E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι τόπλες παρουσιάστριες ειδήσεων της γειτονικής χώρας

Ένα κανάλι στην Αλβανία επιστρατεύει τα μεγάλα μέσα

Δημοσίευση 1/3/2016 | 11:28

Οι τόπλες παρουσιάστριες ειδήσεων της γειτονικής χώρας

Την κυριολεκτική έννοια της γυμνής αλήθειας αποφάσισε να επιστρατεύσει ένα κανάλι στην Αλβανία, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό.

Ετσι, οι παρουσιάστριες ειδήσεων είναι τόπλες. Φορούν ανοιχτά σακάκια και τίποτα κάτω από αυτά, είναι νεαρής ηλικίας και όμορφες. Αυτές έχουν αναλάβει να παρουσιάζουν τις ειδήσεις στο Zjarr TV. Από πέρυσι, όταν και πρωτοεμφανίστηκε το κανάλι, ολοένα κερδίζει έδαφος στην τηλεθέαση, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.

«Στην Αλβανία, όπου οι ειδήσεις χειραγωγούνται από τις πολιτικές δυνάμεις, το κοινό ήθελε ένα μέσο που θα παρουσίαζε τις πληροφορίες όπως είναι, γυμνές», εξηγεί ο Ισμέτ Ντρίστι στο AFP. «Δεν πουλάμε σεξ. Αναπαράγουμε τις ειδήσεις όπως είναι. Πρόκειται για κάτι συμβολικό, αλλά ταυτόχρονα φέρνει και δημοσιότητα», παραδέχθηκε ο ιδιοκτήτης του καναλιού, ο οποίος σχεδιάζει να εισάγει και δελτία ειδήσεων στα αγγλικά και τα γαλλικά, με το ίδιο μοντέλο της γυμνής αλήθειας.

Η Γκρέτα Χοξχάι, μία από τις τόπλες παρουσιάστριες των ειδήσεων, παραδέχεται ότι αυτό βοήθησε την καριέρα της. «Δούλεψα σκληρά για πέντε χρόνια στην τοπική τηλεόραση και κανείς δεν με πρόσεξε», εξομολογείται η 24χρονη. «Δεν μετανιώνω. Μέσα σε τρεις μήνες έγινα σταρ», προσθέτει.

Βέβαια, φροντίζει να ξεκαθαρίσει ότι στην καθημερινή ζωή της ντύνεται όπως και όλες οι άλλες συνομήλικές της. Το ημίγυμνο στιλ είναι μόνο για την τηλεόραση, διευκρινίζει η 24χρονη που σπουδάζει νομικά και ψυχολογία.

Πάντως, το ανοιχτό σακάκι, χωρίς να φορά τίποτα από κάτω, πέρα από φήμη της έφερε και προτάσεις. Ηδη της έχουν ζητήσει να πάει στο Σίδνεϊ, για ένα νέο τηλεοπτικό κανάλι της Αυστραλίας, με απολαβές 3.280 ευρώ την εβδομάδα, αρκεί να συνεχίζει να παρουσιάζει τις ειδήσεις τόπλες. Δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα δεχθεί την πρόταση.

Πριν από εκείνη, στην ίδια θέση ήταν η Ενκι Μπρακάι. Η 21χρονη φοιτήτρια και τα γυμνά της δελτία ειδήσεων έγιναν viral στα Βαλκάνια, ενώ με αυτά ασχολήθηκαν και τα διεθνή ΜΜΕ. Επίσημα, αποχώρησε από το σταθμό γιατί δεν την ικανοποιούσε ο μισθός της. Ομως, σύμφωνα με συναδέλφους της, το έκανε επειδή έκλεισε δουλειά ως μοντέλο σε περιοδικό μόδας.

Το Zjarr TV δεν είναι το μοναδικό τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο οι παρουσιάστριες δεν φορούν όλα τους τα ρούχα. Στη Βενεζουέλα για παράδειγμα, η παρουσιάστρια σε διαδικτυακό κανάλι γδύθηκε πέρυσι για να πανηγυρίσει την επιτυχία της χώρας της στο Κόπα Αμέρικα. Ομως, στην Αλβανία- μία χώρα με κατά κύριο λόγο μουσουλμανικό πληθυσμό- η κατάσταση είναι διαφορετική, καθώς υπάρχουν αντιδράσεις στα social media.

Κάποιοι το χαρακτηρίζουν εξωφρενικό, άλλοι απαράδεκτο ή αηδιαστικά σεξιστικό. Αντιδράσεις όμως υπάρχουν και από φεμινιστικές οργανώσεις ή δημοσιογραφικές ενώσεις. Η Χοξχάι δηλώνει ότι δεν την επηρεάζουν τέτοιες αντιδράσεις. «Είχα το κουράγιο να το κάνω και τώρα είμαι σταρ», επιμένει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του Diddy: Ζητάει «έλεος» από τον δικαστή

Tabloid Χτες
Οι εισαγγελείς ζητούν ποινή άνω των 11 ετών για τις καταδίκες που αφορούν «μεταφορά ανθρώπων με σκοπό την πορνεία».

Χαμός στο Καλλιμάρμαρο με τον Robbie Williams – Χιλιάδες κόσμου τραγούδησε μαζί του

Tabloid Χτες
Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο στάδιο με ζιπ κιλότ, ροζ καπέλο, αλλά και παντόφλες

Από τον μεγάλο έρωτα των ’80s μέχρι τη φροντίδα στην ασθένειά του – μια αγάπη που ξεπέρασε τα πάντα

Celebrity Stories Χτες
Όταν δύο ψυχές ενώνονται, δεν τις χωρίζει ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση…