E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Έλληνας με το ωραιότερο σώμα στον κόσμο

Πήρε την πρωτιά σε παγκόσμιο διαγωνισμό Fitness

Δημοσίευση 1/9/2016 | 09:12

Ο Έλληνας με το ωραιότερο σώμα στον κόσμο

O Έλληνας Ζώης Μπάλλας, έχει το ωραιότερο σώμα στον κόσμο και επίσημα, καθώς πήρε τον τίτλο του Mr. Universe στους παγκόσμιους αγώνες Fitness που έγιναν στην Ιταλία.

Έχοντας κορμί φέτες και ατελείωτους κοιλιακούς, ο ίδιος μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι να χτίσει κανείς ένα τέτοιο σώμα.

«Σε αυτό τον διαγωνισμό πρέπει οι αθλητές να συνδυάζουν την εξωτερική εμφάνιση -γι' αυτό και είχαμε εμφανίσεις και με ρούχα-, αλλά και το πολύ καλά γραμμωμένο σώμα. Φέτος συμμετείχαν αρκετοί αθλητές από πολλές χώρες και φαινόταν από την αρχή πως η Ελλάδα θα ήταν ανάμεσα στα φαβορί, το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, το περίμενα ότι θα πήγαινα καλά, αλλά η πρώτη θέση ήταν τελικά ένα πολύ μεγάλο δώρο για μένα και τη μετέπειτα πορεία μου, το παράδοξο είναι ότι τον προηγούμενο μήνα στους αντίστοιχους πανελλήνιους αγώνες είχα κερδίσει την τέταρτη θέση, αν και πίστευα πως άξιζα την πρωτιά. Τότε ήμουν οριακά στο να τα παρατήσω, είχα εκνευριστεί πάρα πολύ, αλλά, ευτυχώς, κάτι με κράτησε για να δώσω άλλη μία ευκαιρία στον εαυτό μου. Τελικά, οι διεθνείς κριτές, αξιοκρατικά, με δικαίωσαν και ουσιαστικά επιβράβευσαν το πείσμα μου και τις σκληρές προσπάθειες που έκανα το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να καταφέρω να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα μου σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες. Σκέψου πως ήμουνα ο μόνος που δεν είχα δικό μου προπονητή στην Ιταλία ή κάποια ομάδα ειδικών να με συνοδεύει, ενώ ακόμη και τη διατροφή μου την οργάνωνα μόνος μου» είπε στο Πρώτο Θέμα.

Ο Ζώης Μπάλλας, εξήγησε ακόμη το λόγο που δεν έχει κάνει body building, παρά την εξαιρετικά καλή του φυσική κατάσταση.

«Ποτέ δεν θέλησα να κάνω Bodybuilding γιατί θεωρώ ότι σου χαλάει τη συμμετρία στο σώμα για κάποιους μάλιστα όλο αυτό γίνεται και αντιαισθητικό. Γι' αυτό προτίμησα το fitness που συνδυάζει το μόντελινγκ με τη γυμναστική και ένα καλλίγραμμο κορμί, χωρίς το αποτέλεσμα να γίνεται υπερβολικό. Αφότου σταμάτησα το μπάσκετ, Ξεκίνησα να κάνω μόντελινγκ για κάποια περίοδο, ενώ συνεργάστηκα με τους περισσότερους Έλληνες σχεδιαστές. Ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για μένα, αλλά ο δικοί μου στόχος ήταν πάντα ο αθλητισμός.

Μίλησε ακόμη για τις εμπειρίες του στο μόντελινγκ:

Στο μόντελινγκ συνάντησα πολύ σωστούς ανθρώπους, αλλά και "περίεργους", έζησα καλές εμπειρίες, αλλά και δύσκολες. Πήρα τίτλο στο Manhunt το 2012, το όνομα μου είχε ξεκινήσει να ακούγεται, αλλά επειδή γενικά είμαι πολύ χαμηλών τόνων αισθάνθηκα, έπειτα από δύο χρόνια, ότι δεν μου ταίριαζε αυτό το περιβάλλον. Τότε αφοσιώθηκα απόλυτα στο αγωνιστικό fitness».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Δούλευα δέκα χρόνια και είχα 50 ένσημα»

TV Buzz 02.12.2025
«Υπήρχαν παραγωγοί που μπορούσαν να κολλήσουν μισό ένσημο, ή άλλο ένσημο», δήλωσε η ηθοποιός

Σίσσυ Χρηστίδου για Μαραντίνη: «Είναι εξαιρετικά θυμωμένος μαζί μου»

Tabloid 02.12.2025
«Έκανα τα πάντα για να υπάρχει καλό κλίμα. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη στο επίπεδο της αφέλειας»

Ριάνα: Μοιράζεται αδημοσίευτες φωτογραφίες με μπικίνι από την εγκυμοσύνη της

Social 02.12.2025
Δύο μήνες αφού υποδέχτηκε με τον A$AP Rocky την κόρη τους, Rocky Irish.

Σερένα Γουίλιαμς: Εντυπωσιακή φωτογράφιση για περιοδικό μετά την απώλεια 14 κιλών

Social 02.12.2025
Ανακαλύπτω ξανά τον εαυτό μου, λέει η σούπερ σταρ του τένις και 23 φορές νικήτρια του Grand Slam

Η Σιένα Μίλερ είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί

Tabloid 02.12.2025
Η ηθοποιός θα αποκτήσει δεύτερο παιδί με τον σύντροφό της, Όλι Γκριν

Σοφία Μουτίδου: «Είχα την τύχη να μην είμαι σεξουαλικά ποθητή, το διαχειρίζομαι στον ψυχολόγο μου»

TV Buzz 02.12.2025
«Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έβλεπα χυδαιότητες και κορίτσια να φοβούνται»

Το σκοτεινό περιστατικό που «πάγωσε» την Liz Hurley λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου της

Celebrity Stories 02.12.2025
Ένας άνδρας έξω από το σπίτι της, κατηγορίες για παρενόχληση και μια δίκη που “εξαφανίστηκε” επειδή η Hurley δεν μίλησε ποτέ στο δικαστήριο

Macaulay Culkin: Το παιδί θαύμα του Home Alone που βούλιαξε αλλά ξαναβρήκε το δρόμο του

Celebrity Stories 02.12.2025
Κανείς άλλος δεν έγινε τόσο διάσημος τόσο γρήγορα, δεν χάθηκε τόσο ξαφνικά και δεν επέστρεψε τόσο αθόρυβα αλλά τόσο δυναμικά

Η εξομολόγηση του Νίκου Οικονομόπουλου: «Φτάνω στο μικρόφωνο, τρέμω και δεν βλέπω, έχω σχεδόν τυφλωθεί»

Tabloid Χτες
«Ένιωθα ότι έπρεπε να σταματήσω αλλά το πάλεψα και τελικά το νίκησα»

Συγκλονίζει ο Γιώργος Παράσχος: «Με την σύντροφό μου διαγνωστήκαμε την ίδια περίοδο με καρκίνο»

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την μάχη του με τον καρκίνο και την επιστροφή του θεατρικό σανίδι