E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Οι καλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία για το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος

Τέσσερις προορισμοί σε τοπ προσφορές με εκπτώσεις πάνω από 70%!

Δημοσίευση 6/6/2016 | 12:47

Οι καλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία για το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος

Το τριήμερο του Αγίου πνεύματος είναι κοντά και εμείς σας προτείνουμε τούς καλύτερους προορισμούς για χαλαρωτικές αποδράσεις στην Ελλάδα. Τα κριτήρια στη επιλογή είναι η φυσική ομορφιά και η ποικιλία στις επιλογές διασκέδασης και μιας και είναι 3ημερο η σχετικά κοντινή απόσταση από Αθήνα και Θεσσαλονίκη! 

Μια πανέμορφη πόλη με μοναδικά αξιοθέατα, όπως το περίφημο Παλαμήδι, και το Κάστρο στο Μπούρτζι και πολλές επιλογές στην διασκέδαση ανάλογα με την διάθεση και την παρέα! 

Ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις τοπ προσφορές για ξενοδοχεία με εκπτώσεις πάνω από 70% ώστε το 3ημερο να σας κοστίσει λιγότερο! Δείτε όλες τις προσφορές εδώ 
Επίσης σε περίπτωση που σας φαίνονται ακριβά δείτε και εδώ τα φτηνότερα ξενοδοχεία σε όλο το Ναύπλιο (να δίνετε πάντα προσοχή στις αξιολογήσεις των χρηστών, η εμπειρία τούς βοηθάει την δική σας μελλοντική εμπειρία)

Αγκίστρι

Σχεδόν μια ώρα από τον Πειραιά και σε απόσταση αναπνοής από την Αίγινα βρίσκεται το πευκόφυτο αυτό τουριστικό νησί που αποτελεί ιδανικό προορισμό για όποιον θέλει να κάνει μια σύντομη απόδραση από την πρωτεύουσα.
Το Αγκίστρι βρίσκεται στην καρδιά του Σαρωνικού και αποτελεί έναν μικρό παράδεισο κοντά στην Αθήνα με πλούσια βλάστηση και καταγάλανα νερά.
 

Το Πήλιο είναι ένας προορισμός για ολόκληρο τον χρόνο. Πανέμορφο, συνδυάζει τη μαγεία του βουνού με τη γοητεία της θάλασσας με μαγεύτηκα τοπία αλλά και την, φυσικά, την μυθολογική του παράδοση. Οι παραλίες του Πηλίου τόσο από τη μεριά του Αιγαίου Πελάγους όσο και από τη μεριά του Παγασητικού, φημίζονται για τα καταγάλανα και καθαρά νερά τους, υπάρχουν παραλίες για όλα τα γούστα: ήσυχες ή κοσμικές, οργανωμένες ή μη, με αμμουδιά ή βότσαλο. 


Οι επιλογές σε ξενοδοχεία είναι πολλές για αυτό και εμείς βρήκαμε όλες τις τοπ προσφορές για ξενοδοχεία με εκπτώσεις στο Πήλιο!
Και φυσικά σε περίπτωση που σας φαίνονται ακριβά μπορείτε να διαλέξετε εσείς από την λίστα μας με τα ποιο φτηνά ξενοδοχεία στην περιοχή! 

Η ιδανική επιλογή για κοντινή απόδραση σε νησί από την Θεσσαλονίκη!  Μέσα σε μια ατμόσφαιρα ξενοιασιάς και χαλάρωσης, σε ένα τόπο που δεν έχει "διαβρωθεί" ακόμη από το μαζικό τουρισμό, η Θάσος είναι μια  ευκαιρία για ένα πραγματικά μοναδικό τριήμερο! Οι πιο ξακουστές παραλίες της Θάσου είναι ο Παράδεισος, η Χρυσή αμμουδιά και η Σαλιάρα και θεωρούνται από τις πιο όμορφες στην Βορεία Ελλάδα!
Ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις τοπ προσφορές για ξενοδοχεία με εκπτώσεις πάνω από 70% ώστε το 3ημερο να σας κοστίσει λιγότερο!
 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξάμηνο AI course για marketers λανσάρει η Sherpa Society

Εκπαίδευση 26.04.2024
Με εισηγητή τον Vincent Sider, AI Lead Course Director στο Chartered Institute of Marketing

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life 24.04.2024
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ 24.04.2024
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech 24.04.2024
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΑΝΤ1+ και το Red Bull

Better life 22.04.2024
Ζήσε από κοντά την εμπειρία της Formula 1! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Grand Prix της Αυστρίας!