Media Shots...άσπρο πάτο!
Μικρά ραδιοφωνικά νέα από όλη την Ελλάδα
Δημοσίευση 25/3/2009 | 00:00


Ο Ρυθμός 94,9 ακολουθεί τον Αντώνη Ρέμο στη μεγάλη Ευρωπαϊκή του περιοδεία και στέλνει τους ακροατές του στο Ντίσελντορφ! Την Τρίτη 31 Μαρτίου ο Αντώνης Ρέμος θα δώσει μία μεγάλη συναυλία στο Φίλιπς Χάλε και ο Ρυθμός 94,9 θα στείλει ένα τυχερό ζευγάρι για ένα διήμερο να απολαύσει από κοντά τον αγαπημένο τους τραγουδιστή και όλα τα έξοδα είναι φυσικά πληρωμένα! Ο διαγωνισμός τρέχει στο πρόγραμμα του σταθμού και μπορείτε ήδη να συμμετάσχετε!
Η Καίτη Γαρμπή επισκέπτεται τη συχνότητα του Ράδιο Γρεβενά και συγκεκριμένα τον Δήμο στο «Μουσικό Κοκτέιλ» την Πέμπτη 26 Μαρτίου! Η τραγουδίστρια θα μιλήσει για τη νέα δισκογραφική της δουλειά και ότι άλλο θέλουν οι ακροατές του ραδιοφώνου. Την Πέμπτη λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι και σε επανάληψη μετά τις 7 το απόγευμα στο Ράδιο Γρεβενά 101,5
Το Κοσμοράδιο 95,1 παρουσιάζει τον Λούκας και τα Κόκκινα Χαλιά LIVE την Κυριακή 5 Απριλίου. Ο μεγάλος νικητής του X Factor Λούκας θα παρουσιάσει και το νέο τραγούδι που του έχει γράψει ο Γιώργος Θεοφάνους την Κυριακή 5 Απριλίου στη Ρέμβη, στη Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης.
Ο Orange 93.2 σε συνεργασία με το HOTEL BELLE HELENE, στην παραλία Βαθύ του Γυθείου Λακωνίας, στέλνουν 2 τυχερά ζευγάρια την περίοδο του Πάσχα στο ξενοδοχείο για να απολαύσουν χαλαρωτικές διακοπές μακριά από την ένταση της καθημερινότητας. Ο διαγωνισμός είναι με sms και μπορείτε να πληροφορηθείτε τη διαδικασία μέσα από το ραδιοσταθμό.
13 χρόνια μας ταξιδεύει στα πιο μελωδικά ΛΑΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 Radio 97,2. Ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Γιάννης Ευθυμίου, γιόρτασε κι αυτά τα γενέθλια παρέα με συναδέλφους, φίλους και πολλούς πιστούς ακροατές του, στο κέντρο «Νότες». Όπως κάθε χρόνο, το κεφάτο birthday party μεταδόθηκε ζωντανά από το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Τη live μουσική ανέλαβαν οι καλλιτέχνες Αλέκος Ζαζόπουλος, Έλενα Γκρέκου και Χρήστος Κωσταράς.
Επί 13 χρόνια ο έμπειρος δημοσιογράφος και παραγωγός του ΑΝΤ1 Radio εξερευνά τα ωραιότερα «Λαϊκά Μονοπάτια» της ελληνικής μουσικής κάθε νύχτα, από τις 2 μέχρι τις 5. Η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά στην Ελλάδα, την υπόλοιπη Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία μέσω δορυφόρου και Ιnternet.






