E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έναρξη συνεργασίας FCA Greece με Βελμάρ

Δημοσίευση 29/2/2016 | 18:33

Έναρξη συνεργασίας FCA Greece με Βελμάρ

Η FCA Greece καλωσορίζει την εταιρεία Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), μέλος του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, ως νέο σημείο επαφής και γνωριμίας των καταναλωτών με τις μάρκες του Ομίλου FCA.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της Bέλμαρ για τα οχήματα της FCAG θα βρίσκονται στην Ν. Ερυθραία. Με την είσοδο και της Βέλμαρ στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της FCAG επιδιώκουμε την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών που επιθυμούν να διαπιστώσουν από κοντά τις μοναδικές προτάσεις αυτοκίνησης που εκφράζουν οι μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional. Παράλληλα, θα παρέχονται υπηρεσίες πωλήσεως ανταλλακτικών καθώς και συνεργείου (after sales) για τις αντίστοιχες μάρκες.

Η συνεργασία με τη Βελμάρ εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δικτύου εξουσιοδοτημένων διανομέων της FCAG, καλύπτοντας τις ανάγκες των Ελλήνων οδηγών και προσφέροντας αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης και ασφάλειας, μοναδικής αισθητικής, οικονομικής οδήγησης με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπεμπόμενων ρύπων, καθώς και προνομιακές after sales υπηρεσίες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FCAG, κ. Paulo Carelli ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Όμιλος FCA συνεχίζει και ενισχύει την παρουσία του στην Ελλάδα μέσω του υψηλού επιπέδου δικτύου διανομέων του. Η συνεργασία με την Βελμάρ είναι άλλο ένα σημαντικό βήμα στο σχέδιό μας να προσφέρουμε σταθερά στους πελάτες το καλύτερο δυνατόν εύρος υπηρεσιών και λύσεων, συνδυαστικά με μια μοναδική γκάμα μοντέλων. Κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το ολοκαίνουργιο Fiat Tipo, καθώς και με τη διευρυμένη οικογένεια των πιο εμβληματικών μοντέλων της Fiat: το νέο 500, το μεγαλύτερο 500L χωρητικότητας 7 ατόμων, αλλά και το πρόσφατα λανσαρισμένο 500X, για όσους αγαπούν το off-road στυλ και την 4x4 εμπειρία. Επιπλέον, για αυτούς που αναζητούν το ξεχωριστό σε επίπεδο σχεδιασμού και επιδόσεων, η Alfa Romeo και η Abarth δημιουργούν μοντέλα που ανατρέπουν τους κανόνες και εδραιώνουν τάσεις. Για εκείνους, πάλι, που το αυτοκίνητο είναι αναπόσπαστο εργαλείο της επαγγελματικής καθημερινότητάς τους, η μοναδική αξιοπιστία και ποιότητα της σειράς Fiat Professional έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτητικές επαγγελματικές ανάγκες με απόλυτη επιτυχία. Συνδυάζοντας το ισχυρό δίκτυο με τις εντυπωσιακές νέες προτάσεις και τις αξιόπιστες after sales υπηρεσίες εξασφαλίζουμε ότι το 2016 θα είναι χρονιά επιπλέον ανάπτυξης για την FCAG στην Ελληνική αγορά, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της να επενδύει στην Ελλάδα, όπως πράττει τα τελευταία 20 χρόνια.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Βελμάρ, κ. Γιώργος Βασιλάκης δήλωσε : «Σε μία εποχή που ο κλάδος συρρικνώνεται, η Βελμάρ αυξάνει με σταθερά βήματα την παρουσία της στην λιανική προσθέτοντας νέα σημεία και νέες μάρκες. Δημιουργούμε οικονομίες κλίμακας που μας μειώνουν σημαντικά το κόστος ανά μονάδα και μας επιτρέπουν να προσφέρουμε οικονομικότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Σε μία εταιρία που απευθύνεται κυρίως σε αστικό κοινό δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι Fiat, Alfa Romeo και Abarth. Η μόδα και το καλό γούστο είναι τρόπος ζωής για τους πολίτες μίας μεγαλούπολης όπως η Αθήνα και λίγοι μπορούν να συνδυάσουν τόσο καλά αυτές τις αρετές και μάλιστα χωρίς συμβιβασμούς, όπως οι φίλοι μας οι Ιταλοί.»

Σχετικά με την FCAG:
Ο όμιλος FCA, η έβδομη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως, σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει επιβατικά και ελαφριά επαγγελματικά οχήματα, καθώς και εξαρτήματα και συστήματα παραγωγής, σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα η FCA Greece A.E., απόλυτα ελεγχωμένη θυγατρική του ομίλου, εκπροσωπεί τις ιταλικές μάρκες: Fiat, Alfa Romeo και Abarth, αλλά και τη Fiat Professional. Επίσης, δραστηριοποιείται στο χώρο της μακροχρόνιας εκμίσθωσης αυτοκινήτων για τα επιβατηγά οχήματα ενώ επίσης φροντίζει να παρέχει ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα στους καταναλωτές για επιβατηγά και επαγγελματικά αυτοκίνητα με την συνεργασία των FCA Capital και FCA Bank.

Σχετικά με τη Βελμάρ :
Η εταιρία Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα και υπηρετεί με απόλυτο σεβασμό τις ανάγκες των πελατών στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 37 χρόνια. Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η πώληση επιβατικών & επαγγελματικών αυτοκινήτων (καινούργιων και μεταχειρισμένων) και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών after sales (σέρβις, ανταλλακτικά, φανοποιείο) καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σύγχρονου αγοραστή αυτοκινήτου, μέσα από 32 συνολικά σημεία πώλησης (εκθέσεις και συνεργεία), στην Αθήνα & στην Κρήτη. Στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Βελμάρ συγκαταλέγεται και το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων, STOCK CENTER.


Νέα Ερυθραία: 18ο χλμ Ε.Ο.Αθηνών-Λαμίας, Γέφυρα Βαρυμπόμπης,
Τηλ.21110 63000

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρεις Αιγύπτιοι ανασύρθηκαν νεκροί από τον ποταμό Σάβο – Είχαν πάει για κολύμπι την Κυριακή

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Δύο πτώματα εντόπισε ειδική αστυνομική μονάδα και το τρίτο ανακάλυψαν λίγο αργότερα οι πυροσβέστες

Ισπανία: Απαγόρευση καπνίσματος σε παραλίες και εξωτερικούς χώρους – Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Το νέο νομοσχέδιο περιλαμβάνει επίσης πλήρη απαγόρευση κάθε διαφήμισης καπνού και προϊόντων ατμίσματος

Θεσσαλονίκη: Ράγισε τζαμαρία στο Μετρό στον σταθμό Βενιζέλου ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Αγνωστα παραμένουν τα αίτια της φθοράς πάνω από τις κυλιόμενες σκάλες

Φωτιά στο Ολυμπιακό Χωριό

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Αμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Πέθανε ο Όλαφ Τούφτε: Χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας 2004

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη φάρμα του στη Νορβηγία και κατέληξε σε ηλικία 50 ετών

Η Ευρώπη έχει πρόβλημα με τον λαγοκέφαλο ‑ Πόσο πρέπει να ανησυχούμε ‑ Πλησιάζουν οι καρχαρίες;

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Βρετανίδα δημοσιογράφος ανησυχεί ότι οι διακοπές της θα μετατραπούν σε «Σαγόνια του Σαγονιού»

Φρίκη στο Λος Αντζελες: 20χρονη μητέρα πυροβολήθηκε θανάσιμα ενώ κοιμόταν με την 1 έτους κόρη της

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
«Δεχθήκαμε 8 πυροβολισμούς μέσα στο υπνοδωμάτιο, εκείνη πέθανε 10 λεπτά αργότερα», ανέφερε ο σύντροφος του θύματος

«Καμίνι» η Ελλάδα: Θερμική κάμερα κατέγραψε 62°C σε ταράτσα ‑ Ποιες περιοχές «βράζουν»

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Ο υδράργυρος αγγίζει τους 43°C και οι αντοχές των πολιτών δοκιμάζονται – Συναγερμός Red Code κατηγορίας 5 και αφρικανική σκόνη

Χάκερ άδειασαν e‑banking ζευγαριού: Το Πρωτοδικείο διατάσσει την τράπεζα να αποζημιώσει τα θύματα

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Η απόφαση καταρρίπτει τους «ψιλούς όρους» των συμβολαίων και μεταθέτει το βάρος της απόδειξης αποκλειστικά στην τράπεζα

Φωτιά στην Τήνο

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Αμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Boeing 777 της Kalitta Air ξύνει με την ουρά τον διάδρομο στο Σινσινάτι, πετά σπίθες και επανασηκώνεται – Βίντεο

Κόσμος 21.07.2026
Κατά την πρώτη προσπάθεια προσγείωσης, η ουρά του αεροσκάφους ήρθε σε επαφή με τον διάδρομο

Νέα τηλεφωνική απάτη: Η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Διεύθυνσης Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος – Ποια τακτική χρησιμοποιούν οι δράστες