E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Μαυρίδης: «Έκανα λάθος για το World Party και πρέπει να το διορθώσω»

Η μακροσκελής ανάρτησή του στο Facebook

Δημοσίευση 13/4/2016 | 13:39

Γιώργος Μαυρίδης: «Έκανα λάθος για το World Party και πρέπει να το διορθώσω»

Με ένα μακροσκελές κείμενο που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Γιώργος Μαυριδής απαντά για όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το γεγονός ότι θα σταματήσει ο ίδιος το World Party.

Σε συνέντευξή του στο Join Us είχε πει: «Εγώ του χρόνου δεν ξανακάνω World Party. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια δουλειά, μην είμαστε αχάριστοι, αλλά καλώς ή κακώς δεν μπορώ. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ!», ενώ αντίστοιχες ήταν και οι δηλώσεις του στο Down Town. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια αναδίπλωση και στροφή 180 μοιρών με επίθεση στο περιοδικό και την εκπομπή.

Προφανώς, ο ιδιαίτερα συμπαθής Γιώργος Μαυρίδης, λόγω μικρής τηλεοπτικής εμπειρίας δεν αντιλήφθηκε τον αντίκτυπο που θα είχαν οι δηλώσεις του, οι οποίες έφεραν σε δύσκολη θέση το κανάλι και τους συνεργάτες του.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έγραψε στο facebook:

«Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να πω δύο λόγια επειδή τα πράγματα έχουν ξεφύγει λίγο τις τελευταίες μέρες και ο καθένας βγάζει τα δικα του συμπεράσματα.

Όχι άδικα μάλλον αφού ευθυνομαι εγω για αυτο,εκανα ενα λάθος και πρέπει να το διορθώσω.Έχουμε και λέμε, πριν 10 μέρες εδωσα μια συνέντευξη σε ενα κανάλι και ένα περιοδικό που ήθελε να ασχοληθεί με τον Γιώργο Μαυριδη σαν προσωπικότητα και οχι τον παρουσιαστή με το μαλλί πιστολάκι.

Εκανα την συνέντευξη και απο τις 20 απαντήσεις που εδωσα οπως το προσφυγικό, σύμφωνο συμβίωσης, θρησκεία, πρωθυπουργό,πολιτική δημοψήφισμα, παιδικα χρόνια,και τατουαζ, υπήρχε μια ερώτηση που έλεγε αν θα ξακανω του χρόνου world party και αν οχι τι σκέφτομαι να κάνω μετα. Από όλες αυτές τις απαντήσεις που εδωσα, έπαιξε περισσότερο αυτή που θα πουλούσε περισσότερο. Δηλαδή οτι δεν θα ξανακανω το world party.. Και όχι μόνο αυτό, αλλα ότι τελειώνει κιόλας.. Με λιγα λόγια απάντησα με ειλικρίνεια σε μια ερώτηση που έκρυβε μια μεγάλη παγίδα και δεν την ειδα, δεν την ειδα γιατί ειμαι αφελής και κουτος.

Προφανώς οταν απαντάς σε 10 τόσο σοβαρα θέματα δεν εχεις στο μυαλο σου οτι θα μπει το μοναδικό πράγμα που δεν σκέφτεσαι εκείνη την στιγμή. Η συνέντευξη που εδωσα και ειχε μεσα ολα τα σοβαρα προβλήματα μιας κοινωνίας και ήθελα να εκφράσω την άποψή μου έγινε μια κουτσομπολιστικη κλαψομουν... συζήτηση που επαναλαμβάνα τα ίδια πράγματα.

Λοιπόν κάπου εδώ το κλείνω και δεν θα δωσω αλλη έκταση, δεν θα μιλήσω παραπάνω για την συμπεριφορά του συγκεκριμένου ομίλου προς το πρόσωπο μου και θα συνεχίσω παρακάτω. Έτσι και αλλιώς εγω φταίω οχι εσείς,εσείς απλα κανατε αυτό που ξερετε καλύτερα.

Κλείνοντας εχω να πω το εξής. Το world party είναι μια ιδέα του Σάκη που απο την πρώτη μέρα βαλαμε στοχο και δώσαμε τις ζωές μας και οι δυο ολοκληρωτικά για να πετύχει. Σ αυτή την εκπομπη ξεκινήσαμε με μηδεν λεφτά και είτε σου αρέσει ειτε οχι αυτο το προϊόν είναι απο τα πιο πετυχημένα στην Ελληνική τηλεόραση και μάλιστα σε μια εποχή πολυ άσχημη. Για αυτό ευθυνομαστε ολοι μαζι, ειναι μια δουλειά πολλών ανθρώπων και οχι μόνο των 2 παρουσιαστων. Ειναι μια συλλογική προσπάθεια απο ανθρώπους που ηταν ερασιτέχνες και έγιναν επαγγελματίες. Το αν δεν θελω εγω να ειμαι του χρόνου και θέλει η ομάδα να συνεχίσει θα το κάνει για το συμφέρον της ομάδας και οχι του ενός.

Μέχρι να σκεφτούμε τι θα κάνουμε για του χρονου,έχουμε δρόμο ακομα, παίζουμε καθε Τετάρτη για 13 επεισόδια ακομα, είμαστε στην Παπουα Νεα Γουινεα για γυρίσματα και καθε λιγο με τρολαρουν οι αλλοι 3,δεν μου ανοίγουν την πορτα, δεν μου παραγγελνουν φαγητό και με κοροϊδεύουν οτι θα λείπω του χρονου. Ανεβάζουν φωτογραφίες που λειπω εγώ και μου κάνουν χαβαλέ. Οπότε απο οτι καταλαβαινετε δεν αλλαξε τίποτα. Λοιπόν ας βάλουμε ενα τέλος σας παρακαλώ σ αυτο το γελοίο θέμα γιατι εχει κουρασει.

Ο κόσμος εχει σοβαρα προβλήματα και νομίζω ότι το να του σπαμαρεις καθημερινά την ζωή, με το αν κουραστηκε ο ταδε παρουσιαστής να ταξιδεύει, ενώ αυτός δεν έχει λεφτά να πάει μέχρι το χωριό του για Πάσχα, νομίζω ότι μόνο αηδία προκαλεί. Τέλος η φωτογραφία που ανέβασα προχθές ειχε ως αποδέκτη το κανάλι γιατί αθελα μου δημιούργησα πρόβλημα. Προφανώς η ειλικρίνεια μου υπέρισχύει από την διπλωματια μου. Συγγνώμη αν στεναχωρεσα κάποιους το εκανα αθελα μου.

Γιώργος Μαυρίδης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Το στοματικό σeξ μου προκάλεσε καρκίνο»: Ο Μάικλ Ντάγκλας αποκαλύπτει πώς έμαθε για την ασθένεια

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός διαγνώστηκε τον Αύγουστο του 2010, μετά από μήνες ενόχλησης στο στόμα

Η Ιωάννα Τούνη έβγαλε έρπη, λίγο πριν φύγει για Ίμπιζα: «Με φάγατε μωρέ»

Tabloid Χτες
Παρόλα αυτά θα πάει το ταξίδι που οργάνωσε για τα γενέθλιά της

Τρόμος στην αυλή: Γυναίκα παρακολουθεί τον απόλυτο εφιάλτη από την κάμερα στην πόρτα της

Παράξενα Χτες
Το τελευταίο πράγμα που περίμενε να δει μια γυναίκα καθώς επανεξέταζε το υλικό της κάμερας ασφαλείας στην είσοδο του σπιτιού της ήταν… μια αρκούδα να πολιορκεί το κοτέτσι της

H σeξι ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη από τις διακοπές της

Social Χτες
Δείτε τα στιγμιότυπα που ανάρτησε στο Instagram από την επίσκεψή της στο νησί Ατοκος

Ζούμε από τύχη: Ο Ευτύχης Μπλέτσας πιάστηκε από κολώνα φωτισμού και αυτή έπεσε

Tabloid Χτες
Ένα ατύχημα συνέβη στον Ευτύχη Μπλέτσα στον Εύοσμο, κατά την διάρκεια της ταξιδιωτικής του εκπομπής

Αρίνα Σαμπαλένκα: Η τόπλeς φωτογραφία της που «έριξε» το Ιnstgram

Social Προχτές
Η Νο 1 σταρ του τένις στον κόσμο, Αρίνα Σαμπαλένκα προκάλεσε «σεισμό» στο Instagram μετά την τελευταία της ανάρτηση

Πως είναι σήμερα ο Ρον Μος από το «Τόλμη και Γοητεία»

Tabloid Προχτές
Δείτε τη δημοσίευση που έκανε ο «Ριτζ Φόρεστερ» της διάσημης σαπουνόπερας «Τόλμη και Γοητεία»

Η Ιωάννα Μαλέσκου «κάρφωσε» ανοιχτά Φαίη Σκορδά

TV Buzz Προχτές
ΣΚΑΪ: «Ήταν τώρα νούμερα αυτά που έκανε;»

Πέθανε ο πρώην άντρας της Κέλι Κλάρκσον, Μπράντον Μπλάκστοκ στα 48 του από καρκίνο

Tabloid Προχτές
Η τραγουδίστρια ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της για να είναι δίπλα στα παιδιά τους

Αισχροκέρδεια στο φουλ: Του χρέωσαν το έξτρα πιπέρι στην πίτσα!

Παράξενα Προχτές
Μια σαφώς... πικάντικη απόδειξη δόθηκε σε έναν πελάτη σε μια πιτσαρία στο κέντρο του Μπάρι.