E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έναρξη συνεργασίας FCA Greece με Βελμάρ

Δημοσίευση 29/2/2016 | 18:33

Έναρξη συνεργασίας FCA Greece με Βελμάρ

Η FCA Greece καλωσορίζει την εταιρεία Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), μέλος του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, ως νέο σημείο επαφής και γνωριμίας των καταναλωτών με τις μάρκες του Ομίλου FCA.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της Bέλμαρ για τα οχήματα της FCAG θα βρίσκονται στην Ν. Ερυθραία. Με την είσοδο και της Βέλμαρ στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της FCAG επιδιώκουμε την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών που επιθυμούν να διαπιστώσουν από κοντά τις μοναδικές προτάσεις αυτοκίνησης που εκφράζουν οι μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional. Παράλληλα, θα παρέχονται υπηρεσίες πωλήσεως ανταλλακτικών καθώς και συνεργείου (after sales) για τις αντίστοιχες μάρκες.

Η συνεργασία με τη Βελμάρ εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δικτύου εξουσιοδοτημένων διανομέων της FCAG, καλύπτοντας τις ανάγκες των Ελλήνων οδηγών και προσφέροντας αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης και ασφάλειας, μοναδικής αισθητικής, οικονομικής οδήγησης με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπεμπόμενων ρύπων, καθώς και προνομιακές after sales υπηρεσίες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FCAG, κ. Paulo Carelli ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Όμιλος FCA συνεχίζει και ενισχύει την παρουσία του στην Ελλάδα μέσω του υψηλού επιπέδου δικτύου διανομέων του. Η συνεργασία με την Βελμάρ είναι άλλο ένα σημαντικό βήμα στο σχέδιό μας να προσφέρουμε σταθερά στους πελάτες το καλύτερο δυνατόν εύρος υπηρεσιών και λύσεων, συνδυαστικά με μια μοναδική γκάμα μοντέλων. Κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το ολοκαίνουργιο Fiat Tipo, καθώς και με τη διευρυμένη οικογένεια των πιο εμβληματικών μοντέλων της Fiat: το νέο 500, το μεγαλύτερο 500L χωρητικότητας 7 ατόμων, αλλά και το πρόσφατα λανσαρισμένο 500X, για όσους αγαπούν το off-road στυλ και την 4x4 εμπειρία. Επιπλέον, για αυτούς που αναζητούν το ξεχωριστό σε επίπεδο σχεδιασμού και επιδόσεων, η Alfa Romeo και η Abarth δημιουργούν μοντέλα που ανατρέπουν τους κανόνες και εδραιώνουν τάσεις. Για εκείνους, πάλι, που το αυτοκίνητο είναι αναπόσπαστο εργαλείο της επαγγελματικής καθημερινότητάς τους, η μοναδική αξιοπιστία και ποιότητα της σειράς Fiat Professional έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτητικές επαγγελματικές ανάγκες με απόλυτη επιτυχία. Συνδυάζοντας το ισχυρό δίκτυο με τις εντυπωσιακές νέες προτάσεις και τις αξιόπιστες after sales υπηρεσίες εξασφαλίζουμε ότι το 2016 θα είναι χρονιά επιπλέον ανάπτυξης για την FCAG στην Ελληνική αγορά, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της να επενδύει στην Ελλάδα, όπως πράττει τα τελευταία 20 χρόνια.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Βελμάρ, κ. Γιώργος Βασιλάκης δήλωσε : «Σε μία εποχή που ο κλάδος συρρικνώνεται, η Βελμάρ αυξάνει με σταθερά βήματα την παρουσία της στην λιανική προσθέτοντας νέα σημεία και νέες μάρκες. Δημιουργούμε οικονομίες κλίμακας που μας μειώνουν σημαντικά το κόστος ανά μονάδα και μας επιτρέπουν να προσφέρουμε οικονομικότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Σε μία εταιρία που απευθύνεται κυρίως σε αστικό κοινό δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι Fiat, Alfa Romeo και Abarth. Η μόδα και το καλό γούστο είναι τρόπος ζωής για τους πολίτες μίας μεγαλούπολης όπως η Αθήνα και λίγοι μπορούν να συνδυάσουν τόσο καλά αυτές τις αρετές και μάλιστα χωρίς συμβιβασμούς, όπως οι φίλοι μας οι Ιταλοί.»

Σχετικά με την FCAG:
Ο όμιλος FCA, η έβδομη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως, σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει επιβατικά και ελαφριά επαγγελματικά οχήματα, καθώς και εξαρτήματα και συστήματα παραγωγής, σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα η FCA Greece A.E., απόλυτα ελεγχωμένη θυγατρική του ομίλου, εκπροσωπεί τις ιταλικές μάρκες: Fiat, Alfa Romeo και Abarth, αλλά και τη Fiat Professional. Επίσης, δραστηριοποιείται στο χώρο της μακροχρόνιας εκμίσθωσης αυτοκινήτων για τα επιβατηγά οχήματα ενώ επίσης φροντίζει να παρέχει ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα στους καταναλωτές για επιβατηγά και επαγγελματικά αυτοκίνητα με την συνεργασία των FCA Capital και FCA Bank.

Σχετικά με τη Βελμάρ :
Η εταιρία Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα και υπηρετεί με απόλυτο σεβασμό τις ανάγκες των πελατών στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 37 χρόνια. Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η πώληση επιβατικών & επαγγελματικών αυτοκινήτων (καινούργιων και μεταχειρισμένων) και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών after sales (σέρβις, ανταλλακτικά, φανοποιείο) καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σύγχρονου αγοραστή αυτοκινήτου, μέσα από 32 συνολικά σημεία πώλησης (εκθέσεις και συνεργεία), στην Αθήνα & στην Κρήτη. Στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Βελμάρ συγκαταλέγεται και το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων, STOCK CENTER.


Νέα Ερυθραία: 18ο χλμ Ε.Ο.Αθηνών-Λαμίας, Γέφυρα Βαρυμπόμπης,
Τηλ.21110 63000

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στις τουαλέτες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις

Καλαμάτα: Ανήλικοι οδηγοί πατινιού παρέσυραν γυναίκα ‑ Εξαφανίστηκαν και προσπάθησαν να το κρύψουν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές

Έκλεισε σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω... ψύλλων

Ελλάδα Χτες
Οι γονείς είναι ανήσυχοι ενώ έχει ενημερωθεί η αντιδημαρχία Παιδείας η οποία πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους.

Χαλκιδική: Αιμόφυρτος στο οδόστρωμα 12χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι λέει ο παππούς για το διαμέρισμα «τρώγλη» στους Αγίους Αναργύρους

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Δεν ήταν κακοποιημένα τα παιδιά»

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα με «μαϊμού» φάρμακα – Δρούσε μέσω εκατοντάδων ιστοσελίδων

Κόσμος Χτες
Συμμετοχή του «ελληνικού FBI» σε έρευνες της Europol και της Eurojust σε έξι χώρες

Αυστηρά μέτρα για πατίνια και γουρούνες – Παρέμβαση Χρυσοχοΐδη για οδική ασφάλεια

Ελλάδα Χτες
Νέος σχεδιασμός για κυκλοφορία, έλεγχοι στην Αθήνα και μηδενική ανοχή στα τροχαία

Τραγωδία στην Μπανγκόκ: Τρένο εμβόλισε λεωφορείο

Κόσμος Χτες
Τουλάχιστον οκτώ νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή σε ποντιακό γλέντι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στα πλάνα φαίνεται το γλέντι να μετατρέπεται σε ρινγκ με άνδρες να εκτοξεύουν πλαστικές καρέκλες και να επιτίθενται με μπουνιές και κλωτσιές

Πάτρα: Δύο την χτυπούσαν, μία «τραβούσε» βίντεο ‑ Αγρια επίθεση σε 13χρονη από συμμαθήτριές της

Ελλάδα Χτες
Οι δύο από τις ανήλικες συνελήφθησαν, ενώ η τρίτη αναζητείται

Γιόζεφ Μένγκελε: Ανοίγουν μετά από δεκαετίες μυστικά αρχεία για τον ναζί σαδιστή γιατρό του Αουσβιτς

Κόσμος Χτες
Ο αποκαλούμενος «Αγγελος του Θανάτου» του διαβόητου στρατοπέδου συγκέντρωσης μπορεί να βρέθηκε κρυφά στην Ελβετία μετά τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο - Δεν συνελήφθη ποτέ και η ζωή του μετά τον πόλεμο καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου