E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Bloxers: Τα μποξεράκια που μπλοκάρουν τη... στuση!

Για να μην έρχεσαι σε αμηχανία

Δημοσίευση 20/7/2016 | 00:15

Bloxers: Τα μποξεράκια που μπλοκάρουν τη... στuση!

Ένα από τα πιο ντροπιαστικά πράγματα που μπορεί να συμβούν σε έναν άντρα είναι να έχει στuση δημοσίως και να μην μπορεί να την κρύψει με κανέναν τρόπο. Ευτυχώς όμως τα Bloxers είναι εδώ για να βοηθήσουν. Εξωτερικά, μοιάζουν με ένα συνηθισμένο μποξεράκι, αυτό που τα ξεχωρίζει όμως είναι η μοναδική τους ικανότητα να "μπλοκάρουν" την στuση.

Οι δημιουργοί αυτού του επαναστατικού προϊόντος στον τομέα των ανδρικών εσωρούχων αυτήν την περίοδο συγκεντρώνουν χρήματα μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα χορηγιών Indiegogo, ώστε να προχωρήσουν στην πραγμάτωση του.

'Όπως λένε, ο βασικός σκοπός τους είναι οι άνδρες να είναι χαρούμενοι σεξουαλικά, συναισθηματικά και ιατρικά. Το νέο τους προϊόν επικεντρώνεται στο να βοηθήσει τους άντρες να μην βιώσουν την άσχημη εμπειρία μιας στήσης που δεν θα έπρεπε να υπάρχει εκείνη τη στιγμή. Είναι κάτι διασκεδαστικό σαν δουλειά, εφευρετικό και σίγουρα έχει καλό σκοπό, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν.

Για την κατασκευή ενός τέτοιου εσωρούχου, οι δημιουργοί χρησιμοποιούν ένα κανονικό βαμβακερό μποξεράκι, το οποίο πλένουν για να είναι πιο μαλακό και στη συνέχεια του προσθέτουν μια "αντανακλαστική ασπίδα", που είναι ένα ελαστικό, υποαλλεργικό ύφασμα στη μια πλευρά του, από το λάστιχο της κοιλιάς μέχρι την άκρη του μπόξερ στο ένα πόδι, καλύπτοντας έτσι εντελώς τον καβάλο και επιτρέποντας στους άντρας να έχουν στuση, χωρίς όμως αυτή να φαίνεται, μετακινώντας ανάλογα το μόριο τους.

Δείτε παρακάτω το διαφημιστικό βίντεο των Bloxers, το οποίο θα σας κάνει σίγουρα να γελάσετε, ενώ θα μάθετε πως η έμπνευση πίσω από αυτήν την ιδέα ήταν ο... Leonardo Da Vinci!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eίπε «ναι» στον πιο πολυσυζητημένο αθλητή του NFL ‑ Μια ιστορία αγάπης σαν ρομαντική κομεντί

Celebrity Stories 05.05.2025
Ρίχνουμε φως στην πιο «χαμηλών τόνων» σχέση που κατέληξε σε viral αρραβώνα με φόντο τα κεριά

Νίκος Ορφανός: Η ανάρτηση για την περιπέτεια της υγείας του ‑ «Βγαίνω νικητής»

Tabloid Χτες
Αν και δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι είναι καλά

Βασίλης Μπισμπίκης: Θα ήθελα να είμαι αναρχικός, αλλά δεν έχω τα κότσια ‑ Είμαι αριστερός

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα πολιτικά του πιστεύω, λέγοντας πως είναι «συστημικός» και ισχυρίστηκε πως δεν αποζητά την αποδοχή του κόσμου

Κώστας Τσουρός για Καινούργιου: «Επιτέλους παντρεύεται ... Θα κάνει αγόρι!»

Tabloid Χτες
Πώς σχολίασαν την πρόταση γάμου στο Παρίσι

Μεγάλη χαρά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Η συγκινητική ανάρτηση

Tabloid Χτες
O Γιάννης Αντετοκούνμπο, έγινε πατέρας για τέταρτη φορά, αφού η σύζυγός του, Μαράια, έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, τα ξημερώματα της Παρασκευής

Δήμητρα Παπαδήμα: «Θυμάμαι τον πατέρα μου να με σημαδεύει με την καραμπίνα ...»

Tabloid Χτες
Το σκεφτόμουν τις προάλλες, είχε γίνει δυο φορές αυτό, δεν το αναγνώρισε ποτέ το επάγγελμά μου»

Έγκυος γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Tabloid Χτες
Πρόκειται να γίνει μητέρα για 2η φορά

Light: «Αν εγώ είμαι μια φορά @@@@@@@ που έκανα το λάθος, εσείς ... »

Tabloid Χτες
Ο Light ζήτησε συγγνώμη δημοσίως για το τραγούδι που προκάλεσε αντιδράσεις

Στα σκαλιά της εκκλησίας η Ευαγγελία Αραβανή

Tabloid Χτες
Την Κυριακή 11 Μαΐου το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ παράλληλα θα τελέσει τη βάφτιση του γιου τους