E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπέζος: Η εκπομπή μου στην ΕΡΤ είναι ακριβή, μου αξίζει!

«Στο παρελθόν υπήρξα πολύ σπάταλος»

Δημοσίευση 18/9/2016 | 18:06

Μπέζος: Η εκπομπή μου στην ΕΡΤ είναι ακριβή, μου αξίζει!

Στο κόστος της εκπομπής του στην ΕΡΤ αναφέρθηκε ο Γιάννης Μπέζος, λέγοντας πως αν και «είναι ακριβό, μου αξίζει».

Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Έψιλον, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε για την εκπομπή που κάνει στη δημόσια τηλεόραση: «Έχει να κάνει με το θέατρο μόνο, δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος, αλλά μόνο με το θέατρο». Ερωτώμενος για τα όσα έχουν ακουστεί σχετικά με το κόστος της, απάντησε: «Ναι είναι ακριβό. Μου αξίζει. Αυτή είναι η απάντηση μου».

Προηγούμενος, είχε ρωτηθεί για τη σχέση του με το χρήμα. «Στο παρελθόν υπήρξα πολύ σπάταλος. Και τώρα είμαι σπάταλος. Με την έννοια ότι δεν με ενδιαφέρει το χρήμα τόσο πολύ ώστε να το κρατήσω, να το επενδύσω. Με ενδιαφέρει φυσικά να περνάω αξιοπρεπώς, να περνάω καλά. Αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα μαζέψει χρήματα. Έχω κερδίσει πολλά λεφτά τα οποία τα ξόδεψα στο θέατρο και την παραγωγή, τα έχασα, εν γνώση μου.

Εγώ ξέρετε δεν έπαιρνα ούτε επιχορηγίες, ούτε αυτές τις ανοησίες που τόσα χρόνια μας ταλαιπώρησαν. Για αυτό είναι τα χρήματα, δεν είναι για να τα συσσωρεύουμε», απάντησε.

Όταν πάλι ρωτήθηκε για τα ελαττώματα του Έλληνα, η απάντηση που έδωσε, ήταν: «Είναι πάρα πολύ εύπιστοι, επιρρεπείς στην δημαγωγία, επιρρεπείς στην προχειρότητα. Ένα άλλο πολύ μεγάλο ελάττωμα που το είχαν και οι αρχαίοι Έλληνες, είναι ότι φταίνε μονίμως οι άλλοι. Δεν είναι μόνο τα υλικά αγαθά. Υπάρχουν και άλλα που τα έχουμε ξεχάσει. Υπάρχει η παράδοση μας, ο τρόπος που ζούμε, η ποίηση μας, η παιδεία μας. Αυτά όλα που ονομάζουμε ήθη και έθιμα δεν είναι καθόλου τυχαία. Αυτά λίγο τα έχουμε ξεχάσει, τα βάλαμε στην άκρη, διότι το χρήμα τα σκέπασε όλα αυτά. Κι επειδή το χρήμα που τα σκέπασε ήταν δανεικό κι εμείς νομίζαμε ότι θα είναι και αγύριστο, τώρα που δεν είναι, μας δυσκολεύει. Ακριβώς επειδή δεν έχουμε ασκηθεί στο να ζούμε και με λιγότερα. Για μένα το λέω πάλι».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Ζουγανέλης για Light: Έχει καταγραφεί τελείωσε, άσε τα συγγνώμη

Tabloid 14.05.2025
Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Buongiorno»

Eurovision: «Εμείς εφηύραμε τη Δημοκρατία» ισχυρίστηκαν οι Ελβετοί και το ελληνικό Twitter πήρε «φωτιά»

Eurovision 14.05.2025
Και τώρα περάσαμε στη σφαίρα της φαντασίας», σχολιάζουν οι Έλληνες χρήστες

Eurovision 2025: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της τραγουδίστριας της Πολωνίας

Eurovision 14.05.2025
30 χρόνια μετά την πρώτη συμμετοχή της στον διαγωνισμό!

Big Brother: Αποχώρησε οικειοθελώς η Στυλιάνα Αβερκίου

Tabloid 14.05.2025
Η έκπληξη που της έκανε ο σύντροφός της, Φειδίας Παναγιώτου

Το συγκινητικό μήνυμα της Σελίν Ντιόν μετά την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision

Eurovision 14.05.2025
Παρότι δεν κατάφερε να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision, η Σελίν Ντιόν εμφανίστηκε μέσω βίντεο στέλνοντας το δικό της συγκινητικό μήνυμα

Δ. Βανδή ‑ Β. Μπισμπίκης: Μετακόμισαν σε νέο σπίτι και αυτή είναι η πρώτη φώτο από το τεράστιο σαλόνι τους

Tabloid 14.05.2025
Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι στη Φιλοθέη και είδαμε το πρώτο στιγμιότυπο από το εντυπωσιακό σαλόνι τους

Τheo Evan: Πήραμε ρίσκο με το συγκεκριμένο κομμάτι, στενοχωρήθηκα, είπε για τον αποκλεισμό του από τον τελικό της Eurovision

Eurovision 14.05.2025
Ο τραγουδιστής διαγωνίστηκε στον Α` Ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού με το «Shh», ωστόσο δεν προκρίθηκε στον τελικό

Eurovision 2025: Ποιες χώρες πήραν το εισιτήριο για τον τελικό ‑ Αποκλείστηκε η Κύπρος

Eurovision 14.05.2025
Η Κύπρος με τον Theo Evan και το τραγούδι «Shh», δεν κατάφερε να προκριθεί στο μεγάλο τελικό

Σάλμα Χάγιεκ: Στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit σε ηλικία 58 ετών ‑ Δείτε βίντεο

Media 14.05.2025
«Αν κάποιος μου είχε πει ότι θα εμφανιστώ σε αυτό στα 58 μου, θα τον έστελνα στο τρελοκομείο, αλλά ο κόσμος έχει αλλάξει και αυτό είναι συναρπαστικό»

Η συγκινητική ιστορία αγάπης που άφησε εποχή στο Hollywood

Celebrity Stories 14.05.2025
Δύο μήνες μετά τον χαμό του συζύγου της, Carl Dean, η Dolly Parton μίλησε με ειλικρίνεια για το πώς διαχειρίζεται την απώλεια του ανθρώπου της

Αρνήθηκε την πρόταση γάμου της Βουγιουκλάκη – Ο μόνος άντρας που δε λύγισε μπροστά της!

Celebrity Stories 14.05.2025
Η Αλίκη τον ερωτεύτηκε τρελά – Εκείνος όμως είχε μάτια για άλλη…