ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάτρα: Μητέρα κατέψυξε το νεκρό έμβρυό της και το μετέφερε άψυχο στο σπίτι της

Η γυναίκα μέχρι και χθες είχε το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα στην κατάψυξη του ψυγείου της

 
Δημοσίευση 14/4/2016 | 09:46

Πάτρα: Μητέρα κατέψυξε το νεκρό έμβρυό της και το μετέφερε άψυχο στο σπίτι της

Συγκλονίζει η ιστορία που εκτυλίχθηκε πριν λίγες μέρες στην Πάτρα. Μητέρα απέβαλε στο πρώην 409 Νοσοκομείο της Πάτρας, πήρε το παιδί και το κατέψυξε άψυχο στο σπίτι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περιστατικό συνέβη πριν 2 εβδομάδες στην γυναικολογική κλινική. Η γυναίκα μέχρι και χθες είχε το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα στην κατάψυξη του ψυγείου της. Η μητέρα, σύμφωνα με το patrastimes.gr εξομολογήθηκε την πράξη της στην κοινωνική λειτουργό του Νοσοκομείου και εκείνη ενημέρωσε την διοίκηση.

Όπως είπε η μητέρα που αντιμετωπίζει ψυχιατρικό πρόβλημα, είχε συνδεθεί με το έμβρυο και δεν μπορούσε να το αποχωριστεί. Με την παρέμβαση ψυχολόγου η μητέρα πείστηκε να θάψει το έμβρυο. Δυστυχώς το Νοσοκομείο δεν είχε πράξει τα δέοντα, δεν είχε συνταχθεί πιστοποιητικό θανάτου κι έτσι χρειάστηκε η παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη Υγείας Αντώνη Χαροκόπου για να γίνει η ταφή.

Το δράμα όμως για την μητέρα συνεχίζεται. Επισκεπτόμενη άλλο γυναικολόγο διαπιστώθηκε πως κατά την αφαίρεση του νεκρού εμβρύου, δεν αντιμετωπίστηκε επαρκώς το περιστατικό. Η γυναίκα έχει υπολείμματα και κινδυνεύει η ζωή της. Έτσι θα υποβληθεί σε εκ νέου επέμβαση. Η γυναίκα έχει άλλα πέντε παιδιά 5 - 12 ετών.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ