ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σερβία: Το ντέρμπι του μίσους Ερυθρός Αστέρας ‑ Παρτίζαν βάφτηκε πάλι με αίμα

Μετέτρεψαν το γήπεδο σε πεδίο μάχης

 
Δημοσίευση 17/4/2016 | 10:56
Σερβία: Το ντέρμπι του μίσους Ερυθρός Αστέρας ‑ Παρτίζαν βάφτηκε πάλι με αίμα

Το ‘κλάσικο’ του Σερβικού πρωταθλήματος για μία ακόμη χρονιά ελάχιστα απασχόλησε για τα όσα συνέβησαν εντός αγωνιστικού χώρου, αφού αυτά που συνέβησαν στις κερκίδες του ‘Μαρακανά’ έκλεψαν την παράσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχθηκε την Παρτίζαν, όμως οι πρωταγωνιστές δεν ήταν οι παίκτες των δύο ομάδων, αλλά οι ‘Ντέλιγιε’ (οι οργανωμένοι του Αστέρα) και οι ‘Γκρόμπάρι’ (οι οργανωμένοι της Παρτίζαν).

Η ένταση υπήρχε από νωρίς καθώς δύο άτομα μαχαιρώθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου περίπου μισή ώρα πριν την σέντρα και η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.

Η ένταση μεταφέρθηκε και στο γήπεδο, όπου στην ανάπαυλα οι οπαδοί του Αστέρα συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις για να εμπλακούν λίγο αργότερα και οι οπαδοί των φιλοξενούμενων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1 με τις δύο ομάδες να τελειώνουν τον αγώνα με 10 παίκτες.
Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 85’ με τον Σίκιμιτς, αλλά στο 90’ ο Έβερτον ισοφάρισε για την Παρτίζαν.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ