E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το PοrnΗυb στο... δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ!

Κάποιος ξέχασε να σβήσει το ιστορικό αναζήτησης...

Δημοσίευση 14/9/2016 | 00:12

Το PοrnΗυb στο... δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ!

Μία πιο... ροζ διάσταση πήρε το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο σημερινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 αναφορικά με το ηλεκτρονικό «πόθεν έσχες».

Και αυτό γιατί, καθώς η δημοσιογράφος περιέγραφε τη διαδικασία της υποβολής ηλεκτρονικών δηλώσεων «πόθεν έσχες», οι τηλεθεατές έβλεπαν να περνάνε μπροστά από την οθόνη τους πλάνα από δημόσιες υπηρεσίες, από αστυνομικούς, αλλά και μια κοντινή λήψη από υπολογιστή της ΕΡΤ.

Και εκεί ήρθε η... αποκάλυψη: την ώρα που ο δημοσιογράφος πληκτρολογούσε την ηλεκτρονική διεύθυνση για την πλατφόρμα δήλωσης του «πόθεν έσχες», το «μαρτυριάρικο» ιστορικό του Google Chrome... πρότεινε, με τα δύο πρώτα γράμματα του «pothen» (po) το πασίγνωστο site εpωτικού περιεχομένου, PοrnΗυb -κάτι που σημαίνει ότι ο χρήστης του συγκεκριμένου υπολογιστή, το είχε... επισκεφθεί!

Αν μη τι άλλο, αυτή ήταν μια πραγματικά... σeξι είδηση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από πρώην ζευγάρι… σε σωτήρες ο ένας της καριέρας του άλλου – Κανείς δεν το περίμενε

Celebrity Stories 02.01.2026
Μια σχέση που τελείωσε, αλλά άνοιξε δρόμους στο Hollywood

Τι είναι το «food noise» και γιατί η Oprah Winfrey λέει ότι της άλλαξε τη ζωή

Tabloid 02.01.2026
Η έννοια που εξηγεί γιατί το φαγητό δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε ‑κατά λάθος‑ από την κόρη του την καλύτερη ευχή για το 2026

Celebrity Stories Χτες
Η ανάρτησή του από τον εξωτικό προορισμό που απολαμβάνουν τις διακοπές τους