E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Έλληνας με το ωραιότερο σώμα στον κόσμο

Πήρε την πρωτιά σε παγκόσμιο διαγωνισμό Fitness

Δημοσίευση 1/9/2016 | 09:12

Ο Έλληνας με το ωραιότερο σώμα στον κόσμο

O Έλληνας Ζώης Μπάλλας, έχει το ωραιότερο σώμα στον κόσμο και επίσημα, καθώς πήρε τον τίτλο του Mr. Universe στους παγκόσμιους αγώνες Fitness που έγιναν στην Ιταλία.

Έχοντας κορμί φέτες και ατελείωτους κοιλιακούς, ο ίδιος μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι να χτίσει κανείς ένα τέτοιο σώμα.

«Σε αυτό τον διαγωνισμό πρέπει οι αθλητές να συνδυάζουν την εξωτερική εμφάνιση -γι' αυτό και είχαμε εμφανίσεις και με ρούχα-, αλλά και το πολύ καλά γραμμωμένο σώμα. Φέτος συμμετείχαν αρκετοί αθλητές από πολλές χώρες και φαινόταν από την αρχή πως η Ελλάδα θα ήταν ανάμεσα στα φαβορί, το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, το περίμενα ότι θα πήγαινα καλά, αλλά η πρώτη θέση ήταν τελικά ένα πολύ μεγάλο δώρο για μένα και τη μετέπειτα πορεία μου, το παράδοξο είναι ότι τον προηγούμενο μήνα στους αντίστοιχους πανελλήνιους αγώνες είχα κερδίσει την τέταρτη θέση, αν και πίστευα πως άξιζα την πρωτιά. Τότε ήμουν οριακά στο να τα παρατήσω, είχα εκνευριστεί πάρα πολύ, αλλά, ευτυχώς, κάτι με κράτησε για να δώσω άλλη μία ευκαιρία στον εαυτό μου. Τελικά, οι διεθνείς κριτές, αξιοκρατικά, με δικαίωσαν και ουσιαστικά επιβράβευσαν το πείσμα μου και τις σκληρές προσπάθειες που έκανα το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να καταφέρω να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα μου σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες. Σκέψου πως ήμουνα ο μόνος που δεν είχα δικό μου προπονητή στην Ιταλία ή κάποια ομάδα ειδικών να με συνοδεύει, ενώ ακόμη και τη διατροφή μου την οργάνωνα μόνος μου» είπε στο Πρώτο Θέμα.

Ο Ζώης Μπάλλας, εξήγησε ακόμη το λόγο που δεν έχει κάνει body building, παρά την εξαιρετικά καλή του φυσική κατάσταση.

«Ποτέ δεν θέλησα να κάνω Bodybuilding γιατί θεωρώ ότι σου χαλάει τη συμμετρία στο σώμα για κάποιους μάλιστα όλο αυτό γίνεται και αντιαισθητικό. Γι' αυτό προτίμησα το fitness που συνδυάζει το μόντελινγκ με τη γυμναστική και ένα καλλίγραμμο κορμί, χωρίς το αποτέλεσμα να γίνεται υπερβολικό. Αφότου σταμάτησα το μπάσκετ, Ξεκίνησα να κάνω μόντελινγκ για κάποια περίοδο, ενώ συνεργάστηκα με τους περισσότερους Έλληνες σχεδιαστές. Ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για μένα, αλλά ο δικοί μου στόχος ήταν πάντα ο αθλητισμός.

Μίλησε ακόμη για τις εμπειρίες του στο μόντελινγκ:

Στο μόντελινγκ συνάντησα πολύ σωστούς ανθρώπους, αλλά και "περίεργους", έζησα καλές εμπειρίες, αλλά και δύσκολες. Πήρα τίτλο στο Manhunt το 2012, το όνομα μου είχε ξεκινήσει να ακούγεται, αλλά επειδή γενικά είμαι πολύ χαμηλών τόνων αισθάνθηκα, έπειτα από δύο χρόνια, ότι δεν μου ταίριαζε αυτό το περιβάλλον. Τότε αφοσιώθηκα απόλυτα στο αγωνιστικό fitness».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η άγνωστη ζωή του George Michael: Οι δωρεές εκατομμυρίων και οι πράξεις που κρατήθηκαν μυστικές

Celebrity Stories 01.04.2026
Πίσω από τη λάμψη της παγκόσμιας καριέρας, μια σιωπηλή ιστορία γενναιοδωρίας που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid Χτες
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της

Νόρα Βαλσάμη: Η εμφάνιση μέσω του γιου της – Η σπάνια φωτό

Tabloid Χτες
Το «αερικό» του ελληνικού σινεμά στα 78 του χρόνια. Τα εκατοντάδες σχόλια αγάπης για τη γυναίκα που υπήρξε το απόλυτο σύμβολο ομορφιάς!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση, εγώ τον διεκδίκησα

Tabloid Χτες
Το μοντέλο αποκάλυψε πώς γνώρισε τον τραγουδιστή και πότε συνειδητοποίησε πως της άρεσε

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Κόλαφος» η πρωτότοκη κόρη του – «Αφησε τη μάνα μου έγκυο μόνη της, με έλεγε μπάστ…δο»

Tabloid Χτες
Την πρωτότοκοη κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία Λαζαρίδη εντόπισε για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη

Κατερίνα Λάσπα: Ποια ηθοποιό από τον «Αγιο Έρωτα» παντρεύεται ο πρώην σύζυγός της

Tabloid Χτες
Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Λάσπα, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός στο πλευρό της ηθοποιού Ηρώς Πεκτέση

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε το Super Κατερίνα συγκινημένη – Τα λόγια της

Tabloid Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου, αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό

Στην κηδεία της Μαρινέλλας η σύζυγος του Καζαντζίδη: «Με προστάτευσε όταν πέθανε ο Στέλιος, ήταν η μάνα όλου του κόσμου»

Tabloid Χτες
H Βάσω Κατσαβού μίλησε με συγκίνηση για τη Μαρινέλλα, υπογραμμίζοντας δεν υπήρξε μόνο κορυφαία καλλιτέχνιδα, αλλά και άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία

Η Κόνι Μεταξά θέλει να αλλάξει το τραγούδι γενεθλίων: Ποιος χ@στηκε να σκορπίζει της γνώσης το φως;

Social Χτες
Δεν έχω δει λιγότερο ενθουσιασμένο άνθρωπο από αυτόν που του τραγουδάνε το «μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά» σχολίασε