαθητές Δημοτικού συναντώνται με κτηνιάτρους, εκπαιδευτές και ειδικούς στη συμπεριφορά των κατοικιδίων , σε μια Ημερίδα για την Υπεύθυνη Ιδιοκτησία, από το Δήμο Αθηναίων, με την υποστήριξη του Pedigree® και του Whiskas®.

Η καμπάνια «Νοιάζομαι σημαίνει Φροντίζω» από το Pedigree® και το Whiskas® συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, με σκοπό την προώθηση της Υπεύθυνης Ιδιοκτησίας των κατοικιδίων και μας παροτρύνει να εκφράσουμε έμπρακτα την αγάπη και το σεβασμό μας. Γιατί.. Ένα χάδι δεν είναι αρκετό… «Νοιάζομαι σημαίνει φροντίζω»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Hellenic Game Awards 2025 στο Gameathlon στις 12‑14 Σεπτεμβρίου

Better life 28.07.2025
Μη χάσετε την ευκαιρία να γιορτάσετε μαζί μας τη δημιουργικότητα στονχώρο των ελληνικών ψηφιακών παιχνιδιών!

H Mastercard πετυχαίνει 50% tokenization στο checkout σε όλη την Ευρώπη, έναν μόλις χρόνο μετά την επίσημη δέσμευσή της

Δράσεις 24.07.2025
Η τεχνολογία network tokenization εφαρμόζεται σε παραπάνω από 45 χώρες και περιοχές της Ευρώπης

Domotel Kastri: Καλοκαιρινή προσφορά

Better life 22.07.2025
Stay Longer - Save More

Βραβεύθηκαν τα κορυφαία success stories του ελληνικού επιχειρείν

Better life 20.07.2025
Τα κορυφαία success stories της εγχώριας αγοράς επιβραβεύθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός του ελληνικού επιχειρείν

Η Mastercard λανσάρει ψηφιακή πλατφόρμα Χρηματοοικονομικού Εγγραμματισμού

Δράσεις 14.07.2025
Στόχος οι πολίτες του αύριο να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για να βελτιώσουν τη ζωή τους και να μπορούν να πάρουν ορθές οικονομικές αποφάσεις

Το Aperol επιστρέφει στο ΚΠΙΣΝ για το 2ο Full Moon Sleepover την Πέμπτη 10 Ιουλίου

Δράσεις 09.07.2025
Μία ακόμα αφορμή να δημιουργήσεις τις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές με την παρέα σου