E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Έλενα Παπαβασιλείου αντικαστάτρια της Γιολάντας Διαμαντή

Τα πάνω-κάτω στο πρωϊνό του Sfera

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 9/2/2012 | 00:00

Η Έλενα Παπαβασιλείου αντικαστάτρια της Γιολάντας Διαμαντή

Ο Βαγγέλης Περρής έχει νέα ραδιοφωνική παρτενέρ! Από εδώ και πέρα στη θέση της Γιολάντας Διαμαντή θα βρίσκεται η Έλενα Παπαβασιλείου, την οποία καλωσόρισαν οι ακροατές της εκπομπής.

Ο Βαγγέλης Περρής μάλιστα έκανε δηλώσεις σε πρωινή εκπομπή για να ξεκαθαρίσει τη θέση του: "Μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα. Προφανώς και μου λείπει η Γιολάντα. Με έναν άνθρωπο που είστε και φίλοι, αν ξαφνικά αλλάξει αυτή η σχέση, δεν μπορώ να κάνω κάτι να επανορθώσω. Νομίζω πως ό,τι μπορούσα το έκανα. Είμαστε μπροστά σε μια φάση η οποία είναι καινούργια και αυτή η καινούργια φάση δεν είναι αυτή που φαίνεται. Έχω αναλάβει κάποιες δεσμεύσεις τις οποίες και θα τηρήσω. Θεωρώ ότι είμαι υποχρεωμένος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζομαι για τη Γιολάντα, ή ότι δεν θα βρω τη Γιολάντα στο επόμενο της ταξίδι. Το οποίο δεν ξέρω πότε θα είναι. Η Γιολάντα παραμένει πάρα πολύ σημαντικός άνθρωπος και επαγγελματικά και προσωπικά. Εγώ βοηθάω την Έλενα. Είμαι ο παλιός ο οποίος έχει έρθει να μάθει τα κόλπα του ραδιοφώνου στην Έλενα".

Η Έλενα Παπαβασιλείου δήλωσε με τη σειρά της: "Χαίρομαι πολύ που έχω τον δάσκαλο Βαγγέλη. Έχω να μάθω πολλά. Περνάμε πολύ όμορφα και είναι ωραία να ξυπνάς δίπλα του".

Όσον αφορά την απόλυση της Γ. Διαμαντή, εκείνη δεν θέλησε να πάρει θέση: "Δεν θα ήθελα να πάρω θέση σε αυτό. Εγώ στεναχωριέμαι, θέλω να είναι καλά, την σέβομαι και την εκτιμώ".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρια Καλύβα: Το δημόσιο «άδειασμα» στον Γιώργο Λιάγκα και η ατάκα που έγινε αμέσως viral

TV Buzz 22.06.2026
Η δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση Κατσαρίδη από το «Πρωινό» και δεν άφησε τον Λιάγκα αναπάντητο.

Σκοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Buongiorno: «Δεν άντεξα να δω το βίντεο, δεν ήθελα να το δω»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Φαίη Σκορδά αρνήθηκε να προβάλει το σοκαριστικό βίντεο στο «Buongiorno», εξομολογούμενη ότι δεν άντεξε να το δει ούτε η ίδια.

Η Κάιλι Τζένερ φοράει μαύρο αθλητικό σετ και απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές ξεκούρασης σε πολυτελές γιοτ

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Στο φόντο διακρίνονται όργανα γυμναστικής, δείχνοντας πως δεν αφήνει την άσκηση ούτε στις διακοπές

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: Αυτό που έκανε ήταν μπούρδα

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο παρουσιαστής απάντησε δημόσια στον Λιάγκα, χαρακτηρίζοντας ως «μπούρδα» τη συμπεριφορά του μετά την τηλεφωνική τους επικοινωνία στο «Πρωινό».

Ανατροπές στον ΑΝΤ1: Η Σία Κοσιώνη έρχεται, ο Νίκος Χατζηνικολάου φεύγει από το κεντρικό δελτίο

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Σία Κοσιώνη ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να κατευθύνεται σε επιτελικό ρόλο;

Τάσος Δούσης: «Κύριε Μητσοτάκη, ο σνομπισμός θα σας ρίξει από την εξουσία – Έρχεται εκλογικό σοκ»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο Τάσος Δούσης πραγματοποίησε μια εκτενή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προκειμένου να σχολιάσει τα τρέχοντα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα

YFSF: Έκανε την κριτική επιτροπή να κλάψει ‑ Η απίστευτη μεταμόρφωση σε Amy Winehouse

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Αφροδίτη Χατζημηνά κέρδισε για τρίτη φορά στο YFSF, με τη μεταμόρφωσή της σε Amy Winehouse να φέρνει δάκρυα στα μάτια της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Έκανε το πιο επίπονο πείραμα του καλοκαιριού για να δείξει τι συμβαίνει χωρίς σωστή αντηλιακή προστασία

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Μέσα στον καύσωνα, ένας YouTuber έβαλε σε δοκιμασία όλα τα SPF και το αποτέλεσμα είναι αποκαλυπτικό

Στην Κεφαλονιά ο Μάικλ Τζόρνταν, διακοπές στο Φισκάρδο με τη σύζυγό του Ιβέτ Πριέτο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ επέλεξε το εμβληματικό εστιατόριο της Τασίας για το γεύμα τους

Καινούργιου: H τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε για τη Γιορτή του Πατέρα

Social Χτες
Η παρουσιάστρια τίμησε τον Παναγιώτη Κουτσουμπή με μια ανάρτηση γεμάτη αγάπη, λίγους μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους.