E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κλείδωσε το Instagram η Φαίη Σκορδά μετά από τα σχόλια για τον Παντελίδη

#toproino έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα hashtags στο Twitter

Δημοσίευση 22/2/2016 | 13:02

Κλείδωσε το Instagram η Φαίη Σκορδά μετά από τα σχόλια για τον Παντελίδη

Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στα social media με το «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά για όσα είχαν ειπωθεί στην εκπομπή την Τρίτη, στις 16 Φεβρουαρίου, για τον Παντελή Παντελίδη και το τραγούδι με την αναφορά στα Κατεχόμενα λίγες μέρες πριν τον θάνατό του.

Η παρουσιάστρια τις τελευταίες ώρες δέχθηκε πολλά σχόλια στους λογαριασμούς που διατηρεί στο διαδίκτυο.

Μάλιστα ήταν τόσα πολλά τα σχόλια στο Ιnstagram, που αναγκάστηκε να κάνει τον λογαριασμό της ιδιωτικό, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί κανείς να δει τις αναρτήσεις της ή να σχολιάσει.

Το πρωί της Δευτέρας, μόλις άρχισε το «Πρωινό», έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα hashtags στο Twitter, όπου συγκεντρώθηκαν δεκάδες σχόλια.

Πάντως το δικό του μήνυμα για την τραγική απώλεια του Παντελή Παντελίδη θέλησε να στείλει μέσα από το «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας. Ο παρουσιαστής ανέφερε τα εξής: «Επειδή είχαμε αυτό το τραγικό συμβάν, να συλλυπηθώ κι εγώ την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, ενός νέου ανθρώπου πολύ ταλαντούχου. Εγώ έβλεπα την κηδεία προχθές και με έπιασαν τα κλάματα, όπως με έπιασαν τα κλάματα και στα τρία παιδιά που σκοτώθηκαν με το ελικόπτερο. Τα τραγούδια του θα τα ακούμε, δεν θα πεθάνει ο Παντελής Παντελίδης. Αυτήν τη στιγμή πρέπει να δώσουμε όλη μας την αγάπη στους οικείους του, γιατί αυτοί είναι που πονάνε περισσότερο. Ο πόνος της μάνας... Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεπεράσει ποτέ αυτό η μάνα. Συλλυπούμαστε την οικογένεια, συμπαραστεκόμαστε στη μάνα, στον πατέρα, σε όλους τους συγγενείς. Να προσέχετε, παιδιά, με τα αυτοκίνητα, να μην οδηγείτε όταν είστε κουρασμένοι, να μην τρέχετε. Κάθε χρόνο ξεκληρίζεται ένα χωριό στην άσφαλτο».

Σήμερα, αναφερόμενη στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, η Φαίη Σκορδά, αρκέστηκε να πει: «Δύναμη και κουράγιο στη μάνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του Diddy: Ζητάει «έλεος» από τον δικαστή

Tabloid Χτες
Οι εισαγγελείς ζητούν ποινή άνω των 11 ετών για τις καταδίκες που αφορούν «μεταφορά ανθρώπων με σκοπό την πορνεία».

Χαμός στο Καλλιμάρμαρο με τον Robbie Williams – Χιλιάδες κόσμου τραγούδησε μαζί του

Tabloid Χτες
Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο στάδιο με ζιπ κιλότ, ροζ καπέλο, αλλά και παντόφλες

Από τον μεγάλο έρωτα των ’80s μέχρι τη φροντίδα στην ασθένειά του – μια αγάπη που ξεπέρασε τα πάντα

Celebrity Stories Χτες
Όταν δύο ψυχές ενώνονται, δεν τις χωρίζει ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση…