E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οργισμένη επιστολή Καραμανλή προς Έθνος

Τα σενάρια που τον εξόργισαν

Δημοσίευση 11/2/2016 | 19:33

Οργισμένη επιστολή Καραμανλή προς Έθνος

Με μία αυστηρή επιστολή προς την εφημερίδα Εθνος, την οποία και δημοσιοποίησε, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής διαψεύδει εμφατικά παραπολιτικό σχόλιο σύμφωνα με το οποίο συνέφαγε στην Αθηναϊκή Λέσχη με το στρατηγό ε.α. Φραγκούλη Φράγκο και τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ.

Στην επιστολή, ζητείται η πλήρης ανασκευή του σημερινού δημοσιεύματος ενώ σε διαφορετική περίπτωση, ο κ. Καραμανλής επιφυλάσσεται να ζητήσει τη συνδρομή της δικαιοσύνης. Η επίκληση της δικαστικής οδού αλλά και το γεγονός ότι για πρώτη φορά, από το 2009, ο κ. Καραμανλής προβαίνει σε γραπτή – επίσημη διάψευση δημοσιεύματος που τον αφορά δείχνουν και την οργή με την οποία αντιμετώπισε το σχετικό δημοσίευμα, ειδικά σε μία συγκυρία που το πολιτικό παρασκήνιο βοά από σενάρια ανασυγκρότησης της κεντροδεξιάς και, συνολικά, του πολιτικού σκηνικού. Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν λίγα 24ώρα, ο κ. Τάκης Μπαλτάκος, πρ. Γραμματέας της κυβέρνησης του Αντ. Σαμαρά, είχε προαναγγείλει για άλλη μία φορά τη συγκρότηση ενός καθαρά δεξιού κόμματος, στα πλευρά της Ν.Δ., προκρίνοντας μάλιστα για την ηγεσία του νέου σχήματος τον κ. Φράγκο.

Εν μέσω αυτών των σεναρίων και των συνειρμών που θα μπορούσαν να προκληθούν, ο κ. Καραμανλής ο οποίος δειπνούσε σε άλλο όροφο της Λέσχης, συνοδευόμενος μεταξύ άλλων από τους Μαριέττα Γιαννάκου και Δημήτρη Σιούφα, δεν θα μπορούσε παρά να αντιδράσει με τρόπο ηχηρό.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Καραμανλή έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ
Διευθυντή Εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ»
Κύριον Μπάμπη Παπάδακη
Κοινοπ.: κ. Χρήστο Οικονόμου

Κύριε Διευθυντά,

Στο σημερινό (Πέμπτη 11/2) φύλλο της εφημερίδας σας, στην 9η σελίδα και στη στήλη «Γραφικότητες» δημοσιεύεται ρεπορτάζ, το οποίο είναι ανυπόστατο και παραπλανητικό. Και αυτό γιατί συσχετίζει την παρουσία μου σε δείπνο στενών προσωπικών φίλων και πρώην συνεργατών μου, σε αίθουσα του 8ου ορόφου της Αθηναϊκής Λέσχης, με την ταυτόχρονη παρουσία άλλων προσώπων, σε άλλες αίθουσες και ορόφους της Λέσχης.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας παρακαλώ τη διεύθυνση της εφημερίδας να ανασκευάσει το δημοσίευμα, με τη διάψευσή του στο επόμενο φύλλο, στην ίδια ακριβώς θέση και με την ίδια γραμματοσειρά.

Σε διαφορετική περίπτωση, επιφυλάσσομαι για την άσκηση όλων των νομίμων δικαιωμάτων μου.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά τον Κλοπ, η Ρεάλ θέλει και τον Χάαλαντ! Στα 200 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία του Νορβηγού!

Αθλητικά Νέα Χτες
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.

Αστυνομία στο σπίτι του Βαρουφάκη και προκαταρκτική εξέταση

Ελλάδα Χτες
Στο πλαίσιο έρευνας που αφορά βίντεο στο οποίο αναφέρεται σε χρήση ecstasy το 1989

Γροιλανδία: Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς τις χώρες που θα αντιταχθούν στα «θέλω» του

Κόσμος Χτες
Αμερικανοί βουλευτές στη Δανία επιδιώκουν να «χαμηλώσουν τους τόνους»

Ερωμένη ή συνέταιρος: Νέα στοιχεία για τη σχέση του Ιμάμογλου με την βολεϊμπολίστρια, οι 800 κλήσεις και το «σκοτωμένο» ακίνητο

Κόσμος Χτες
Οι αποκαλύψεις έχουν ήδη πυροδοτήσει σφοδρή δημόσια και πολιτική αντιπαράθεση.

Απόκριες 2026: Πότε πέφτει η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα

Ελλάδα Χτες
Το Τριώδιο δεν αργεί να ανοίξει

«Έπεσε» το X: Αναφορές για προβλήματα παγκοσμίως ‑ Δεν φορτώνουν οι λογαριασμοί

Tech + Science Χτες
Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες

Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο στον Αγιο Δημήτριο: Συνελήφθη ο πατέρας του ιδιοκτήτη

Ελλάδα Χτες
Αφαντος ο 39χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε πατέρα και γιο

Πώς δρούσε η συμμορία που λήστευε βενζινάδικα και μίνι μάρκετ

Ελλάδα Χτες
Ανάμεσα στους συλληφθέντες άνδρας που είχε εμπλακεί στη δολοφονία με καλάσνικοφ των δύο αστυνομικών φρουρών στην περιοχή του Ρέντη το 2011